605

Thassios

Μετρημένα κουκιά – UPDATE!

Καλημέρα Betsellerades μου!

Έγινε το πρώτο ταμείο στο μουντιάλ με το παιχνίδι που μου άρεσε πιο πολύ να επιβεβαιώνει το ειδικό με τα γκολ και τις κάρτες. Πάντως ακόμη και έτσι θεωρώ ότι είναι ένα περίεργο μουντιάλ που δεν είναι για ποντάρουμε δυνατά. Γι αυτό και θα συνεχίσω να κρατάω όσο πιο χαλαρά γίνεται τα πονταρίσματα μιας και έχουμε ήδη 37 μονάδες να τρέχουν σε μακροχρόνια.

Η μάλλον είχαμε αφού χθες οριστικά χάσαμε το πρώτο μακροχρόνιο μιας και η Πορτογαλία κέρδισε την Ουρουγουάη με τον ξεροκέφαλο προπονητής της και βγήκε λογικά αυτή πρώτη στον όμιλο. Ας ελπίσουμε να βγει τουλάχιστον 2η η Ουρουγουάη.

Φτάσαμε στη τελευταία αγωνιστική. Τα κουκιά είναι μετρημένα. Φυσικά σε αυτή τη στήλη δεν θα βρείτε σημεία.

Κλασικά θα πάμε με ειδικά.
Καταρχήν πάμε στατιστικά. Τι δεν έχουμε δει έως τώρα.

Το σκορ 2-2 και τα ημίχρονα/τελικά 2/1 και 2/Χ. Αυτά είναι τρία ειδικά που θα ψάξω την τελευταία αυτή αγωνιστική. Μετά περνάμε στις κάρτες. Το να δούμε 1 κόκκινη κάρτα μόνο στους ομίλους είναι τρομερό στατιστικό. Γι αυτό και θα ψάξουμε και τις κόκκινες κάρτες.

Θεωρώ ότι η κόκκινη θα βγει σε ομάδα που θα αποκλείεται και θα έχουν νεύρα. Δηλαδή κάπου εκεί θέλω να στοχεύσω. Δεν θα ποντάρω ομάδες που είναι με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση.

Τέλος σε ότι αφορά τις κάρτες , δεν έχουμε δει ακόμη να παίρνει κίτρινη κάρτα τερματοφύλακας για καθυστερήσεις. Θεωρώ ότι θα το δούμε κι αυτό. Κι εδώ θα κοιτάξω να το ποντάρω πριγκέιμ , γιατί λαιβ οι αποδόσεις θα είναι στα τάρταρα.

Φυσικά συνδυαστικά με αποτέλεσμα λόγω απόδοσης.

Αυτό λοιπόν είναι το πλάνο μου ώστε να κινηθώ γι αυτή τη τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορεί να δείτε και κανένα ειδικό με αξία που θα έχει γκολ και κάρτες μέσα , όπως αυτό της Αργεντινής.

Και πάμε τώρα στα σημερινά ματσάκια. Εκουαδόρ – Σενεγάλη και Ιράν – ΗΠΑ.

Εκεί είναι το ζουμί νομίζω. Δεν θεωρώ ότι το Κατάρ θα βάλει δύσκολα στην Ολλανδία αλλά ούτε και η Ουαλία στην Αγγλία. Οπότε με αυτά τα δύο παιχνίδια θα κινηθούμε σήμερα.

Και στα δύο παιχνίδια μπορεί να δούμε τα ημίχρονα τελικά που ανέφερα. Σενεγάλη και ΗΠΑ είναι από τις ομάδες που μπορεί να προηγηθούν στο σκορ. Ο Ισημερινός είδαμε να ισοφαρίζει την Ολλανδία όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ ενώ και οι ΗΠΑ είχε ισοφαριστεί από την Ουαλία.

Οπότε το ειδικό ”2 ημίχρονο + 1Χ τελικό ” θα παιχτεί και στα δύο. 12 και 13 αντίστοιχα δίνουν. Σε μονά και δυάδα.

Περνάμε στους τερματοφύλακες. Δύο μονά με τις ομάδες που θέλουν μόνο νίκη και τους τερματοφύλακες. Δηλαδή ΗΠΑ να κερδίζουν και να πάρει κάρτα ο Turner και Σενεγάλη να κερδίσει και να πάρει κάρτα ο Mendy.Το πρώτο δίνει 17 και το άλλο 32.

Μονά και δυάδα. Δηλαδή και στα δύο ματς κυνηγάμε να κερδίζουν στο ημίχρονο οι φιλοξενούμενες και μετά είτε να μην κερδίσουν το ματς είτε να κρατήσουν το σκορ και να πάρουν κάρτα οι τερματοφύλακες.

Τέλος περνάμε και στις κόκκινες. Στο ένα σφυρίζει ο Turpin και στο άλλο ο Lahoz. Δηλαδή σαν να λέω ”εμπρός γκρεμός και πίσω ρέμα”.

Δε χωνεύω κανέναν από τους δύο. Δε ξέρω γιατί αλλά μου κάνει ένα κλικ το Ιράν – ΗΠΑ για περισσότερο ξύλο. Περιμένω ”πολεμικό” κλίμα. Οπότε εκεί θα κάνω ένα ειδικό με γκολ και κάρτες. Το ειδικό ”όβερ 1,5 κάρτες η κάθε ομάδα + κόκκινη + γκολ στο 2ο ημίχρονο” πληρώνει 7,5. Με αυτό θα πορευτώ.

UPDATE!!!

Καλησπέρα.

Χθες πραγματικά να πιάνω δύο ημίχρονα και να μην πληρώνομαι κανένα ειδικό το λες και κατόρθωμα. Σήμερα έχουμε τέσσερα παιχνίδια όπου κανένα όμως δε με τρελαίνει για να κάνω δυνατό ποντάρισμα. Αναφέρω αυτά που μου κάνουν ένα κλικ και τι θα επιλέξω. Ξεκινάω από Αυστραλία – Δανία όπου οι γηπεδούχοι θα κάνουν τα πάντα ώστε να μην χάσουν.

Περιμένω να κάνουν πολλά φάουλ και να πάρουν αρκετές κάρτες ώστε να περιμένουν την Τυνησία να μην κερδίσει. Βέβαια θα πρέπει να μην χάνουν με πολλά γκολ διαφορά. Οπότε πάω με το ειδικό ”Αυστραλία (χάντικαπ +2) + όβερ 1,5 κάρτες Αυστραλία + περισσότερες κάρτες Αυστραλία) σε απόδοση 3,4. Παρόμοιο ειδικά θα ποντάρω και στα ματς της Πολωνίας αλλά και της Σαουδικής Αραβίας.

Στη Πολωνία περιμένω ένταση ειδικά άμα δεν προηγείται η Αργεντινή με πολλά γκολ και κρατάω το ειδικό ”Πολωνία (χάντικαπ +2) + οβερ 1,5 κάρτες και οι δύο σε απόδοση 3,4 κι αυτό. Τέλος στο ματς της Σαουδικής Αραβίας όλα είναι ανοιχτά. Δε συμφωνώ με το φαβοριτισμό του Μεξικού , μια ομάδα που ακόμη δε πέτυχε γκολ αλλά θα τα δώσει όλα σήμερα.

Ομάδες που ρίχνουν ξύλο και περιμένω κι εδώ πολλές κάρτες. Το ειδικό ”Σαουδική Αραβία (χάντικαπ +2) + γκολ στο 2ο ημίχρονο (περιμένω πολλά γκολ) + οβερ 1,5 κίτρινες η κάθε ομάδα ” πληρώνει 3,6 και είναι μια χαρά.

Κανονικά θα μπoρούσα να ποντάρω αρκετές μονάδες σε ένα βαρβάτο patent. Το θέμα είναι όμως ότι οι κάρτες δε βγαίνουν ούτε με αίτηση.

Γι αυτό και θα πάρω τα τρία ειδικά (όλα από το match combo) σε ένα ωραίο χαλαρό τρίξι και κλείσαμε.

Τα λέμε στο chat το βραδάκι!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS