3075

Billaras

Με..θηρία και μεγάλο ρίσκο!

Αν υπήρχε κάποια έκπληξη χθες, ήταν ακριβώς αυτό, ότι…δεν υπήρχαν εκπλήξεις! Στα μάτια μου δεν είναι και τόοοοσο μεγάλη έκπληξη, ανέφερα και στο ράδιο ότι δεν βλέπω πολλά λάθη των μπουκ. Αλλά οκ, το ποσοστό ήταν τεράστιο. Οπως επεσήμανε καλός φίλος στα σχόλια, χθες σε 87 ματς ευρωπαικών πρωταθλημάτων όπου το αουτσάιντερ πλήρωνε πάνω από 3.

00, πέρασαν…πέντε! Ποσοστό 5.75%. Απίστευτα μικρό. Στο νησί, αν είδα καλά, σε αποδόσεις άνω του 3.00, πέρασε… ένα και μοναδικό σημείο στις επαγγελματικές κατηγορίες, η Ακρικτον! Απίθανο, αλλά να που συμβαίνει. Κι έτσι, θεωρώ ότι οι παίζοντες φαβορί χθες πρέπει να κέρδισαν λίγα ή πολλά. Οκ, θα τα…ξαναχάσουν εις…τριπλούν, αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ, αλλά χθες πρέπει να χαμογέλασαν, να πήραν μιά ανάσα (και οι μπουκ να έχασαν κάμποσα).

Στο δικό μου παιχνίδι, επίσης δεν εξεπλάγην από κάτι. Οπως κατέληγα στο κείμενό μου: “Δεν περιμένω πολλά, δεν περιμένω και τίποτα, ίσως έχουμε…ισοπαλία με τον μπουκ στο τέλος της βραδιάς”. Κι αυτό είχαμε. Επαιξα 420 μονάδες, πήρα πίσω 374, πάει να πει…χου. Οταν χάνεις ή κερδίζεις 40-50 μονάδες, είναι ισοπαλία, σαν να μην έγινε το ματς! Οπότε, πάμε παρακάτω, στα φρέσκα.

Λίγα πράγματα, αλλα σε μεγάλες αποδόσεις. Δεν με επηρεάζει ότι χθες κέρδισαν κατά κράτος τα φαβορί, άρα σήμερα πρέπει να αντιστραφεί (ή να ισορροπήσει) αυτό. Τα ίδια σημεία έβλεπα και πριν διεξαχθούν τα ματς χθες. Και μάλιστα, πέρασαν και ένα-δυο ακόμα μεγάλα από το μυαλό μου. Εξ'αρχής λοιπόν είχα σημειώσει Πάτερμπορν (3.75), Γκρασχόπερς (2.

00), Κρ. Πάλας 2 (6.50), Ροντα (7.00), Μπελενένσες over (2.20), Σοσιεδάδ (5.25), Σαραγόσα (3.60), Σριούσμπερι που είναι αύριο (8.50) και…σήμερα κοίταξα Παλέρμο (10.5) και…Μίλαν (που'ναι επίσης αύριο) στο 6.00. Αυτά τα δέκα σημεία έβαλα στο σακούλι. Παρότι έχει μέσα δύο “μικρά”, ο μέσος όρος αποδόσεων είναι….5.53! Το…τερμάτισα (γέλια). Δεν θα τα παίξω όλα, αλλά αυτή είναι η δεξαμενή μου.

Γιατί κοιτάω αυτά τα δέκα; Πάτερμπορν γιατί…δεν πάει άλλο και ίσως στις δύσκολες στιγμές να φανούν οι φίλοι! Γκρασχόπερς γιατί θέλει να “απαντήσει” και βρίσκει την Σιόν σε…ευρωπαίκό σάντουιτς. Πάλας γιατί…αν ήμουν Ποκετίνο θα λεγα “ποιό κύπελλο τώρα;” και σαφώς είναι θέμα μομέντουμ. Φιόρε προχθές, Φιόρε την Πέμπτη, rotation, είναι και ντέρμπι λονδρέζικο, η Πάλας έχει επιστροφή (σημαντικότατη) του Μπολασί, ο Αντεμπαγιόρ θα…σκυλιάσει, τεράστια η απόδοση.

Ρόντα γιατί…δεν πα να τη λένε Φέγενορντ την άλλη, δεν πα να έφερε ως σύμβουλο τον Αντβοκαατ, εγώ αναρωτιέμαι αν είχε…επτά σερί νίκες, πόσο θα έδινε; Γιατί τώρα έχει…επτά σερί ήττες και δίνει τόσο! Το πορτογαλίκό over δεν χρειάζεται ανάλυση, Σοσιεδάδ γιατί την βλέπω σερί και είναι σε φόρμα καλή, το ματς ντέρμπι, δεν δέχομαι ότι την χωρίζει τόση απόσταση όσο λένε οι αποδόσεις με την Μπιλμπάο.

Σαραγόσα γιατί…έχει πατήσει εμφανώς το γκάζι και οι αποδόσεις είναι λάθος, Σριούμπερι γιατί…παίζει με την Μάντσεστερ (τι άλλο να προσθέσω;). Παλέρμο στραβοκοίταξα επειδή είδα μιά ανακατωσούρα στη Ρόμα, κι όταν την προκαλεί ο Τότι είναι είναι…μεγάλη ανακατωσούρα (έχει και νεο τεχνικό τον…παλιό Ιακίνι η Παλέρμο) και τέλος…Μίλαν.

Εδώ έχω φάει μιά “κουτουλιά”. Η Μίλαν είναι ανεβασμένη, σε φόρμα, αυτό το κρατάμε. Η απόδοση είναι εξωπραγματική, κι αυτό το κρατάμε. Βάζω κατά νου, διάφορα. Βλέπω την Νάπολι με την Βιγιαρεάλ, μέτρια ως κακή. Με την Γιούβε απλώς μέτρια. Δύο σερί ήττες στα πιό κρίσιμα ματς της χρονιάς. Μετά βλέπω Γιούβε την Παρασκευή να γκελάρει αφού έπιασε κορυφή, αφού νίκησε τη Νάπολι και μετά από 15 νίκες.

Και να γκελάρει με τη…άνετη και (πάλαι ποτέ) κορούλα! Η Ιταλία έχει γίνει μύλος. Δεν πιάνεται από πουθενά. Κυριολεκτικά. Και αναρωτιέμαι, πηγαίνοντας με….κουλή λογική κι εγώ, “βρε μπας και με κάποιο τρόπο η Γιούβε δεν πέσει ξανά από την κορυφή”; Αυτά περνάνε από το μυαλό μου. Ξεκινώντας το…σβήσιμο τώρα, διαγράφω Πάτερμπορν (γιατι εκεί είναι Γερμανία), διαγράφω Παλέρμο (οκ, παρατραβηγμένο), αν απομονώσω τα δύο “μικρά” και τα βάλω μαζί σε μιά δυάδα-ασπίδα (σαν την χθεσινή), μένουν έξι βουνά.

Πάλας-Σριούσμπερι-Ρόντα-Σοσιεδάδ-Σαραγόσα-Μίλαν. Εδώ δεν παίζουμε yankee και τέτοια. Θα σβήσω και τη Ρόντα, μου κάνει λίγο ως…Βαλένθια η Φέγενορντ σήμερα. Και θα πάω ως εξής: Patent τα τρία σημερινά, μονά-δυάδα τα αυριανά. Τι σημαίνει αυτό; Ολα θα παιχθούν και μονά. Το ρίσκο είναι τεράστιο. Νομίζω είναι το ενδεδειγμένο… ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.

000 μονάδες. Επιστροφές από 20/2: 374 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 14.404 μονάδες. Ποντάρισμα 21-22/2: Δυάδα: Γκρασχόπερς 1-Μπελενένσες over (4.4) με 70 μονάδες. Patent: Σοσιεδάδ 2 (5.25)-Σαραγόσα 2 (3.60)-Κρ. Πάλας 2 (6.50) με 4 μονάδες στην τριάδα, 20 σε κάθε δυάδα (ακόμα 60) και ακολούθως 55 σε Σοσιεδάδ, 65 σε Σαραγόσα, 50 σε Πάλας. Ολο μαζί 234 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Μίλαν 2 (6.00) με 50 μονάδες.

Μονό αποδεκτό: Σριούσμπερι 1 (8.50) με 40 μονάδες Δυάδα: Σριούσμπερι 1-Μίλαν 2 (51.00) με 10 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 404 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 14.000 μονάδες. Βλέπετε τι θέλω. Με ένα μονό και πήρα πίσω το 70%-80% του διημέρου. Μπορεί να περάσει ένα μονάχα και να περάσει και η δυάδα φαβορί, να βγάλω και κέρδος. Ομως αν κάπου “κολλήσουν” μαζί τα αουτσάιντερ, τότε θα είναι καλή η νίκη.

Σαφώς και είναι ΠΟΛΥ δύσκολα. Αλλά αιτιολογημένα πάω σε αυτά, κάντε τη χημεία σας, εγώ έκανα τη δική μου. Ραντεβού πλέον την Τρίτη!  

Παλαιότερα άρθρα του Billaras