2436

Billaras

Με ευρωπαικές μάχες!

Καλησπέρες σε όλους! Είμαι ο Dr. House – κατά κόσμον Γιώργος – και παίρνω κι εγώ με τη σειρά μου τη στήλη του Blogger of the week. Σχετικά με τον τρόπο παιχνιδιού μου πρέπει να πω πως προτιμώ τα πονταρίσματα σε μονά παιχνίδια (και σπανιότερα σε δυάδες) και όχι τα συστήματα. Επίσης, δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε άλλο πλην των κλασικών σημείων 1-Χ-2, δηλαδή over, g/g κλπ.

Σήμερα θα αναφέρω τι μου αρέσει από τα μεσοβδόμαδα παιχνίδια σε Champions League και Europa League και θα καταλήξω στο παιχνίδι μου. Πάμε να τα δούμε λοιπόν. Champions League Μπεσίκτας-Πόρτο 1 (3.20): Από πού κι ως πού φαβορί η Πόρτο στην έδρα της Μπεσίκτας, η οποία είναι πρώτη στον όμιλο και την έχει κερδίσει ακόμα και στην Πορτογαλία; Πολύ δυνατή η έδρα των Τούρκων, καλή η απόδοση, το αρνητικό είναι πως η ισοπαλία τους αρκεί για να «κλειδώσουν» την πρώτη θέση του ομίλου.

Νάπολι-Σαχτάρ Χ (5.25): Η Νάπολι έτσι όπως τα έκανε κυνηγάει πλέον το 2/2 και αντίστοιχα θέλει η Σαχτάρ να κάνει 2 ήττες στα τελευταία παιχνίδια, έτσι ώστε να προκριθεί αυτή στη θέση των Ουκρανών. Επομένως, ακόμη και αν κερδίσει σήμερα, τα πράγματα θα είναι και πάλι δύσκολα. Νομίζω πως το Χ για το οποίο θα παίξει η Σαχτάρ είναι πολύ ψηλά και το 1.

40 του άσσου είναι για γέλια. Ντόρτμουντ-Τότεναμ 2 (3.80): Στο 2.00 δίνουν οι book τον άσσο της Ντόρτμουντ και αυτόματα το διπλό ξεφεύγει πολύ ψηλά. Η εικόνα των δύο ομάδων το τελευταίο διάστημα στη διοργάνωση όσο και στα εγχώρια πρωταθλήματά τους με οδηγεί αυτόματα στο καλοπληρωμένο διπλό. Από την άλλη η Τότεναμ με νίκη στο τελευταίο ματς επί του ΑΠΟΕΛ είναι σίγουρα πρώτη και δε γνωρίζω κατά πόσο θα «σκυλιάσει» απόψε για τη νίκη.

Σεβίλλη-Λίβερπουλ Χ (3.65): Ντέρμπι και αμφίρροπο παιχνίδι που θα κρίνει πολλά για την τελική έκβαση του 5ου ομίλου. Περιμένω ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και βρίσκω το Χ σε καλή απόδοση. Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα 2 (2.50): Η Γιούβε δείχνει σε παράξενο φεγγάρι, στο ματς με την Σαμπντόρια έδειξε και πάλι πως είναι τρωτή φέτος.

Η Μπαρτσελόνα κρατάει την πρωτιά και με Χ, όμως είναι ομάδα που παίζει πάντα για τη νίκη και νομίζω πως το μομέντουμ την ευνοεί. Europa League Παρτιζάν-Γιουνγκ Μπόις 1 (2.65): Αξιοπρόσεκτη η προσπάθεια των Ελβετών στο εγχώριο πρωτάθλημά τους, παρ’ όλα αυτά δεν υπάρχει ανάλογη επιτυχία και στην Ευρώπη. Ματς που κρίνει εν πολλοίς την πρόκριση το συγκεκριμένο, θα πάω με την έδρα και σε απόδοση που θεωρώ λίγο «τσιμπημένη» για την Παρτιζάν.

Μπράγκα-Χόφενχαιμ 1-Χ (3.50-3.70): Άλλη μια φορά που οι αποδόσεις είναι περισσότερο υπέρ της Χόφενχαιμ απ’ ότι θα έπρεπε. Ξεκάθαρη αξία στον άσσο, όμως η Μπράγκα βολεύεται και με την ισοπαλία και εδώ είναι που μπλέκει το πράγμα. Λοκομοτίβ-Κοπεγχάγη 2 (4.30): Χαμός στον όμιλο που βρίσκονται οι δύο ομάδες, το παιχνίδι είναι καθοριστικό και για τις δύο για τη συνέχεια της πορείας τους στη διοργάνωση.

Κακώς για μένα υπάρχει τέτοια απόκλιση στις αποδόσεις, καθώς ούτε τόσο ποιοτικότερη είναι η Λοκομοτίβ, ούτε έχει κάποια έδρα-φρούριο (πέρασε από εκεί ήδη η Σέριφ). Κόνιασπορ-Μαρσέιγ 1 (4.00): 1.95 η Μαρσέιγ στην Τουρκία; Όπως έχει αναφερθεί ήδη και αλλού στο σάιτ, οι book αδικούν σταθερά τις τούρκικες ομάδες. Ο θάνατός σου – η ζωή μου το παιχνίδι, μόνο νίκη θέλει η Κόνιασπορ, η απόδοση μου κάνει και με το παραπάνω.

Εν τέλει θα αφήσω Μπεσίκτας, Τότεναμ και Μπράγκα και θα πάω με τα υπόλοιπα. Έχουμε λοιπόν: Νάπολι Χ (5.25) με 1 μονάδα Σεβίλλη Χ (3.65) με 2 μονάδες Δυάδα: Μπαρτσελόνα 2 (2.50) + Παρτιζάν 1 (2.65) με 1 μονάδα Κοπεγχάγη 2 (4.30) με 2 μονάδες Κόνιασπορ 1 (4.00) με 2 μονάδες Συνολικά ποντάρω 8 μονάδες και ακόμη και με ένα κερδισμένο παίρνω πίσω ολόκληρο ή μεγάλο μέρος του πονταρίσματός μου.

Επόμενη στήλη Παρασκευή βράδυ ή Σάββατο πρωί. Εις το επανιδείν!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras