75

Thassios

Με καυτά ματς

Καλησπέρα παικταράδες μου!

Μετά τη μεγάλη απογοήτευση που πρόσφεραν οι Πορτογάλοι χθες , ήρθαν τα ξημερώματα οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι να σώσουν πάλι τη κατάσταση. Πολύ πολύ εύκολα είδαμε από 5 γκολ σε κάθε ματς που είχα ξεχωρίσει, μάλιστα με το ίδιο σκορ, με αποτέλεσμα να μπούνε στο σακούλι 20 μονάδες κέρδους.

Από τη μία χαίρομαι που πληρώνουν αυτά τα πρωταθλήματα που γουστάρω πολύ και αφορούν τα χωράφια μου , από την άλλη στενοχωριέμαι γιατί δε λένε να κάνουν ένα καλό ταμείο οι καρτούλες.

Τι ήθελα ;;;, μία απευθείας κόκκινη στο καυτό ντέρμπι του Minho και θα είχαμε σχεδόν 80 μονάδες κέρδος από εκεί. Άμα βάλεις και τις 20 από τα γκολ , να το καλό δάγκωμα που κυνηγάω πόσο καιρό. Αλλά με τα ”θέλω” και τα ”αν” δεν πήγε ταμείο κανείς( μην το πω αλλιώς ,χοχοχο).

Πάμε στα Κυριακάτικα.

Ξεκινάω λέγοντας ότι έχω τέσσερα καυτά παιχνίδια που βλέπω να υπάρχει ένταση και να πέφτει ξύλο.

Νωρίς είναι τι κλασικό ντέρμπι της Δανίας μεταξύ Μπρόντμπι και Κοπεγχάγη. Μιλάμε για βαθμολογική κόλαση και περιμένω καρτούλες. Το όρια είναι γελοία για τέτοιο ματς και το παρακάτω 8αράκι μοιάζει value.

Μετά είναι το δικό μας ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ που μόνο νίκη θέλουν και οι δύο για να ελπίζουν σε πρωτάθλημα. Η ισοπαλία σκοτώνει και τους δύο και πιστεύω ότι θα πέσουν κορμιά. Αν με ρωτάτε για σημείο , πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ έχει το προβάδισμα.

Ο Ολυμπιακός μετά την τεράστια επιτυχία να πάει Ευρωπαϊκό τελικό , είναι μεθυσμένη πολιτεία. Ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως αυτό είναι ακόμη ένα ματς τελικός τη χρονιάς αφού κέρδισε την ΑΕΚ και είναι ο μόνος στόχος που έχει πλέον. Στην σφυρίχτρα έχουμε τον Dealojod που μπορεί να μην είναι μηχανή καρτών αλλά όταν έρθει η ώρα θα τη βγάλει τη κόκκινη.

Από εκεί και πέρα είναι και πεναλτάκιας. Κρατάω λοιπόν τη κόκκινη στο ματς αλλά και το ειδικό ”πέναλτι + κόκκινη”.

Μετά πάμε στους Ιταλούς και στο Αταλάντα – Ρόμα. Εδώ θα πέσουν κορμιά καθώς αυτές οι δύο όπως φαίνεται θα είναι που θα πάρουν το ένα εισιτήριο της 5η θέσης που τις στέλνει στο σεντόνι. Εδώ τώρα κανονικά είναι για να παιχτούν κάρτες.

Αλλά με προβληματίζουν δύο πράγματα. Πρώτον είναι η κούραση καθώς και οι δύο ομάδες είχαν Ευρώπη. Δεύτερον είναι ότι η Αταλάντα έχει ένα ματς λιγότερο και ένα τελικό μπροστά της με τη Γιουβέντους για το κύπελλο. Αν θέλετε και ένα τρίτο είναι ο κακός ρέφερι που σφυρίζει. Eίναι πιο πολύ πεναλτάκιας ο Guida παρά κοκκινάκιας. Οπότε θα πρέπει να το ξανασκεφτώ.

Κλείνοντας με τα καυτά παιχνίδια που περιμένω κάρτες , έχω ένα από τα δικά μου χωράφια. Πάμε στο Περού όπου τα ξημερώματα έχουμε το ντέρμπι Ουνιβερσιτάριο – Κριστάλ όπου θα κρίνει πολλά για τη πρώτη θέση ,τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε. Είναι δηλαδή και καυτό ντέρμπι τοπικό αλλά και βαθμολογικό. Ο ρέφερι μπορεί να μην λέει πολλά αλλά οι τιμές στην κόκκινη προκαλούν ενώ κι εδώ πάλι ο ρέφερι είναι πεναλτάκιας.

Αυτά ήταν τα τέσσερα παιχνίδια που έχω σημαδέψει για κάρτες. Πάμε τώρα και στα ματς με τα υπόλοιπα ειδικά που αφορούν γκολ.

Στην Βολιβία μιας που ήμασταν στους Λατίνους έχουμε το Αουρόρα – Πετρολέρο που θεωρώ ότι θα δούμε γκολ. Λάθος πιστεύω των μπουκ αυτό το 1,90 που βλέπω στο g/g. Κρατάω το g/g ημιχρόνου στο 5,5 , το 1 + g/g στο 3,2 αλλά και το g/g + όβερ 3,5 στο 3,25.

Παρόμοιο ματς και στη Χιλή μεταξύ Ικίκε – Νουμπλένσε που είναι δύο ομάδες που βλέπουμε συχνά γκολ στα παιχνίδια τους.

Στην Ευρώπη βλέπω g/g ημιχρόνου στο Ναιμέγκεν -Φέγενορντ και στο Καρλσρούη – Ανόβερο. Ματς επίσης με πολλά γκολ μπορεί να είναι τα Ουτρέχτη – Σπάρτα Ρότερνταμ , Βερλ – Μούνστερ, Ζιλ Βιθέντε – Φαρένσε και Χάκεν – Κάλμαρ.

Δείτε τα και κάντε κάποιο συνδυασμό από δυάδες μέχρι σύστημα.

Αυτή λοιπόν είναι η διαλογή μου. Εσείς δείτε τι θα επιλέξετε. Τώρα τι παίζω εγώ και πως.

Θα κάνω μία δυάδα με πέναλτι σε Αταλάντα και Ουνιβερσιτάριο (πολύ χαμηλή η απόδοση για πέναλτι στη Τούμπα).

Μετά δυάδα με κόκκινες σε ΠΑΟΚ και Ονιβερσιτάριο .

Μετά θα παίξω μονά με ειδικά κόκκινων μόνο σε ΠΑΟΚ και Ουνιβερσιτάριο συνδυαστικά με κάρτες ημιχρόνων.

Αφήνω του Ιταλούς που μας έχουν προδώσει τελευταία και θα ρίξω χαλαρά σε μονό τους Δανούς.

Και τώρα πάμε στα γκολ όπου θα ποντάρω μονά και δυάδα τα g/g ημιχρόνου σε Βολιβία και Χιλή μετά τα μεσάνυχτα.

Ακόμη ένα πλούσιο πρόγραμμα με αρκετές επιλογές και ανεβάζω πάλι λίγο το ποντάρισμα αλλά σε λογικά πλαίσια.

Να έχετε μια όμορφη Κυριακή.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS