3014

Billaras

Με το μυαλό πιό μπροστά…

Ενα απο τα δύο μεγάλα σημεία που έληξαν 0-0 (Σάντερλαντ ή Σοσιεδάδ) θα μπορούσε να μου το'χει δώσει την Κυριακή. Ειδικά τη Σοσιεδάδ, αφού όπως το περίμενα η Βιγιαρεάλ ήταν κουρασμένη, αγχωμένη, “έφαγε” πολλές φάσεις και από ατυχία δεν ήρθε διπλό. Never mind, γιά την…ιστορία οι παραπάνω λέξεις. Δεν έχω…κανένα πρόβλημα να κερδίζω πάνω από 3.

000 μονάδες τη μιά μέρα και να δίνω τις…300 πίσω την άλλη (γέλια). Γιά τα μεσοβδόμαδα; Το σκέφτηκα πολύ αν θα έπαιζα. Το μυαλό μου είναι ήδη στο Σαββατοκύριακο. Κάθησα κι έβλεπα χθες την Τότεναμ και δεν σας κρύβω ότι από χαζόμάρα μου -ενώ ήμουν έτοιμος να το κάνω- δεν έπαιξα άσο Τσέλσι από τώρα γιά την άλλη Δευτέρα. Τώρα έπεσε κάτω από 3.

00, αλλά και πάλι το σκεφτομαι. Γιατί θεωρώ ότι όλα τέλειωσαν. Η Λέστερ είναι πρωταθλήτρια. Γενικά έχει ψωμί το Σαββατοκύριακο, όχι μόνο στην Premier. Οπότε, το μυαλό (και η μελέτη, αφού γράφουμε νωρίτερα, αύριο μεσημέρι παραδίδουμε κείμενα, η Kingbet θα κυκλοφορήσει τη Μ.Πέμπτη) είναι ήδη εκεί. Τελικά, γιά να…γράφω, κάτι θα παίξω. Και δεν είναι…σεντονάτο.

Τι να παίξω στο Champions League; Ισοπαλίες; Κάποιο ασόδιο; Οι μπουκ τα'χουν μετρήσει στο…χιλιοστό. Να σας πω μιά ιδέα μου; Any time Ντε Μπρούιν (3.75) ή any time Μπείλ (2.87). Ετσι, γιά όποιον θέλει να το πάει στο χαλαρό. Σαν να παίρνει μιά πίτσα παραπάνω, κάτι τέτοιο, γιά τέτοια “πρόταση” πονταρίσματος μιλάμε. Να πάω στο Europa; Θεωρώ ότι το g/g στο Βιγιαρεάλ-Λίβερπουλ και το over στο Σαχτάρ-Σεβίλλη (1.

95 έχουν το καθένα), είναι μικρολαθάκια. Κακώς είναι αουτσάιντερ. Αλλά να κάνω δυάδα που δεν δίνει καν τέσσερις φορές τα λεφτά μου; Δεν πάει το χέρι! Οποιου πάει, ας την κάνει. Δόξα τω Θεώ, θα βρείτε άφθονες τέτοιες προτάσεις αυτές τις μέρες σε δεκάδες sites και blogs. Τρίχες! Οπότε; Οπότε…λέω να ασχοληθώ ΚΑΙ με τα τρία εξ'αναβολής της Αγγλίας! Και να χαλαρώσω έτσι, όχι με φαβόρια ή ειδικά, αλλά με αουτσάιντερ.

Λίγα γιά πολλά. Χίλιες φορές καλύτερο. Στο Χαλ-Μπρέντφορντ, έχω στο 6.00 την καλύτερη ομάδα βάση φόρμας! 5-1-0 στα τελευταία έξι η Μπρέντφορντ η οποία απ τη στιγμή που..απαλλάχθηκε από τα βαρίδια και δεν πάει γιά τίποτα, παίζει μπαλάρα! Η Χαλ ανάποδα, από το άγχος ζορίζεται. Και πλέον δεν έχει και στόχο. Εχει δηλαδή, την άνοδο μέσω πλέι οφ.

Αλλά απόψε και στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος δεν θέλει τίποτα. Ανάσες θέλει να πάρει εν'όψει μπαράζ. Ουτε καν 3η δεν μπορεί να πάει, γιά να πεις οτι οκ, θέλει να πλασαριστεί καλύτερα. Ούτε να πέσει από 4η ή 5η θέση. Πάπαλα, εκεί θα είναι. Βάση φόρμας αλλά και βάση γενικότερης εικόνας, σε ματς που δεν έχει τίποτα να προσφέρει σε καμιά, το 6.

00 ειναι θεόρατο! Στο Γουόλσολ-Σριούσμπερι αρχικά έλεγα Χ. Μετά είπα πάσο. Τελικά, κουβεντιάζοντας με έναν φίλο χθες βράδυ, χωρίς να το καταλάβει, με…έπεισε. Θα ρίξω κάτι στο διπλό. Ναι, η Γουόλσολ το θέλει πολύ. Ελπίζει σε απ'ευθείας άνοδο ακόμα, θα πάει στο -4 αν κερδίσει. Αλλά και το Σάββατο το ήθελε πολύ και άρπαξε…ντόρτι! Και κάτι μέσα μου μου λέει ότι αυτό το ντόρτι ήταν…λευκή πετσέτα.

Πλέι οφ και μιά χαρά, δίνουμε τα ρέστα μας εκεί. Γιατί έλεγα και Χ; Γιατί η Σριούσμπερι έβγαλε ματς υψηλών απαιτήσεων προχθές, μεγάλο διπλό, και πάει καπάκι ξανά εκτός να βγάλει κι άλλο. Είναι στο +4 από τη ζώνη, και αν πάρει Χ πάει +5, αγκαλιάζει τη σωτηρία. Το…ξανασκέφτηκα. Γιατί να μην την κατακτήσει από απόψε τη σωτηρία αν μπορεί; Θεωρώ ότι ναι, θα φυλαχθεί, αλλά αν ανοιχτεί η Γουόλσολ (που θέλει μόνο νίκη;).

Ρωτήστε και την Τζίλιγχαμ το Σάββατο! Τρεις κόντρες, τρια γκολ, διπλό η Σριούσμπερι! Αρα, μιά χαρά μπορεί να το ξανακάνει. Και οκ, ας “κολλήσει” στο Χ. Ολα τα κρίνει η απόδοση. Στο 5.25 είναι too much. Πάρα πολύ. Αξίζει να το ρισκάρω. Τέλος, Γουίμπλεντον-Πόρτσμουθ: Δείτε τι έλεγα παραπάνω. Οτι οι μπουκ έχουν κόψει στο ..χιλιοστό τις αποδόσεις.

Το Χ στην Ατλέτικο ας πούμε, είναι στο 3.10! Μα αν εκείνο το Χ είναι όντως πιθανό και είναι στο 3.10, στο Γουίμπλεντον-Πόρτσμουθ, πόσο πιό πιθανό είναι; Γιατί το έχω….3.40! Δείτε μιά βαθμολογία! Οκ, άγγλοι είναι, όχι ιταλοί (αν ήταν ιταλοί, το ίδιο ματς οι μπουκ θα μας το έδιναν 2.70). Και άνετα σπάει. Αλλά στο 3.40 δέχομαι να το παίξω. Η μιά είναι άνετη, η άλλη με πόντο ουσιαστικά τελειώνει την υπόθεση πλέι οφ, πάει στο +6 και με καλύτερη διαφορά τερμάτων από την Κέμπριτζ.

Και αγωνιστικά, και…5η αγωνιστική να ήταν δηλαδή, το Χ είναι πρώτο σημείο. Οπότε, το κρατάω και καθάρισα. Δεν κάνω patent γιατί το ένα είναι κάτω του 4.00. Δεν κάνω κάλυψη, δεν αξίζει. Παίζω trixie…σύν δύο στήλες! Δηλαδή ούτε 4 (του trixie) ούτε 7 (του patent). Εξι στήλες. Που σημαίνει σε μονά παίζω και τις Μπρέντφορντ, Σριούσμπερι. Και αυτό θα είναι ως το Σάββατο.

Νέα στήλη την Μεγάλη Παρασκευή (θα ήθελα να γράψω Μ.Σάββατο, είναι κρίσιμες αγωνιστικές αυτές και οι λεπτομέρειες μετράνε), αλλά ξέρω ότι πολλοί θα βολευτούν με μιά στήλη νωρίτερα του κανονικού. Οπότε, Μ.Πέμπτη εφημερίδα, Μ. Παρασκευή (απόγευμα, αργά σχετικά) στήλη. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 13.580 μονάδες. Ποντάρισμα 26/4: Trixie: Μπρέντφορντ 2 (6.

00)-Σριούσμπερι 2 (5.25)-Γουίμπλεντον Χ (3.40), με 10 μονάδες η τριάδα, με 40 η κάθε δυάδα. Ολο μαζί 130 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Μπρέντφορντ 2 (6.00) με 60 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Σριούσμπερι 2 (5.25) με 70 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 260 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 13.320 μονάδες. Με λίγα γιά πολλά, όπως προανέφερα. Και με ένα βγαίνω και από πάνω! Χαλαρά και ωραία. Να δούμε καλή μπάλα το τριήμερο, αν έρθει και κέρδος από το νησί, ακόμα καλύτερα.

Ξαναλέω όμως: Το βάρος είναι στο Σαββατοκύριακο, μην το ξεχνάτε!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras