46

Tzini

Με την elite της Σαουδικής Αραβίας! (UPDATE)

Καλησπέρα σας! Το ντέρμπι της Σαουδικής Αραβίας ίσως να ήταν και το χειρότερο της φετινής χρονιάς στη χώρα και προφανώς τα bets μας πήγαν άκλαυτα. Ίσως να ήταν και λίγο μουδιασμένες οι ομάδες από τα back2back παιχνίδια Παρασκευή-Δευτέρα ενώ είχαν και 15 μέρες διακοπή. Σήμερα πάντως παίζουν ξανά οι 4 μεγάλες της λίγκας και θα δούμε παρακάτω πως θα πορευτούμε.

Στο Μαρόκο συνεχίζονται οι αγώνες κυπέλλου εν μέσω Ραμαζανιού, πολύ αδιάφοροι στοιχηματικά προς το παρόν. Έξυπνη και η ιδέα τους πάντως να παίξουν από την φάση των 32 του κυπέλλου μέχρι και τα ημιτελικά, σερί μέσα σε αυτή την περίοδο. Φτωχό γενικά το πρόγραμμα στην Αφρική που έχουμε τις ρεβάνς για τις CAF διοργανώσεις και όλα τα φώτα έχουν πέσει εκεί.

Τιμές έχουμε μόλις στα 2 από τα 8 ματς, μια Al Ahly στο 1,35 και μια Mamelodi στο 1,30 και τα δύο λίγο πιο χαμηλά από αυτό που περίμενα. Και τα δύο ματς είναι για live κυρίως όπου μετράει το εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση ίδιου σκορ με το πρώτο ματς πάμε στα πέναλτι. Δεν το αποκλείω να έχουμε κανά 0-0 πάλι αλλά το ζευγάρι αυτό έχει ποιότητα.

Θα κρατήσω το ξερό Χ στο 4,30 της Stoiximan, το 0-0 στο 7,50-8,00 δεν λέει και πολλά. Αν έχουμε κάτι άλλο στα CAF θα έρθει με update μέσα στο ΣΚ.

Και πάμε ξανά στη Σαουδική. Δε θα το πολυκουράσω κιόλας γιατί θα έχει να γράψει πολλά χιλιόμετρα το μαγικό χαλάκι του Tzini από τη Σαουδική Αραβία μέχρι την Ακτή Ελεφαντοστού (για την ASEC-Esperance) και από την Αίγυπτο (Al Ahly-Simba) μέχρι την Πρετόρια της Νοτίου Αφρικής για χάρη των Brazilians της Mamelodi φυσικά! Σήμερα μάλιστα, ξεκινώντας από τους φίλους μας τους Άραβες που παίζουν όλα τα ματς παράλληλα στις 22:00, θα τρέχουμε από γήπεδο σε γήπεδο!

Οι ομάδες εκεί μου φαίνονται ότι έχουν χαλαρώσει αρκετά, εκτός από τις 4-5 που θα παλέψουν για την παραμονή τους, και την Al Ittihad που θα κυνηγάει την Al Ahli για την 3η θέση.

Αυτό βέβαια δεν θα τις αποτρέψει από το να παίζουν πιο απελευθερωμένα και να έχουμε ματς με γκολ. Το να κερδίσουν οι 4 μεγάλες άλλα και να δεχτούν γκολ μαζί έχει και στα 4 ματς πάνω από 3,00 που μου κάνει. Προσπάθησα να κόψω κάποιο για να πάμε με ένα trixie αλλά μου είναι πολύ δύσκολο, όλα μου φαίνονται εξίσου καλά με τις τιμές που έχουμε.

Πάμε με yankee λοιπόν, με τα combo νικών με g/g για τα 4 θηρία του πρωταθλήματος, συν το ξερό Χ στην Πρετόρια στο Mamelodi-Young Africans.

Όσοι μπορείτε, περάστε και μια βόλτα από το chat το βράδυ να παρακολουθήσουμε τα ματσάκια της Σαουδικής αλλά και τα δύο CAF!

UPDATE

Ατυχία χθες με τους φίλους μας τους Σαουδάραβες, χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες στα ματσάκια μας ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο 2ο ημίχρονο θα ανοίγαν ακόμα περισσότερο τα παιχνίδια, μαζι και ο δρόμος προς το ταμείο όπου οριακά στο τέλος δεν μας έκατσε μια δυάδα.

Χθες λίγο μετά αφού ανέβηκε η στήλη, άνοιξαν και τα υπόλοιπα παιχνίδια του CAF Champions League. Κρίμα που δεν έγινε λίγο νωρίτερα να κάναμε και ένα τριξάκι με τη Mamelodi που μας πλήρωσε και θα περιμέναμε σήμερα τα άλλα δύο που θα τα παίξουμε σήμερα εν τέλει. Στη Novi αγγίζουν το 3,00 τα Χ αυτά, δεν θα τα έπαιζα στο 2,75 που τα έχει η bet365. Αν θέλετε βάλτε και κανα κερματάκι στα 0-0 τους, φτάνουν με το ζόρι το 6,00 ενώ την προηγούμενη φορά ξεκινούσαν από το 7,50.

Προσωπικά δεν τα παίζω, πάω μόνο με τα ξερά Χ.

Παλαιότερα άρθρα του Tzini