2709

Billaras

Με τα βλέμματα στραμμένα στο CL

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα του Betsellers. Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Βασίλη και τον Μάκη, που δίνουν σε όλους εμάς την ευκαιρία να κάνουμε την καψούρα μας. Ώρα πλέον να περάσουμε στο παρασύνθημα. Από το σημερινό κουπόνι έχω ξεχωρίσει 3 αγώνες, στους οποίους μπορούμε να βρούμε αξία. Θα ξεκινήσω με το ματς, που είναι και το πλέον δημοφιλές.

Η Μάντσεστερ Σίτυ, υποδέχεται την Μονακό του Ζαρντίμ για το πρώτο ματς των δύο ομάδων, στους 16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι bookmakers, μας παρουσιάζουν ως ξακάθαρο φαβορί τους γηπεδούχους και κάπου εδώ νομίζω πως οι αποδόσεις αδικούν κάπως τους φιλοξενουμένους. Περιμένω ενα ματς συντηρητικό και από τις δύο ομάδες (διαφορετικό δλδ απ ότι μας έχουν συνηθίσει έως τώρα, αλλά δν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για διπλούς αγώνες), με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή της μπάλας και τους φιλοξενούμενους να περιμένουν να χτυπήσουν σε κάποια αντεπίθεση.

Η Μονακό μας έχει δείξει πως δεν θέλει πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει, και θαρρώ πως η αμυνα την γηπεδούχων θα τους δώσει μερικές. Η απουσία του Κομπανί, και ίσως και του Κολαροφ είναι με το μέρος μας. Το διπλό μας δίνετε στο 5.75 και το διπλό σε dnb στο 4.33! Θα επιλέξω το 2ο, καθώς μία πιθανή ισοπαλία δν θα χαλάσει καθόλου τους Γάλλους.

Η δεύτερη επιλογή μου προέρχεται από την τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας (αλλιώς Αγγλία-2 για τους πιο πολλούς). Η Νιούπορτ Κάνουντι υποδέχεται την Μόρκαμ σε εξ αναβολής παιχνίδι. Η γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας 25 βαθμούς μετά από 31 παιχνίδια. Μάλιστα στα 16 τελευταία της παιχνίδια έχει μόλις μία νίκη (με αρκτές ισαπαλίες ωστόσο).

Εντός έδρας δν είναι δυνατή αφού μετρά μόλις 2 νίκες έπειτα από 15 παιχνίδια. Από την άλλη, η φιλοξενούμενη δίχνει σε αρκετά καλή κατάσταση (5-3-2 στα τελευταία 10) και με βάση τα αποτελέσματα φαίνεται πως βολεύεται να παίζει εκτός έδρας. Σε 15 αναμετρήσεις έχει μόλις 4 ήττες (αποτέλεσμα εντυπωσιακό αν μη τι άλλο για μια μικρομεσαία ομάδα).

Οι αποδόσεις αυτή τη στιγμή έχουν ως εξής 2.05-3.40-3.50 και δν μπορώ να καταλάβω από που προέρχεται αυτός ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων. Θα πάω με το διπλό σε dnb που μας προσφέρεται στο 2.50. Παίρνω αυτή την προφύλαξη καθώς και οι δύο ομάδες έχουν μια έφεση στην ισοπαλία. Τέλος η τρίτη μου επιλογή προέρχεται και πάλι από την αγγλία, εκεί όπου η Ιστλιχ υποδέχεται την Μακλφσιλντ.

Η γηπεδούχος βρίσκεται στην 15 θέση μετά από 32 αγωνιστικές, έχοντας 42 βαθμούς. Στα τελευταία 6 στην έδρα της έχει 4 ήττες και 2 ισοπαλίες, και γενικά στα τελευταία 11 ματς μετρά μόλις 7 βαθμούς. Την ίδια στιγμή η Μακλσφιλντ είναι 9η με 50 βαθμούς (αλλά και δύο αγώνες λιγότερους). Εκτός έδρας παρουσιάζεται πολύ καλή (7-4-4) και θεωρώ πως σήμερα έχει αυτή περισσότερες πιθανότητες για νίκη παρά η αντίπαλος της.

Με βάση αυτά θα έδινα το διπλό κοντά στο 2.60-2.70 και τώρα το βρίσκω το 3.10! Μου αρκεί ώστε να το προσθέσω στο παιχνίδι μου. Μονό: Μονακό – 2 (dnb) @ 4.33 με ποντάρισμα 5 μονάδες Μονό: Μόρκαμ – 2 (dnb) @ 2.50 με ποντάρισμα 10 μονάδες Μονό: Μακλσφιλντ – 2 @ 3.10 με ποντάρισμα 7 μονάδες Δυάδα: Μόρκαμ – 2 (dnb), Μακλσφιλντ – 2 @ 7.75 με ποντάρισμα 3 μονάδες

Παλαιότερα άρθρα του Billaras