2653

Billaras

Με Λέστερ, Γιούβε, Αγιαξ!

Χρόνια πολλά και Χριστός ανέστη στούς απανταχού φίλους του blog. Αναφέρεται από ιστορικούς, πως ακόμη και τον χιτώνα του Ιησού κατά συνήθεια εκείνης της εποχής. έπαιξαν στα ζάρια οι ρωμαίοι-φρουροί-στρατιώτες.Η διαφορά με την σημερινή εποχή ειναι πως τότε δεν υπήρχε ο book ούτε η γκανιότα,ο ενδιάμεσος δηλαδή που θα σου ροκανίσει το κέρδος.

Έπαιζες για έναν χιτώνα και κέρδιζες έναν χιτώνα.Σήμερα παίζεις για ένα παντελόνι και το παίρνεις χωρίς τα μπατζάκια.Αυτό είναι το απόσταγμα,που μάζεψα σταλιά-σταλιά (διαβάζοντας τον Βασίλη) και το φύλαξα με προσοχή στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Πηγαίνοντας στα του στοιχήματος,έχουμε αγώνες Champions League και Europa League,Την Τρίτη Leicester city-Atletico Madrid,0-1 το πρώτο παιχνίδι, με πέναλτι αμφισβητούμενο.

Με τους Μαδριλένους να είναι καλύτεροι,δεν δικαίωσε όμως τα προγνωστικά και τις αποδόσεις που έβλεπαν διασυρμό της Leicester.Από την μεριά της η ομάδα της κεντρικής Αγγλίας,μετά την αλλαγή στον πάγκο της έχοντας έναν σχετικά άπειρο, αλλά εξαιρετικά καλό γνώστη της ομάδας,στο King Power Stadium ειναι ανίκητη στο Champions League και μετά τον καλό δεύτερο γύρο που κάνει στο πρωταθλημα, κοιτάζει πιο αισιόδοξα το μέλλον της.

Θα τιμήσω τον άσσο στο 3,85. Μία μέρα αργότερα στην Βαρκελώνη, η ομάδα που στο προηγούμενο γύρο έκανε την ιστορική ανατροπή΄θα αντιμετωπίσει την Juventus, το 0-3 αλλά και τον ίδιο της τον εαυτό. Θα (ξανα)βρεί τό ψυχικό κουράγιο να το κάνει?Θα βρει τρόπο να δέσει την άμυνα της? Η Juventus δεν είναι Pari saint germain θα πάει στην Ισπανία να αμφισβητήσει την κυριαρχία της Barcelona, δειχνοντας σε όλους οτι είναι το The Next BIG Thing στην ποδοσφαιρική πιάτσα της Ευρώπης.

Θα ποντάρω στο διπλό της (6,00) Juventus. Την Πέμπτη στο Europa League στο Veltins-Arena η Schalke θα προσπαθήσει να πετύχει πάνω από δυο τέρματα για να περάσει τον Ajax.Το τελευταίο διάστημα έχει χάσει από Darmstadt,Αjax,Werder,Hannover 96 και έχει κερδίσει μόνο την Wolfsburg.Λογικά θα βγει μπροστά να πετύχει νωρίς τουλάχιστον ενα τέρμα.Τα πιτσιρίκια του Ajax θα βρούνε χώρους για να τελειώσουνε το παιχνίδι,αυτό δείχνουν και τα δεκαεπτά τέρματα που έχουν σημειώσει οι επιθετικοί της τον μήνα Απρίλιο.

 

Παλαιότερα άρθρα του Billaras