481

Billaras

Με την ίδια τακτική

Καμιά διάθεση δεν έχω να γίνω κουραστικός, οπότε ουδέν αγωνιστικό σχόλιο για χθες. Οποιος έχει μάτια βλέπει. Μόνο ζοχάδα θα πω ότι έχω, δεν μου έχει περάσει ακόμα. Ας είναι, το καταπίνω και προχωράω, μαθημένα τα βουνά στα χιόνια. Το μόνο που αποκλείεται να κάνω, ειναι να αλλάξω τρόπο και να “κολομπαρέψω” το παιχνίδι μου. Αυτά τα αστεία δηλαδή που βλέπω αριστερά και δεξιά.

Σαράντα χρόνια φούρναρης που λέμε, δεν μασάω από αναποδιές, δεν είναι η πρώτη και δεν θα είναι η τελευταία.

Πάω λοιπόν στο σήμερα, λιτός και άμεσος. Οπως έπαιξα και χθες, θα παίξω και σήμερα. Ενα trixie και ένα μονό. Ούτε παιχνίδι με γκολ θα κάνω, εδώ δεν έκανα χθες που είχα πληθώρα επιλογών σε καλές αποδόσεις. Ποιά κρατάω σήμερα; Μπρέστ, Γκλάντμπαχ και το Χ στο Σπέτσια-Σαλερνιτάνα.

Αυτό είναι το trixie. Την Μπρέστ την αναλύσαμε, έχει βελτιωθεί, βρίσκει την Τουλούζ άνετη και με το μυαλό στο κύπελλο μεσοβδόμαδα. Εχει ευκαιρία σήμερα να βγει ξανά εκτός ζώνης, αφού η Οσέρ έπαιξε χθες. Τη Γκλάντμπαχ την πρόσθεσα σήμερα. Ξέρω την αδυναμία της εκτός έδρας. Χωλαίνει αισθητά. Ομως εδώ είναι ντέρμπι και τα κόζια αλλάζουν.

Εχει εξαιρετικά αποτελέσματα με την Κολωνία, μιά Κολωνία που προ διακοπής ήταν κάκιστη, έχει σερί αρνητικότατο και πολλά θέματα. Δεν άγγιξα κανένα άλλο γερμανικό, τώρα πείσθηκα να το κάνω. Σκέφτηκα σοβαρά και την Αρμίνια είναι η αλήθεια, οριακά κατέληξα στη Γκλάντμπαχ. Τέλος, στο χινάρι, έχουμε δεδομένα ότι τους βολεύει αρκετά, η Βερόνα έχασε και με ματς παραπάνω έμεινε στους 19, άρα και η γηπεδούχος Σπέτσια σήμερα δεν πιστεύω ότι θα ρισκάρει, με πόντο πάει 25, καλή διαφορά το +6.

Η Σαλερνιτάνα ακόμα πιό άνετη (και με 3 σερί ισοπαλίες). Τίμια απόδοση γιά ιταλικό χινάρι.

Να πω τι άφησα; Ανέφερα την Αρμίνια, αναφέρω και την Μαλιν, ενω εκανα σκέψη αρχικά και γιά παιχνίδι ανάλογο του Σίτι-Λίβερπουλ (1+g/g δηλαδή) στο Νάπολι-Μίλαν αλλά είδα ότι θα λείπει ο Οσιμέν και έκανα πίσω. Ετσι έγινε και χθες με τον Χάαλαντ βέβαια και έπεσε ντόρτι, αλλά η λογική λέει να κάνω πίσω.

Κλείνω με το ρίσκο μου. Χθες το πήρα με την Χετάφε. Πήρε το 0-0 τελικά. Οποιος πήγε με καλύψεις, πληρώθηκε. Σήμερα θα ανεβάσω τον πήχη και θα πάω στην Βαγιαδολίδ. Καίγεται, μόλις +2 από το ζώνη (και αύριο όλος ο πλανήτης θα περιμένει την Βαλένθια να κερδίσει), θελει “κάτι” στο Μπερναμπέου. Καλές οι σχέσεις Πέρεθ-Ρονάλντο, δεν το συζητώ.

Αριστες (και “πρεσβευτή” της Ρεάλ ειχε κάνει ο Πέρεθ το φαινόμενο και ο Ρονάλντο όταν έγινε πρόεδρος τον είχε -δηλωμένα- ως πρότυπο). Και η Ρεάλ φυσικά έχει μπροστά της και Μπάρτσα (κύπελλο) και σε εννιά μέρες έχει σεντόνι. Και ορατό στόχο (τίτλο δηλαδή) δεν έχει. Μπορεί να πέσει και…τάληρο; Μπορεί. Αλλά είπαμε. Ας είμαι σε κακό φεγγάρι, δεν μασάω.

Αν μάσαγα θα έπαιζα πχ….Αταλάντα χθες, λέω ένα παράδειγμα. Θα ρισκάρω λοιπόν, με μιά μικρούλα κάλυψη, ο καθένας ας αποφασίσει τον τρόπο. Εγώ θα παω στο 5,50 που μου δίνει το Χ-2+0,5 goal Βαγιαδολίδ. Θα χάσω αν έρθει 0-0 βέβαια, αλλά ρισκάρω λίγο και καλύπτομαι αρκετά.

Νέα στηλη την Τρίτη, αύριο βράδυ νέο vidcast. Και αργότερα σήμερα -και όσο αντέξουμε- στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras