2457

Billaras

Με το ζόρι ακόμα δύο…

Τα είδα από εδώ (ξανά), τα είδα απο εκεί (ξανά μανά), τίποτα. Αν χθες ήμουν χλιαρός, σήμερα… είμαι σβηστός. Οσο γιά χθες; Οι…γνωστές λεπτομέρειες. Οταν παίζεις με τα 6αρια, τις θες υπέρ σου. Δεν τις έχεις, θα χάσεις. Η Σριουσμπερι ας πούμε, έφαγε το υποψήφιο γκολ της χρονιάς στην 1η Αγγλίας, από …40 μέτρα. Μετά έχασε πολλά, αλλά δεν.

Η Βιγιαρεάλ στο Χ. Η Κρόουλι επίσης στο Χ κι ας είχε τις ευκαιρίες της, σε ματς υπομονής του μισού μηδέν. Αυτά ήταν 6αρια. Ακόμα και η Λεγκανιές, μόνο κακή δεν ήταν. Αλλά τα'χω ήδη αφήσει πίσω, εξ'αρχης δεν τρελλαινόμουν, αποδείχθηκε…ορθώς. Γιά σήμερα το έγραψα ήδη. Η αίσθησή μου είναι ότι “παίζουνε μπάλα” τα μέσαια φαβορί.

Δεν τα παίζω, δεν τα προτείνω, τα αναφέρω όμως μιάς και δεν είναι διαλογή αυτό. Κάτι Αλκμάαρ, Γκρασχόπερς, Πάσος Φερέιρα, Κρίστιανσουντ, Θέλτα, τέτοιου είδους σημεία, μπορεί να περάσουν. Ψάχτηκα για το δικό μου παιχνίδι και εντελως οριακά, δύο πονταρίσματα θα κάνω, το ένα μάλιστα θα είναι combo, αλλιώς θα πήγαινα σε ένα… ΠΑΣΟΣ ΦΕΡΕΙΡΑ – ΕΣΤΟΡΙΛ 1+OVER (3.

75): Η Πάσος εντός είναι αήττητη (συνολικά έχει καλή έδρα, μιά ήττα μονάχα στην τελευταία ντουζίνα αγώνων από πέρυσι εντός, 5-6-1). Παρ' όλα αυτά, άλλαξε προπονητή και έφερε τον Πετίτ. Θα κάνει ντεμπούτο, θέλει τις εντυπώσεις, γι αυτό και στον πρόλογο ανέφερα και τον άσο. Το γκολ το έχει, μόνο με Μπενφίκα δεν σκόραρε στα τελευταία πέντε ματς.

Και η Εστορίλ έδιωξε τον προπονητή της, αλλά με…δύο διαφορές. Πρώτον, ορθώς τον έδιωξε, έξι σερί ήττες. Δεύτερον, δεν έφερε (ακόμα) άλλον. Πάει με υπηρεσιακό, το μετράω αυτό, αν είχε έρθει νέος μάλλον θα έκανα πίσω. Μπορεί ο υπηρεσιακός να αλλάξει την…τρύπια άμυνα; Συνολικά, ξεκινάει από δύο γκολ παθητικό ανά ματς και…ανεβαίνει (μόνο στα εκτός, έχει παθητικό 16 σε 5 ματς, άρα πάνω από 3 μέσο όρο, προφανώς είναι όλα over).

Γιά όλα τα παραπάνω, πάω σε ένα combo που έχει αξία. ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΜΠΕΤΙΣ 2 (3.40): Νομίζω δεν θέλει διαφήμιση η φετινή Μπέτις. Πέρυσι το “καμάρι μου” στις μικρομεσαίες της Ισπανίας ήταν η Ειμπάρ, φέτος είναι η Μπέτις. Εχει το εύκολο γκολ, έχει την καλή αντεπίθεση, στρωμένη και παράλληλα ωραία στο μάτι, απολαμβάνεις τα παιχνίδια της (λίγο στην άμυνα να στρώσει μονάχα, πάντως τα 4-4 με Σοσιεδάδ και 3-6 με Βαλένθια ήταν απολαυστικά ματς).

Η Εσπανιόλ το πάει σαφώς πιό μαζεμένα και προσεκτικά, αλλά εντός δεν μπορεί να κάνει αλλιώς, θα αφήσει χώρους. Αν το ματς ήταν στη Σεβίλλη δεν θα το έπαιζα. Στη Βαρκελώνη το ποντάρω, νομίζω ξεφεύγει στο 3.40, θα το έδινα γύρω στο 2.90, δηλαδή αποδόσεις σαν του Χετάφε-Σοσιεδάδ. Είναι αυριανό, ότι πρέπει. Λίγα, ήμουν στο “ένα ή κανέναν” γιά σήμερα, τα έκανα δύο και τέλος.

Νεα στήλη την Τρίτη, με γεμάτο κουπόνι (και μας…πάνε γενικά τα μεσοβδόμαδα). Βάζω δύο μονάδες στα σημερινά αφ'ενός γιατί παίζω μονάχα δύο ματς, αφετέρου γιατί…πληρώνουν “λίγα” (γιά τα γούστα μου). Κλείνω με…αλλου είδους πρόταση. Αν δεν βγείτε τώρα το μεσημεράκι, βρείτε σε στρίμινγκ και δείτε το Μπέρμιγχαμ-Αστον Βίλα.

Θέαμα μπορεί να μην έχει, αλλά είναι ντερμπι…. άιμα και άμμος. ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: -23.85 μονάδες. Πονταρισμα 29/10: Πάσος Φερέιρα-Εστορίλ 1+over (3.75), 2 μονάδες. Εσπανιόλ-Μπέτις 2 (3.40), 2 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: -27.85 μονάδες.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras