2640

Billaras

Μετά την σφαγή..

Καλησπερίζω τον λαο εδώ ειμαστε μετα την σφαγή του Σαββατοκυριακου,κανονικη σφαγή, αφου μετά την Μαιντζ το Σάββατο, ήρθε και η Κυριακή με κάτι Τζενοες κατι Κόρδοβες κατι Εμπολι κάτι Παρί να μας στέλνουν αδιάβαστους , γενικά ήτανε η χαρα των book…Ετσι είναι αυτά είπαμε οτι απο το στοίχημα δεν θα γίνουμε πλουσιοι. Πάμε στο σήμερα οπου έχουμε το πρώτο ημιτελικό του Champions League.

ΡΕΑΛ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ. το ντέρμπι οπου χωρίζεται στα δυο η Μαδρίτη ένα ματς που κατα την γνώμη μου η ΑΤΛΕΤΙΚΟ θα το πάει στον τσαμπουκά στην σκληρή άμυνα και στο συνεχόμενο pressing…To μήνυμα του Diego Simeone στην συνέντευξη Τύπου ήταν …."Ο στόχος μας είναι να κατεβάσουμε στον αγωνιστικό χώρο μία ομάδα που θα παίξει όπως θα έπαιζε αυτό το παιχνίδι ένας οπαδός της Ατλέτικο Μαδρίτης…".

Στην συγκεκριμένη παρούσα φάση πιστεύω οτι η ΡΕΑΛ έχει το πλεονέκτημα, και θα θέλει να πάρει τη νίκη ενόψει της καυτής ρεβάνς έστω και με μισο μηδέν. Δυο ειδικα βλέπω για το παιχνίδι και ένα fun bet : 1 και αντερ 3,50 , (Όποιος θέλει περισότερο ρίσκο 1 και αντερ 2,50) , και Χ/1 ΗΜΙ/ΤΕΛ. Τo fun bet είναι πρώτος σκόρερ S.RAMOS στο 15,00 Το αυριανό παιχνίδι του άλλου ημιτελικού ειναι ΜΟΝΑΚΟ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ παιχνίδι που πιστεύω οτι έχει λάθος στο να μας δίνουν αουτσάιντερ το οβερ.

Δυο ομάδες που φετος μας εχουν δείξει της επιθετικές τους αρετές σε πολλά παιχνίδια τους. Η Μονακό είναι μια ομάδα νεανική και συνόλου γεμάτη ταλέντο που παιρνει βοήθεια στο σκοράρισμα απο όλες της γραμές (κέντρο ,επίθεση,άμυνα). Η φετινή ΓΙΟΥΒΕ έχει ένα πληρέστατο ρόστερ και παίζει ένα κυριαρχικό ποδόσφαιρο (την έχω παρακολουθήσει πολλές φορές) , δημιουργώντας εύκολα ευκαιρίες μπροστά με αιχμή του δώρατος τον Πιπίτα και με ένα δυνατο κέντρο και πλάγια μπακ που σκυλιάζουν…Δεν γίνεται το ματς αυτο να ληξει 0-0….

Γ/Γ ΚΑΙ ΟΒΕΡ στο 2,20 Παμε και στην σούμα : ΔΥΑΔΑ ΡΕΑΛ 1&ΑΝΤΕΡ 3,50 (2,35) – ΜΟΝΑΚΟ-ΓΙΟΥΒΕ Γ/Γ & ΟΒΕΡ (2,20) ΔΥΑΔΑ ΡΕΑΛ Χ/1 (4,30) ,ΜΟΝΑΚΟ-ΓΙΟΥΒΕ ΟΒΕΡ (1,90) ΚΑΙ fun bet πρώτος σκόρερ S.RAMOS στο 15,00

Παλαιότερα άρθρα του Billaras