2356

Billaras

Με ένα τριξάκι!

Καλησπερα.Ωραια στοιχημάτικα μέρα η χθεσινη,περασαν αρκετές επιλογές και με επιβεβαίωσε ότι χθες όντως υπήρχαν πολλές ευκαιριες.Ενα λάθος μου χθεσινό ,που ευτυχώς δεν το πλήρωσα ακριβά ήταν η Σοσιεδαδ. Μεγαλη μου παράλειψη ότι έχει και αυτή ευρωπαϊκό αγώνα την Πεμπτη,οποτε σίγουρα δεν θα περνούσε στις τελικές επιλογές.(ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΑΣΕ).

Έχω ξαναπεί πως όταν δεν έχω δικά μου σημεια…¨κλεβω¨από άτομα που εμπιστεύομαι. Ένα τέτοιο σημείο είναι η Αντμιρα για σήμερα που έχει προτείνει ο Germanos (που παρεπίπτοντως διανύει περίοδο..γκινιας,ότι σημείο προτείνει να το αφήνετε και ότι αφήνει να το..παίζεται)))))) Για κακή μας τύχη την πρότεινε σημερα,αλλά πάμε να σπάσουμε την γκίνια του όλοι μαζί παρέα!(χεχεχε) Δεύτερο σημείο ο Ατρόμητος! Ξέρω πως κάποιους θα ενοχλήσει η επιλογή μου αλλά στοιχημάτικα το 4,2 στον ατρόμητο είναι λάθος(παικτικα παντα,παρασκηνιακα δεν ξέρω και δεν θέλω να ξέρω) Τρίτο σημείο και αυτό δανεισμένο από ένα άτομο που εκτιμώ (Θανάσης Κυλωνης) η Φενερ στην τουρκια.

Η αλήθεια είναι πως δεν γουστάρω ιδιαίτερα το τουρκικό πρωτάθλημα ούτε το παρακολουθω,αλλά η ανάλυση του με έπεισε να ποντάρω στο 4 τη φενερ(απλά αυτή τη στιγμή είναι στο 3,5 και δεν ξέρω αν αξίζει) Αυτά τα 3 ένα απλό τριξακι με 9 μονάδες την δυάδα και 3 την τριάδα. Και άλλες 5 μονάδες την Αντμιρα μονή της . Αυτά από μένα, μάλλον κλείνει ο δεύτερος κύκλος μου εδώ(εκτός και αν ο επόμενος δεν…εμφανιστει!!!)θα τα ξαναπούμε πιθανόν το καλοκαίρι με περισσότερες ιστορίες για αγρίους! Και μιας και έχω χώρο ας παραθέσω και κάτι όμορφο, άσχετο με το στοιχημα αλλα…ομορφο .

’ Έγινα μπαμπάς μεγάλος σε ηλικία. Στα 39 μου… Το εξέλαβα ως δώρο Θεού… ο Χάρης μου ήταν υπεραρκετός… Όταν πέρασαν δυο χρόνια η μαμά της άρχισε να με πείθει να κάνουμε κι άλλο παιδάκι. Αντιστάθηκα. -Όχι… είμαι μεγάλος ήδη για την Χάρη… σκέψου πόσο μεγάλος θα μαι για ένα επόμενο παιδί. Εκείνη επέμενε. Επέμενα όμως κι εγώ.

Ένα βραδύ με πήρε αγκαλιά και μού λεει: -Πρέπει το παιδάκι μας ναχει ένα αδελφάκι… για το μέλλον. Ουψ! Είχε δίκιο. Τότε σκέφτηκα πόσο τυχερός είμαι που'χω αδελφο.Υποθέτω και εκείνος είναι τυχερός που’χει εμένα. Ήταν είναι και θα είναι μια από τις σταθερές μου… στα πολύ δύσκολα ξέρω πού θα πάω. Εγώ σε εκείνον και εκείνος σε μένα.

Είμαστε δυο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι… όμως όσο και διαφορετική νά ειναι η διαδρομή της σκέψης μας στο φινάλε στο ίδιο σημείο θα καταλήξουμε… Ξέρω τις ανάσες του και εκείνος τις δικές μου. Έτσι ήρθε στη ζωή και ο δεύτερος γιος μας, ο Ζήσης. Δεν το μετάνιωσα ούτε για μια στιγμή…έστω και αν τα δυο παιδιά με δυσκολεύουν τώρα παρά πολύ .

όμως είναι υπέροχο να τα βλέπεις τα δυο τους να παίζουν, να μοιράζονται πράγματα…ακόμα και να τσακώνονται για λίγο. Όσοι έχετε ένα παιδί και το σκέπτεστε ,επειδή φοβάστε πως θα χάσει την αγάπη σας το παιδί σας. Όχι η αγάπη δεν μοιράζεται… απλώς μεγαλώνει και χωράει μέσα ακόμα περισσότερη αγάπη… Χαίρομαι που έχω αδελφό. Χαίρομαι που έχω δυο παιδιά… μακάρι Νάχα και περισσότερα.

Είναι το καλύτερο δώρο για το παιδί σας.Γιατι ακόμα και την υστάτη ώρα θα του έχετε δώσει τον πιο εύκολο τρόπο να αντιμετωπίσει την απώλεια… ΜΑΖΙ με τον αδελφό του. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras