3955

Billaras

Μεγαλώνει το ρίσκο!

Πέρασε ένα απο τα τέσσερα χθες, η Κολωνία, πήρα όλο το μπετ μου πίσω, end of story. Παίζοντας τόσο “ψηλά”, ήξερα τι ζητούσα, το πήρα, δεν έχει νόημα να ασχοληθώ παραπάνω (όλα όσα γράφτηκαν χθες εκτός των ματς ήταν απείρως σημαντικότερα). Κοιτάω λοιπόν κατ' ευθείαν το σήμερα… Η πρώτη διαπίστωση: Εχει πολλά μικρά σημεία που θα παιχθούν μεν, όχι από μένα δε.

Οχι γιατί δεν βλέπω να κερδίζουν πχ Νάπολι ή Γιούβε ή Παρί, αλλά -έτσι το βλέπω- ένα σάιτ που θα πρότεινε τέτοιου είδους ματς δεν θα είχε…λόγο ύπαρξης. Κανένας Billaras δεν χρειάζεται να σας γράψει “ξερό διπλό η Παρί”. Πρώτον γιατί το…ξέρετε κι εσείς, δεύτερον γιατί αν σπάσει, ο κάθε Billaras θα είναι όντως υπόλογος..Βοήθεια -όταν μιλάμε γιά τέτοια σημεία- προσφέρει κάποιος σε κάποιον αν του πει τι να ΜΗΝ παίξει, όχι τι να παίξει.

Δεύτερη διαπίστωση: Υπάρχουν κάμποσα μεσαία σημεία, εκεί στο 2.00 που όντως είναι δυνατά. Λυών, Ρόμα, Βασιλεία, Αρσεναλ, Ιντερ μιά πεντάδα πρόχειρη. Τρίτη διαπίστωση: Υπάρχουν κάποια αουτσάιντερ λίγο….μουλωχτά, που δεν τα πιάνει το μάτι εύκολα, ούτε θα πάρουν παιχνίδι. Σαν την Ρεν αύριο πχ, σαν την Χάλμσταντ επίσης αύριο, σαν την Σααρμπρίγκεν σήμερα, σαν τη Νις σήμερα, σαν την Λιντς.

Και τέταρτη διαπίστωση: Υπάρχει και σήμερα ένα μεγάλο ματς που θα ποντάρω κάτι. Το Μάντσεστερ-Λίβερπουλ…. Από που να ξεκινήσω; Παρολί δεν θα παίξω, ας ξεκινήσω έτσι. Τρία ως τώρα γιά τον μήνα Σεπτέμβρη, δεν βρήκαν στόχο. Ισως να παίξω άλλο ένα το Σάββατο και τέλος. Το έγραφα και πέρυσι, πάνω από 3-4 το μήνα δεν έχει. Τους λόγους τους εξήγησα πέρυσι.

Με δύο λέξεις: ΔΕΝ συμφέρουν. Κοιτάω αυτά τα “μεσαία”. Ρόμα στο 1.97, Λυών στο 2.02, Αρσεναλ στο 2.02, Ιντερ στο 2.02, Βασιλεία στο 1.90. Χθες ένας καλός φίλος μου έγραψε στα σχόλια “καθιέρωσε μιά δυάδα με σημεία μεσαίας απόδοσης”. Του απάντησα -μεταξύ άλλων- ότι δεν τίθεται θέμα καθιέρωσης, πρέπει να σε βοηθάει και το κουπόνι γιά να το κάνεις αυτό.

Χθες πχ, τέτοια σημεία σε αφθονία, γιά να κάνεις μιά διαλογή, δεν υπήρχαν. Σήμερα υπάρχουν. Ξέγραψα την Αρσεναλ νωρίς, έχει απόντες και rotation. Και στα άλλα τέσσερα, το πρώτο που μπαίνει μπροστά πλέον, είναι το ένστικτο και οι λεπτομέρειες. Γιά παράδειγμα: Την Κυριακή, πίστευα πολύ την Ρόμα. Πάρα πολύ. Σήμερα όχι. Δεν ξέρω, ίσως χαλιέμαι και λίγο από το εκτός έδρας.

Άλλο εντός, άλλο εκτός στη Γένοβα. Μιά απόδοση με ένα +0.20 θα με έπειθε. Θα θυμάστε ότι μαζί , στο ίδιο παρολί, την Κυριακή είχα και την Βασιλεία. Τώρα κι αυτή με….ψιλοξυνίζει. Είπαμε, θέμα ενστίκτου. Και αντίθετα: Μου κάνουν κλικ η Λυών (πρόσφατα μιλάγαμε γιά φόρμα, το ίδιο ισχύει και γιά το ντεφορμάρισμα, πιστεύω ότι η Λυών αργά αλλά σταθερά βγαίνει από αυτό) και Ιντερ (την είδα πολύ στρωμένη και δουλεμένη και με εξαιρετικό κλίμα.

Οχι τόσο με την Σασουόλο, αλλά με την Γιούβε). Και στις δύο περιπτώσεις κοντράρω ομάδες με πάρα πολλές απουσίες (αλλίως θα μέτραγα την Φιόρε με Γκόμεζ, αλλιώς την Αζαξιό με Μούτου, αλλά κανένας τους δεν παίζει). Εχω λοιπόν μιά δυάδα. Ιντερ 1-Λυών 2. Διημέρου, απόδοσης 4.08. Την κρατάω. Πάω στα μεγάλα.. Ολα όσα ανέφερα ήταν έξι (σ.σ ψιλοκοίταξα και Μπέρμιγχαμ, αλλά την άφησα πάραυτα μιάς και είναι χωρίς τον πολλά υποσχόμενο νέο δανεικό Λίνγκαρντ ο οποίος οργίασε προ ημερών).

Από τα έξι που ανέφερα, σπάω το κεφάλι μου για την Σααρμπρίγκεν και την Χάλμσταντ (αύριο αυτή). Ο λόγος απλός. Δεν τις έχω δει. Κι άμα δεν έχεις δει κάτι, σκαλώνεις. Με βαριά καρδιά, τις αφήνω κι αυτές. Μένουν δυό γαλλίδες, Ρεν, Νις και δύο αγγλίδες. Λιντς και Λίβερπουλ. Αποδόσεις; Νις 3.35, Ρεν στο 3.55, Λίβερπουλ στο 3.60 και Λιντς στο 4.85. Από αυτές και εξοικείωση έχω και εικόνα.

Ποιά δεν είναι και τόσο καλά; Η Λιντς με δύο κολλητές ήττες. Γι αυτό και δίνει παραπάνω, οι μπουκ βλέπουν κι αυτοί το ίδιο. Παρ'όλα αυτά, την κρατάω. Γιατί ξέρω την δίψα της γιά αυτούς τους θεσμούς. Το είπε ανοιχτά ο προπονητής της. Ενω η Νιουκάστλ; Ενα καλό, δύο καλά, πάρτην κάτω προχθές. Ισως όχι τυχαία, ήταν καλή όταν έπαιξε κόντρα και όταν γύρισε ο Καμπάιγ.

Μόλις αυτός βγήκε και η ομάδα πήγε να κυριαρχήσει, μπίνγκο, χάσαμε όλοι! Ο Καμπάιγ δεν παίζει απόψε. Και το rotation είναι πιθανό. Και το κλίμα κακό ( στο Νιουκάστλ έχουν κολληθεί αφίσες στους δρόμους, κάτι σαν σίλβερ αλέρτ, με την φάτσα του Κινέαρ! “Τον είδε κανείς;”. Τέτοια όμορφα… Οσο γιά το ντέρμπι; Φελαϊνί έξω. Φαν Πέρσι (κυρίως) έξω.

Κλίμα; Δυσπιστία και γκρίνια. Δεν χωνεύονται εύκολα τα ντόρτια. Φόρμα; Το φωνάζω καιρό, δεν υπάρχει. Αναπολούν στον…Σκόουλς στα οπαδικά φόρουμ! Βέβαια, το θηρίο…είναι πάντα θηρίο και με τον κάλο πατημένο. Ομως η Λίβερπουλ τώρα μπορεί να ξανακάνει το παιχνίδι που της αρέσει. Κλειστά, πίσω, κόντρα, ένα γκολ, τέλος. Οτιδήποτε διαφορετικό (ρουλέτα με Σουόνσι, κυριαρχία με Σαουθάμπτον) δεν της βγήκε σε καλό.

Και γυρίζει και ο Σουάρεζ. Κατ' εμέ, και μόνο η παρουσία του, προσδίδει κύρος και..φόβο (στον αντίπαλο). Εμειναν οι γαλλίδες. Προ ημερών, σε παρόμοια φάση, ως αουτσάιντερ, άφησα Νις (και ήρθε διπλό στην Λιλ), έπαιξα Ρεν (και δεν ήρθε, έμεινε 0-0 με την Λυών). Λέω να επιμείνω. Πάλι με Ρεν. Πιό σοφτ η Μονπελιέ από την Ναντ, κοιτάω και την αντίπαλο.

Και με αυτό έκλεισα. Θα παίξω την δυάδα, θα παίξω κι μονά-δυάδες-τριάδα τις άλλες τρεις μεγάλες. Αυτό θα είναι το παιχνίδι μου. Προσέξτε, όχι απλό trixie 2-3, αλλά και τρία μονά. Δεν το κάνω τυχαία.   ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 10.000 μονάδες. Επιστροφές από 24/9: 161,2 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 8.941,2 μονάδες. Ποντάρισμα 25/9: Δυάδα: Λυών 2-Ιντερ 1 (4.08) με 121,2 μονάδες Μονά-δυάδες-τριάδα: Λίβερπουλ 2 (3.

60)-Λιντς 2 (4.85)-Ρεν 2 (3.55). Με 95 μονάδες στην Λίβερπουλ, 55 στην Λιντς, 70 στην Ρεν γιά τα μονά. Και ακολούθως, 40 μονάδες σε κάθε δυάδα και 20 στην τριάδα. Σύνολο 360 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 481,2 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 8.460 μονάδες. Bet of the day: –   Προβληματίστηκα πολύ αν θα πρότεινα (έπαιζα) bet of the day. Δεν το έκανα, αλλά φόρτωσα παραπάνω το παιχνίδι μου.

Ανέβασα τις μονάδες μου, σήμερα-αύριο νομίζω αξίζει να ρισκάρω λίγο. Υπάρχουν δύο σημεία αυριανά, οπότε νέα στήλη το Σάββατο, γύρω στις 2 το μεσημέρι. Τα λέμε βραδάκι στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras