3161

Billaras

Μετρημένα τα σημεία!

Θα μπορούσα να γράψω …έκατο λέξεις και να την κλείσω τη στήλη σήμερα! Οι λόγοι πολλοί. Πρώτον, δεν έχω να πω οτιδήποτε γιά την Πέμπτη. Δεύτερον, ο Μάκης…με έχει καταστρέψει με αυτή την στήλη της Παρασκευής! Αμα…τα λες όλα αγοράκι μου, τι θα γράψουμε εμείς; Πέρα από την πλάκα, όντως, ο Μάκης με έχει καλύψει σε τεράστιο βαθμό και οι αναλύσεις έχουν ήδη γίνει.

Τρίτον, τα ματς είναι…μετρημένα. Εχω καταλήξει από χθες. Να τα πάρω με τη σειρά; Εσβησα όλη την Premier League και όλη την Championship. Πήγα να κοιτάξω λίγο Νιουκάστλ, πέφτει πάνω στον Πάρντιου. Πήγα να κοιτάξω λίγο Σαουθάμπτον, έρχεται από την χειρότερή της εμφάνιση (με Στόουκ) και είναι χωρίς τον Πέλε. Οκ, τα…ιντριγκαδόρικα ματς θα τα απολαύσω (άκου Λέστερ-Γιουνάιτεντ ματς κορυφής! Κυριολεκτικά, αυτά μόνο στην Αγγλία γίνονται, από τη μιά η απόλυτη έκπληξη κι από την άλλη το…απόλυτο κολύριο!).

Αλλά γιά να παίξω, τίποτα. Ομοίως και στην Championship. Λίγο Ρόδεραμ; Οκ, δεν έγινε και καλή ομάδα όμως από ένα διπλό. Λίγο Μπέρμιγχαμ; Ναι, αλλά έχει θεματάκια στην λειψή επίθεση της! Οπότε, δεν το παίδεψα. Τα έσβησα όλα. Κι έμειναν 1η και 2η. Κι εδώ μετρημένα. Οκ, ας μη σταθώ σε κάτι …καράover τύπου Καρλάιλ. Δεν θα παίξω τέτοια. Μόνο σημεία.

Και είναι συγκεκριμένα, τα είδατε κι από τον Μάκη. Μπράντφορντ-Πορτ Βειλ-Σουίντον-Κρου από την 1η, Εξετερ-Κέμπριτζ από την 2η (παραδόξως, δύο άσοι, αλλά αουτσάιντερ άσοι). Αυτή η εξάδα είναι. Την Τρίτη…πήγανε ζάχαρη. Θα ξαναπάνε; Γιατί όχι; Από τα έξι αυτά, έσβησα δύο τώρα. Σουίντον (γιατί είχε..άγιο και κέρδισε την Γουόλσολ, δεν έπαιξε καμιά μπαλάρα) και Κρου.

Την αγαπημένη μας. Δύο στα δύο έχει να κάνει…από τον Φλεβάρη (τότε είχε κάνει τρεις μαζί νίκες μάλιστα). Back to back νίκες δεν είναι και ότι πιό εύκολο. Και η Ολνταμ είναι …μουλάρι εκτός. Κι έτσι, μιά τετράδα. Γι αυτό είπα ότι είναι μετρημένα τα σημεία σήμερα. Ευκολη η διαλογή. Μπράντφορντ (3.80)-Πορτ Βέιλ (3.75)-Εξετερ (3.00)-Κέμπριτζ (2.87). Θέλετε να πάτε σε εγγλέζικο yankee; Κάντε το, εγώ…όχι.

Θα δείτε παρακάτω. Και εκτός νησιού, πάλι μετρημένα. Εσβησα κάτι Αμβούργο (ντέρμπι), κάτι Μπολόνια (οκ, παίζει μπάλα πλέον με Ντοναντόνι, αλλά φοβάμαι και το Χ), τι νομίζετε ότι έμεινε; Ενας σωστός άσος, η Οσασούνα. Ενα τραβηγμένο διπλό, της Σεντ Γκάλεν (τρεις νίκες, η τελευταία επί της Βασιλείας, έξι χωρίς νίκη η Γιουνγκ Μπόις), ένα περίεργο ματς στη Β Βραζιλίας (η Ατλέτικο Γκοϊανένσε, έγραψε ο Μάκης σχετικά), και η…Νις.

Αντέχει στο 3.00 ακόμα. Η Νις θα μπει στο Bet of the Day. Εχω να κάνω καιρό τέτοιο μπετ, ένα μονάχα φέτος ως τώρα, αλλά έχει όλες τις προϋποθέσεις. Πλήρης, καλή φόρμα, σούπερ πορεία γενικά, με Μπεν Αρφά να…οργιάζει. Και από την άλλη το…καφενείον η Τουλούζ. Ο προπονητής “αλλού ντ αλλού”, η φόρμα…άγνωστη λέξη, η νίκη…άγνωστη λέξη απουσίες, θα παίξουν κάτι πιτσιρίκια.

Οκ, μπάλα είναι και όλα έρχονται. Αλλά εμείς συζητάμε-καταλήγουμε- ποντάρουμε πριν το ματς. Εγώ δεν θα έδινα πάνω από 2.40 το διπλό. Στο 3.00 έχει καθαρή παικτική αξία. Και δεν φοβάμαι τυχόν “τυράκι”, τυράκι υφίσταται σε φαβορί (πχ πως ήταν η Αλτάχ προ ημερών;) και όχι σε απόδοση του 3.00. Το πάω λίγο παραπέρα. Νωρίς αύριο εχει τη Ναιμέγκεν.

Πολύ τραβηγμένη απόδοση. Δείτε μιά φόρμα. Προκλητικό το 5.75, δεν κολλάει πουθενά, όπως δεν κολλάει και το 6.00 της Σεντ Γκάλεν που έλεγα παραπάνω. Οπως δεν κολλάει και…ένα άλλο αυριανό. Το 7.50 της Ειμπάρ. Ναι, με τη Ρεάλ! Είδα(τε) την Είμπάρ. Εξαιρετική. Και σε ζόρικο ματς. Δύο ήττες μονάχα φέτος. Και είδα(τε) και την Ρεάλ. Εδώ από 0-4 ήρθε 3-4 προχθές, τι να λέμε; Καζάνι που βράζει.

Να μην το ρισκάρω; Αμα ξεσπάσει μαγκιά της, η Ρεάλ είναι. Αλλά η ομαδούλα έχει τύχες μέσα στο “κλουβάκι της”. Το συνοψίζω. Θα παίξω ένα patent εγγλέζικο, τα τρία εκ των τεσσάρων, χωρίς της Κέμπριτζ. Δεν θέλω να την “πετάξω”, θα την κάνω μιά…περίεργη δυάδα ξερή, με την Οσασούνα (το μονάδικό φαβορί που ακουμπάω). Στο 2.87Χ2.37, έχω μιά δυάδα του 6.

80, με δύο καλούς άσους. Και μετά; Μετά θα πάρω τα…βουνά (γέλια). Σεντ Γκάλεν (6.00)-Ναιμέγκεν (5.75)-Ειμπάρ (7.00), όλα μονά αποδεκτά, διημέρου. Και η Νις είπαμε, στο Bet of the Day. Αυτά είναι. Και κατά 99% θα είναι παιχνίδι διημέρου. Μάλλον αύριο δεν θα ποντάρω κάτι άλλο, εξάλλου έχω και μελέτη-γράψιμο του επόμενου κουπονιού, η εφημερίδα θα βγει Δευτέρα αντί Τρίτης, εκτάκτως! Οκ, θα τα ξαναδώ τα αυριανά, αν δω κάτι θα το ποντάρω (βασικά την Κοριτίμπα κοιτάω λίγο, όπως και την Μπράγκα τη Δευτέρα), αλλά μπορεί και να μεινω αμέτοχος.

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 14.060 μονάδες. Ποντάρισμα 28/11: Patent: Μπράντφορντ 2 (3.80)-Πορτ Βέιλ 2 (3.75)-Εξετερ 1 (3.00) με 40 μονάδες κάθε δυάδα και 15 η τριάδα. Ακολούθως, 55 σε Μπράντφορντ, 60 σε Πορτ Βέιλ, 75 σε Εξετερ. Ολο μαζί το σύστημα 325 μονάδες. Δυάδα: Οσασούνα 1 -Κέμπριτζ 1 (6.80) με 55 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Ναιμέγκεν 2 (5.75) με 50 μονάδες Μονό αποδεκτό: Σεντ Γκάλεν 2 (6.

00) με 50 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Ειμπάρ 1 (7.50) με 50 μονάδες. Βάζω και από 9 μονάδες σε κάθε δυάδα και 3 στην τριάδα (μπας και…), σύνολο ακόμα 30. Ανοιχτά μπετ: 560 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 13.500 μονάδες. Κάβα bet of the Day: 2.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 1.840 μονάδες. Ποντάρισμα 28/11: Τουλουζ-Νις 2 (3.00) με 180 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 1660 μονάδες. Αυτά είναι.

Αν παρατηρήσετε, δεν ξεφεύγω ούτε..εκατοστό από τα όρια μου. Ολα μαζί (με το Bet of the day) είναι 740 μονάδες και είναι παιχνίδι διημέρου. Αν γυρίσετε πίσω μιά εβδομάδα, θα δείτε ότι εκεί ήμουν, δηλαδή όλα τα σημερινά είναι …κερδισμένα (να ναι καλά η Κρου και η Εξετερ). Κάντε τη δική σας χημεία, αν θέλετε πηγαίνετε κάπου και με Draw no Bet, εγώ το στίγμα δίνω.

Τα λέμε αργότερα στο chat, η μέρα …δεν είναι εύκολη (μην…καλομαθαίνουμε και μην ξεχνιόμαστε, τα σημεία είναι όλα πολύ ψηλά), αν αύριο μέχρι τις 2 το μεσημέρι δεν δείτε στήλη, σημαίνει ότι μένω όπως είμαι και θα ξαναγράψω την Τρίτη το απογευματάκι!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras