2401

Billaras

Με Λούτον στο κεφάλι

Η BOXING DAY δεν πήγε τόσο καλά, παρότι σε όλα τα παιχνίδια ήμασταν κοντά στο στόχο. Τελικά, 0/3 και δεν πήραμε κανένα δώρο. Το εορταστικό κλίμα, όμως, συνεχίζεται και η αγωνιστική δράση στην Αγγλία κορυφώνεται. Τα παιχνίδια που μπήκαν στο στόχαστρο είναι τα εξής: Μπόρνμουθ-Έβερτον, Κάρντιφ-Πρέστον, Μόρκαμ-Γέοβιλ, Μπλάκπουλ-Πλίμουθ και ΜΚ Ντονς-Πιτέρμπορο, Νότιγχαμ-Σάντερλαντ.

Σε όλα, πάντα, κοιτάμε προς τα δεξιά. Βλέπω και το Πορτ Βέιλ-Λούτον, εφόσον το 2πλό προσφέρεται σε αποδόσεις άνω του 2.00. Πράγματι, το βρίσκουμε έως και 2.10. Θα το παίξω χωρίς πολλά λόγια, τόσο η εικόνα όσο και τα αποτελέσματα των ομάδων μιλούν από μόνα τους. Για την Έβερτον τα είπαμε και (παρα)προχθές. Το 0-1 δεν ήρθε, μείναμε στους ποδοσφαιρικούς «κεφτέδες».

Και πάλι αυτό το ματς πιθανόν να πάει προς τα εκεί. Το σκέφτομαι. Το 3.25 με προκαλεί. Αξίζει το ρίσκο; Θα δούμε. Πάμε στην Championship τώρα: η Πρέστον φορμαρίστηκε, ενώ η Κάρντιφ έκανε 2 σερί ήττες. Οι εμφανίσεις της δεν ήταν απογοητευτικές. Το 3.60 είναι δίκαιο, αλλά δεν κοντράρω εύκολα την Κάρντιφ στην Ουαλία. Σκέφτομαι να ξανατολμήσω την Σάντερλαντ, συμφωνώ με τον Βασίλη, ο αντίπαλος είναι πιο εύκολος τώρα και οι αποδόσεις γύρω στο 3.

50 πολύ καλές. Στην 1η κατηγορία ξεχωρίζει η προοπτική της Πλίμουθ. Φορμαρισμένη απέναντι στην 2η πιο ντεφορμέ ομάδα της κατηγορίας. 4.00 και το επιλέγουμε. Καλή περίπτωςη και η Πιτέρμπορο μέςα στους Ντονς. 3 συνεχεία νίκες και πλασαρίστηκε στην 6άδα, οι Ντονς δεν πείθουν. Χαμηλή απόδοση (2.50-1.60).Τέλος, στην 2η κατηγορία ξεχωρίζει το 2πλό της Γέοβιλ.

Βρήκε ρυθμό τις τελευταίες 2 εβδομάδες η Γέοβιλ, ενώ η Μόρκαμ πάει από το κακό στο χειρότερο. Τώρα, η ώρα της διαλογής. Θα κάνω κάτι στοιχηματικά επικίνδυνο που με έχει πληγώσει πολλές φορες. Βάζω στάνταρ την Λούτον και επιλέγω με το ένστικτο Σάντερλαντ, Πιτέρμπορο, Πλίμουθ και Γέοβιλ. Με ένα στάνταρ και 2/4, δηλαδή τριάδες. Μπορούμε, βέβαια, να χαμηλώσουμε το ποντάρισμα, αφού με το στάνταρ διπλασιάζεται ούτως ή άλλως ο στοιχηματισμός μας.

Μεγάλο το ρίσκο με στάνταρ, αλλά η Λούτον δεν βλέπω πώς μπορεί να μην κερδίσει. Τα στάνταρ με έχουν πληγώσει πολλές φορές, αλλά κάτι μου λέει πως αυτήν την φορά θα τα καταφέρουμε. Τα ξαναλέμε του…. χρόνου!!!!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras