565

Thassios

Με πάθος και παράδοση – UPDATE!!

Καλησπέρα καρτολάχνοι μου!

Χθες καλά τα είπα στο τίτλο της στήλη ότι θα τα βρει σκούρα η Πόρτο αλλά δε περίμενα ότι θα έρθει κουλούρια το ματς. Βασικά είχαμε ευκαιρίες στο ματς αλλά αυτή η κόκκινη από νωρίς ανάγκασε τη Κάζα Πία να παίξει ταμπούρι και ουσιαστικά κάπου εκεί να χαθεί το μπετ. Ευτυχώς νωρίς οι Ιταλοί μας έκλεισαν το μάτι ότι ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε κι με αυτούς λίγο παραπάνω.

Σήμερα γίνεται ο κακός χαμός αφού έχει ένα σωρό ντέρμπι και πολλά ματς γενικά. Από που να το πιάσω και τι να αφήσω.

Ας ξεκινήσω με Ιταλούς αφού έκανα αναφορά. Θα κάνω στάση σε δύο παιχνίδια. Αυτό που μου έκανε εντύπωση χθες στο ματς της Φιορεντίνα είναι αρκετές φορές είχαμε καθυστέρηση για να ελέγξει φάσεις ο var για πέναλτι.

Τσεκάρω σήμερα και βλέπω τις εταιρίες να δίνουν το ειδικό ” καταλογισμός πέναλτι” σε αποδόσεις κοντά στο 3,5 σε Ιταλία. Για κάποιο λόγο δηλαδή τις έχουν ανεβάσει λίγο μετά τη διακοπή που είχαμε. Σε Λάτσιο – Έμπλολι και Μίλαν – Ρόμα θα ποντάρω πέναλτι. Και στα δύο ματς περιμένω να έχουμε γκολ αφού ενώ είναι όλες ομάδες που πατάνε περιοχή.

Στο Λάτσιο – Έμπολι είχαμε πέναλτι και στα τρία τελευταία μεταξύ τους ενώ στα πέντε τελευταία μεταξύ τους είχαμε πέναλτι στο Μίλαν – Ρόμα. Από 3,5 στο καθένα σε δύο αγώνες που έχουμε πλέον παράδοση στα πέναλτι. Θα παίξω και λίγο το ειδικό ”πέναλτι και οι δύο”.

Προχωράω και πάω στους Ισπανούς όπου μας άφησαν μια πίκρα της Παρασκευή.

Σήμερα θα ασχοληθώ με δύο παιχνίδια. Το ένα είναι ανάμεσα στην Σεβίλλη – Χετάφε και το άλλο είναι το ντέρμπι μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο. Στο πρώτο έχουμε μια Σεβίλλη που καίγεται πραγματικά αφού βρίσκεται στη ζώνη υποβιβασμού και αντιμετωπίζει μια Χετάφε που αναμένεται να της βάλει δύσκολα. Είναι κλασικά από τα παιχνίδια που περιμένω ένταση , ειδικά άμα της Σεβίλλης δεν της βγαίνει το παιχνίδι.

Η Χετάφε κλασικά ομάδα που θα ρίξει και λίγο ξύλο παραπάνω για να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της. Δείτε πόσες κόκκινες έχουμε στα τελευταία ματς της Σεβίλλης. Έχει δει κόκκινη κάρτα και στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Μια από τα ίδια και η Χετάφε αφού έχει 3 κόκκινες στα 4 τελευταία. Το ειδικό ”όβερ 1,5 κίτρινες ημίχρονο + όβερ 2,5 κίτρινες η κάθε ομάδα + κόκκινη” δίνει 8 και θα το τιμήσω.

Το ίδιο ειδικό θα ποντάρω και στο ντέρμπι το βράδυ. Ξύλο έπαιξε η Ατλέτικο με την Έλτσε ενώ μια από τα ίδια έκανε και η Μπαρτσελόνα στο ντέρμπι με την Εσπανιόλ ενώ είδε κόκκινη κάρτα και στο ματς με την Οσασούνα.

Στη Τουρκία έχουμε το καυτό ντέρμπι αλλά με τέτοιες αποδόσεις ούτε καν θα ασχοληθώ.

Τέλος πάμε και στο δικό μας ντέρμπι κορυφής.

Περιμένω ένα πολύ καυτό ματς και οι άτιμοι πήγαν και μου έβαλαν Πορτογάλο ρέφερι για να ποντάρω κι εγώ το ματς. Ο ίδιος διαιτητής είχε ξανασφυρίξει παλιότερα το ζευγάρι σε εκείνο το 3-0 υπέρ του ΠΑΟ και είχε βγάλει 4 κίτρινες. Γενικά δεν θα βγάλει τη κόκκινη πολύ εύκολα ενώ θα περιμένει τα σκληρά μαρκαρίσματα για να βγάλει κίτρινες.

Περιμένω ένα ματς κλειστό με γερά νεύρα και λιγότερη μπάλα. Το ειδικό ” άντερ 3,5 γκολ + όβερ 1,5 κίτρινες ημίχρονο + όβερ 2,5 κίτρινες η κάθε ομάδα” σε απόδοση 3,80 είναι πολύ τίμιο. Θα το ποντάρω. Εκτός από αυτό βλέπω στο ματς ότι ίσως έχουμε και πέναλτι. Δείτε το εσείς!

Κλείσαμε σήμερα. Βλέπεται ότι είναι διαφορετική μέρα από τη χθεσινή.

Ανοίγομαι λίγο ποντάροντας 13 μονάδες σε μια μέρα που μου αρέσει. Δεν είναι πολλά τα πονταρίσματα πάντως αφού με ένα κερδισμένο χάνω ελάχιστα ή είμαι ισοπαλία. Τα λέμε στο chat από νωρίς το μεσημέρι σήμερα μέχρι αργά το βράδυ!

UPDATE!!!!

Καλησπέρα και καλή βραδιά (χοχοχο)!

Τα της προηγούμενης στήλης θα τα πούμε στην νέα στήλη που λογικά θα είναι το σάββατο!

Πάμε τώρα γρήγορα σε ένα σημερινό update που ξεχώρισα μερικά ματσάκια.

Καταρχήν ξεκινάω από το κολασμένο ντέρμπι μεταξύ της Μπράγκα και της Γκιμαράες όπου περιμένω να πέσει ξύλο. Μονός νοκ άουτ όπου οι γηπεδούχοι είναι ο μόνος θεσμός που μπορεί να διακριθούν αφού αποκλείστηκαν και από το Λικ Καπ. Οι φιλοξενούμενοι που τους μισούν θέλουν όσο τίποτα άλλο να τους κόψουν τη φόρα. Θα μπούνε με το μαχαίρι στα δόντια και περιμένω να ρίξουν ξύλο μιας και έχουν μεγάλη διαφορά σε ποιότητα και δε μπορούν να τους κοντράρουν αλλιώς.

Τέτοια παιχνίδια έχουν συνήθως ένταση από το 1ο ημίχρονο με αρκετές κάρτες. Αν δεν βγούνε εκεί τότε δεν θα έχουμε 7-8 κάρτες που περιμένω και φυσικά κόκκινη. Εγώ έπαιξα το ειδικό ”όβερ 1,5 κίτρινες ημίχρονο + κόκκινη” σε απόδοση 4 αλλά βλέπω ότι μόλις πριν από λίγο η εταιρία άλλαξε το λάιν καρτών στο ημίχρονο. Πλέον μπορούμε να παίξουμε μόνο το ειδικό ”όβερ 2,5 κίτρινες ημίχρονο + κόκκινη” σε απόδοση 6,25 βέβαια.

Αυτό θα ποντάρω. Τέλος να σας ενημερώσω ότι πάμε να σπάσουμε μια παράδοση που λέει ότι μέσα στη Μπράγκα έχει να βγει κόκκινη από 17′ στα μεταξύ τους ντέρμπι. Ας σπάσει σήμερα.
Μετά πάμε στους Γάλλους.

Βλέπω λίγο το Μπρεστ – Λιλ. H Μπρεστ καίγεται για βαθμούς. Η Λιλ συχνά πυκνά βγάζει νεύρα στα παιχνίδια της. Μετά κάνω στάση στον ρέφερι όπου λογικά θέλει να τον διώξουν.

Δεν εξηγείτε αλλιώς. Μιλάμε για 8 κόκκινες σε 6 ματς φέτος. Στο 4 η κόκκινη κάρτα παίζετε για όποιον θέλει. Εγώ το αναφέρω αυτό το ματς γιατί θα ποντάρω κόκκινη σε άλλο παιχνίδι.

Στο Ανζέ – Ρεμς έχουμε ομάδες που κοπανάνε. Με 4 κόκκινες η Αζαξιό και 8 κόκκινες η Ρεμς νομίζω ότι θα δούμε αρκετές κλωτσιές. O αγαπημένος Delajod θα την δώσει χωρίς δεύτερη σκέψη.

Έχει από τον Αύγουστο να βγάλει κόκκινη στο πρωτάθλημα και πάει πολύ γι αυτόν. Στο 4 κι αυτή.

Μετά πάω στο ματς της Παρί. Τέτοια ματς συνήθως δεν τα ακουμπάω αφού οι αποδόσεις δεν αξίζουν πουθενά. Σήμερα όμως θα κάνω μια εξαίρεση. Έχουμε μια Παρί που έκανε την πρώτη της ήττα. Έχουμε την επιστροφή Messi. Τέλος έχουμε και μια Ανζέ που έχει τη χειρότερη άμυνα στη κατηγορία.

Νομίζω τα όβερ 4,5 ομαδικά γκολ της Παρί σε απόδοση 5 αξίζουν μια στεκιά. Στα τελευταία 4 ματς μεταξύ τους μέσα στο Παρίσι έχουμε ένα 4-0 , ένα 6-1 και ένα 5-0.

Κλείνοντας πάμε και στο Οσέρ – Τουλούζ. Εδώ περιμένω ένα ματς με γκολ. Κάτι σε 2-3 το βλέπω το παιχνίδι. Άμυνες που δέχονται γκολ για πλάκα ενώ και οι δύο θέλουν τη νίκη. Το g/g ημιχρόνου δίνει 4,5 και θα το τιμήσω.

Από κοντά και το anytime score 2-2 σε απόδοση 9,5.

Αυτά ήταν όλα όσα είδα για σήμερα. Τι θα παίξω;;;; Τις κόκκινες που ανέφερα και μετά τα γκολ σε μονά και δυάδα σε Γαλλία. Τα λέμε στο chat στις 8!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS