4138

Billaras

Με Πλίμουθ ξανά “οδηγό”…

Καλημέρες! Σχετικά…πρωινός, άμα σηκώνεσαι χαράματα γιατί πετάς, γράφεις και νωρίς τη στήλη (γέλια). Γιά σχολιασμό τι έχουμε; Ψιλοπράγματα. Νομίζω τα χθεσινά. Με…πλάκωσαν πολλοί χθες στο ΄ραδιο να δώσω τριάδες, over, g/g και διάφορα άλλα στα ματς των εθνικών. Τα ανέλυσα, δεν έδωσα…τίποτα, δεν έπαιξα τίποτα και καθάρισα. Τα αποτελέσματα τα είδατε.

Πορτογαλία, Σλοβενία, Λετόνια, Σλοβακία, Ισπανία, Σουηδία, Νορβηγία, Ουρουγουάη, Σκωτία, όλες πληρώναν ως και 1.80. Μάξιμουμ. Τι έκαναν; Σίγα μην κέρδιζαν. Φαβορί της πλάκας. Η Αλβανία έκανε διπλό μετά από έξι χρόνια, η Φινλανδία πήρε Χ από τους παγκόσμιους πρωταθλητές, ελάτε να μου πείτε εσείς να παίζω εθνικές. Μακριά κι αγαπημένοι… Οσο γιά την Εθνική; Οποιος άκουσε χθες ράδιο, κατάλαβε.

Κλειδί ήταν ο Αβράαμ πάνω στον Τζέκο. Τον έχασε; Τέλος. Γιατί οκ, το 2ο γκολ ήταν…κανονικό δώρο, αλλά αν δείτε το 1ο και το 3ο, ήταν από στημένες μπάλες, κεφαλιές Τζέκο, πάπαλα. Αυτά τα γκολ η εθνική κάποτε δεν τα έτρωγε ποτέ. Ο Αβράαμ όμως, παρότι τον εκτιμώ απεριόριστα, αποδείχθηκε ανέτοιμος 100%. Και γενικά η εθνική κάτω του μετρίου… Πάμε στα φρέσκα.

Θα είμαι σύντομος. Αυτά που είχα εξ' αρχής στην άκρη, ήταν Κόλτσεστερ, Λέιτον, Ολνταμ, Τορκί, Πλίμουθ, Κιντερμνίστερ, Χάιντ, Κλάιντ. Και το over στην Κρόουλι. Κιντερ και το over τα προσπερνάω. Δεν παίζω παρολί, αυτά είναι γιά παρολί, όποιος θέλει ας τα αξιοποιήσει. Ομοίως αφήνω και την Τορκί. Φαβορί είναι και δεν…ψηφίζω φαβορί σήμερα.

Ε, δεν έμειναν και πολλές. Μόλις έξι. Κόλτσεστερ, Λέιτον, Ολνταμ, Πλίμουθ, Χάιντ και Κλάιντ. Το επόμενο βήμα είναι αφήσω τις δύο “μικρές”. Χάιντ και Κλάιντ. Οκ, βλέπω φόρμες και αποδόσεις, αλλά τις φοβάμαι, δεν είμαι και..ψημένος μαζί τους. Και μένει μιά τετράδα. Η τελευταία διαλογή είναι εύκολη. Θα αφήσω την Λέιτον. Ναι, πάει…μουλωχτά προς τα πλέι οφ, αλλά οκ, και η Πρέστον είναι καλά.

Και αυτό το σέβομαι. Οπότε.. τρία. Και ελπίζω καλά. Κόλτσεστερ στο 3.10, Ολνταμ στο 2.90, Πλίμουθ στο 4.33. Η πρώτη έρχεται από καλή νίκη, δεν έχει καθαρίσει με την παραμονή, είναι σε γενικά καλό φεγγάει και παίζει με την  ΜΚ Ντονς, την μεγάλη απογοήτευση της Τρίτης. Υποτίθεται ότι ήλπιζε. Επαιζε με αδιάφορη. Προγήθηκε. Και…έχασε από την Κρου, Ε, μετά από αυτή τη φάπα, νομίζω ότι ηθικό μηδέν.

Τέλειωσε η χρονιά της. Η δεύτερη με νέο προπονητή, τον πιτσιρικά (31 ετών, ο νεότερος σε όλο το νησί) Λι Τζόνσον. Γιός του Γκάρι Τζόνσον της Γέοβιλ. Αν του μοιάζει έστω και στο μισό, θα πάει μπροστά. Με τον πιτσιρικά η Ολνταμ έκανε καλή και πειστική νίκη μεσοβδόμαδα, τριάρα σε ματς-εξάποντο. Πάει στην Σριούσμπερι που είναι σε μιά μέτρια κατάσταση.

Και τέλος, η Πλίμουθ. Την…τιμήσαμε την Τρίτη, μας πλήρωσε. Γιατί να την αφήσω; Φόρμα έχει, κίνητρο έχει, καλοπληρώνει. Και παίζει στην αδιάφορη (βαθμολογικά) Τσέστερφιλντ. Και γιά κερασάκι, προπονητής της Πλίμουθ ο Τζον Σέρινταν, αυτός που απολύθηκε πρώτος από όλους φέτος, τέλη Αυγούστου, από την…Τσέστερφιλντ. Ε, ένα λόγο παραπάνω θα τον έχει γιά να το πάρει το ματς.

Και πάνω που πήγα να τελειώσω τη στήλη, ιδού αναβολές. Πάει η Ολνταμ. Και άλλα ματς αναβλήθηκαν, πάει η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, πάει η Σριούσμπερι είπαμε, πάει και η Μπέρτον, πάει και η Μπράντφορντ (αυτή από χθες) και πάει και η Πορτ Βέιλ. Εχει άσχημο καιρό στο νησί. Οπότε…αλλάζω τα πλάνα μου. Αντι trixie, πάω σε δύο μονά και την δυάδα. Α, μην το ξεχάσω.

Θα παίξω κι ένα αυριανό από σήμερα, αύριο ΔΕΝ θα έχω νέα στήλη, δεν έχει κάτι άλλο αξιόλογο στα μάτια μου.Ποιό είναι αυτό; Ελτσε-Μούρθια είναι το διπλό, αύριο βράδυ. Στο 5.50. Ούτε με χάντικαπ, ούτε draw no bet. Ξερό διπλό. Η Ελτσε έχει χαλαρώσει, έχει μεγάλη άνεση (+12), πρωτάθλημα θα πάρει, αν θέλει να κάνει χατήρια, κάνει. Εδώ έχασε το αήτητητο εντός από την…Μιράντες.

Πριν 3 χρόνια, 15 Ιουνίου, το έκανε το χατήρι (κι ας μην σώθηκε τότε η Μούρθια). Τότε είχε έρθει διπλό. Ας…το ξανακάνουν. Αν όχι, δεν τρέχει και τίποτα, μιά “ντουφεκιά” είναι. Ακούγονται διάφορα και γιά το Αλμερία-Χιχόν, αλλά εγώ θα πάω στην Μούρθια. Είναι και γειτονάκια… ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Κέρδη από 19/3: 500 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 18.

440 μονάδες. Ποντάρισμα 23/3: Μονό αποδεκτό: Πλίμουθ 2 (4.33) με 120 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Κόλτσεστερ 1 (3.10), με 150 μονάδες. Δυάδα: Πλίμουθ-Κόλτεστερ (13.42), με 40 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Μούρθια 2 (5.50), με 80 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 390 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 18.050 μονάδες. Αυτά έιναι όλα. Χαλαρά, χωρίς άγχος. Τα καλά κουπόνια έρχονται σε μιά εβδομάδα. Και ίσως να φτάσουμε …τότε γιά να ξαναπαίξω.

Ιδωμεν. Προς το παρόν την καλημέρα μου και τα λέμε Τρίτη. Αύριο έχω Μούρθια και τέλος, δεν θα έχω νέα στήλη. Να μην ξεχάσω, καλό τριήμερο και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες Βαγγέληδες την Δευτέρα!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras