2430

Billaras

Με λιγότερες επιλογές

Καλημέρες! Χθες ήταν μια κακή μέρα, αφού κέρδισε μόνο η Καέν από τις επιλογές μου και είχα επιστροφή 6,8 μονάδων και ενώ είχα ποντάρει 9. Μικρή η ήττα βέβαια, αλλά ήθελα κάτι παραπάνω. Η Στόουκ προηγήθηκε αλλά δεν κράτησε, το γερμανικό Χ ήταν κοντά αλλά «έσπασε» στο 76’, ενώ η Σάλκε προσπάθησε για την επική ανατροπή αλλά έφτασε ως το 4-4.

Προχωράω παρακάτω, δηλαδή στο σήμερα, όπου οι επιλογές είναι πιο περιορισμένες. Ας τις δούμε λοιπόν: Σαουθάμπτον-Έβερτον 2 (5.00): Προβληματικές και οι δύο ως τώρα, δεν καταλαβαίνω γιατί οι γηπεδούχοι είναι τόσο φαβορί. Με φρενάρει κάπως το 0-3-3 της Έβερτον εκτός έδρας, όμως και πάλι η απόδοση είναι αρκετά μεγάλη για να το προσπεράσω.

Μπέρνλι-Άρσεναλ 1 (6.50): Συνεχίζει τη φοβερή πορεία της η Μπέρνλι, ενώ η Άρσεναλ μέχρι τώρα έχει προβληματίσει στα εκτός έδρας της παιχνίδια. Σίγουρα βέβαια θα έπρεπε να είναι φαβορί, αλλά η απόδοση στον άσσο δεν αντικατοπτρίζει τη δυσκολία του αγώνα και θα τον ποντάρω. Αμβούργο-Χόφενχαιμ Χ (3.50): Η Χόφενχαιμ φέρνει αρκετά συχνά ισοπαλίες και όλα της τα ματς είναι αμφίρροπα.

Από την άλλη το Αμβούργο δυσκολεύεται αρκετά και ψάχνει νίκες εντός έδρας, η έλλειψη ποιότητας όμως είναι εμπόδιο. Βαλένθια-Μπαρτσελόνα 1 (4.90): Μετά από πολλή σκέψη, αποφάσισα να μπλέξω με το ντέρμπι. Η βαλένθια δείχνει ικανή για τη ζημιά σήμερα, όλοι στην ομάδα είναι αποφασισμένοι να δείξουν ότι δεν βρίσκονται τυχαία τόσο ψηλά, ενώ η Μπαρτσελόνα δεν θα έχει Πικέ και Μασεράνο.

Μπορεί να μην ασχολούμαι σχεδόν ποτέ με τους απόντες, αλλά όντας φαν της Μπάρτσα και έχοντας δει άπειρα παιχνίδια της, μπορώ να πω πως το δίδυμο Ουμτιτί-Βερμάαλεν ηχεί τρομακτικό στα αυτιά μου. Φυσικά -και πάνω απ’ όλα- η απόδοση στον άσσο μου κάνει και εκεί καταλήγουν όλα. Συνοψίζοντας, έχω 4 μεγάλα σημεία σήμερα, αλλά θέλω να μαζευτώ κι άλλο και θα κόψω το Χ που είναι και έμπνευση έτσι κι αλλιώς.

Έχουμε λοιπόν: Έβερτον 2 (5.00) με 2 μονάδες Μπέρνλι 1 (6.50) με 1 μονάδα Βαλένθια 1 (4.90) με 2 μονάδες Προηγούμενο Υπόλοιπο: -9,7 μονάδες Επιστροφές: 6,8 μονάδες Ποντάρισμα: 5 μονάδες Νέο Υπόλοιπο: -7,9 μονάδες ΥΓ: Μου άρεσε και ο άσσος της Λα Κορούνια κόντρα στην Μπιλμπάο στο 2.75 και η αλήθεια είναι πως τον έχω ποντάρει, αλλά το ματς θα έχει ξεκινήσει όταν ανέβει το κείμενο, επομένως δεν θα μπορούσα να το γράψω και «επισήμως», απλά το αναφέρω.

 

Παλαιότερα άρθρα του Billaras