579

Thassios

Με υγεία και Αγγλία – UPDATE!!

Καλημέρα Betsellerades μου και Χρόνια Πολλά!

Από εδώ κι από εκεί μαζέψαμε λίγες μονάδες κέρδους μετά το μουντιάλ. Λίγο οι Αυστραλοί και λίγο οι Άγγλοι δώσανε 16 μονάδες καθαρές στο σακούλι σε μέρες που δεν είχαμε ιδιαίτερη κίνηση από αγώνες. Ας αφήσουμε όμως λίγο τα στοιχηματικά.

Εύχομαι να σας βρίσκω όλους υγιείς. Να είστε γεροί και ευτυχισμένοι με τους δικούς σας ανθρώπους.

Οι καιροί είναι δύσκολοι οπότε θα πρέπει να έχουμε πάνω απ’ όλα την υγεία μας και μετά να βρίσκουμε την ευτυχία σε μικρά πράγματα. Εκεί είναι το κλειδί! Τα υπόλοιπα όλα σε δεύτερη μοίρα. Να χορτάσετε αγάπη αυτές τις μέρες. Από εκεί και πέρα εγώ βρίσκομαι στο νησάκι μου αυτές τις μέρες και μόνο Χριστούγεννα δεν αισθάνομαι. Πάσχα ναι (χα χα)! Μιλάμε έχει χαρά θεού και 18 βαθμούς.

Κυριολεκτικά με κοντομάνικα είμαι (το ίδιο και τα κορίτσια στην Αγγλία ,στη φώτο της στήλης).

Στοιχηματικά τώρα είμαστε στο ρελαντί. Σήμερα έχουμε τη περίφημη boxing day και φέτος είναι ουσιαστικά μια αρχή ώστε σιγά σιγά να κουμπώσουμε τη δευτέρα. Τώρα εγώ τι να σας πω για Αγγλία. Όταν έχεις τον Billara και τον Μάκη πάνω από το κεφάλι σου κάνεις λίγο στην άκρη και απλά κουνάς το κεφάλι καταφατικά (χα χα χα).

Ας δούμε όμως τι θα ποντάρω εγώ.

Καταρχήν θα ξεκινήσω με ένα ειδικό της αγωνιστικής. Ζαχαρώνω ένα 5άρι που βλέπω στα ειδικά η Μαν. Σίτι να σκοράρει τα περισσότερα γκολ της αγωνιστικής. Η Καλύτερη επίθεση της κατηγορίας παίζει με μια από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας. Η Λιντς όλοι ξέρουμε ότι είναι όσα βάλουμε και όσα φάμε.

Οπότε μπορεί να αρπάξει 3-4 γκολάκια για πλάκα. Πέρυσι έβαλε 6 στην Λέστερ στην αγωνιστική της boxing day η Σίτι. Ας το ξανακάνει. Την είδαμε και με τη Λίβερπουλ που έβαλε 3 γκολ για πλάκα. Η μόνη που φοβάμαι είναι η Μαν Γιουν να σας πω την αλήθεια. Αλλά άμα βάλουν τα ίδια θα πάρουμε spilit την απόδοση. Θα το βρείτε στην καρτέλα ”μακροχρόνια”.

Πάμε και στα υπόλοιπα. Ξεκινάω και κάνω στάση στο πρώτο ματς της Premier League όπου η Μπρέντφορντ υποδέχεται τη Τότεναμ.

Φέτος έχουμε πιάσει ήδη μια φορά την ανατροπή της Τότεναμ. Τότε με την Λιντς. Νομίζω ότι το σημερινό παιχνίδι προσφέρεται για κάτι παρόμοιο. Πολύ καλή ομάδα η Μπρέντφορντ και μπορεί να σκοράρει πρώτη απέναντι στην Τότεναμ αφού έχει καλούς συντελεστές σκοραρίσματος στο πρώτο ημίχρονο. Τουλάχιστον πριν τη διακοπή. Η Τότεναμ από την άλλη είναι η ομάδα που έχει πάρει τις περισσότερες νίκες στη κατηγορία μένοντας πίσω στο σκορ.

Το ειδικό να σκοράρει πρώτη η Μπρέντφορντ και να έρθει Χ2 το ματς δίνει 5 και θα το τιμήσω. Δε πάω σε ανατροπή υπέρ της Τότεναμ γιατί δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο θα είναι καλή ώστε να το φέρει τούμπα. Από εκεί και πέρα μου αρέσει και το anytime score 2-2 σε απόδοση 8,6.

Μετά από Πρέμιερ Λιγκ θα έκανα στάση στο ματς της Βίλα με την Λίβερπουλ αλλά ήδη θα το περιμένουμε άσσο οπότε δεν θα ποντάρω κάτι.

Αν θα το έκανα θα ήταν το ειδικό ”να σκοράρει η Βίλα + άντερ 1,5 γκολ Λίβερπουλ” με το σκεπτικό ότι αν θέλει κάτι από το ματς να πάρει η Βίλα θα πρέπει να μην δεχτεί πάνω από ένα γκολ. Δηλαδή δε το βλέπω κάτι σε 3-2 ή 2-2 ας πούμε. Δίνει 3,40 το παραπάνω ειδικό και είναι τίμιο. Το ”1Χ + άντερ 3,5” στην ίδια λογική δίνει 2,90 ας πούμε καθώς καλύπτει και το 0-0.

Στις μικρότερες κατηγορίες έχω δύο καλοπληρωμένα g/g. Το ένα είναι από την Championship ανάμεσα στην Μίντλεσμπρο και τη Γουίγκαν και το άλλο είναι από τη Λιγκ 2 ανάμεσα στην Μάνσφιλντ και την Νορθάμπτον. Θα τη τιμήσω τη δυαδούλα.

Αυτά ήταν όλα όσα είδα. Σκέφτηκα λίγο και τα πολλά γκολ σε Κρίσταλ Πάλας και Φούλαμ ή κι εδώ το anytime score 2-2 αλλά θα κάνω πάσο.

Δεν θέλω να ανοιχτώ γιατί δε ξέρω πως θα είναι αυτή η επανέναρξη.

Από κάρτες είδα λίγο τη κόκκινη στο ντέρμπι του Βελγίου ανάμεσα στη Σαρλερουά και την Άντερλεχτ αλλά και στη Γαλλία ανάμεσα στη Ανεσί και την Σεντ Ετιέν. Εγώ δε θα ποντάρω κάτι. Δείτε τα εσείς.

Αυτά ήταν όλα. Τα λέμε το απόγευμα στο chat! Νέα στήλη λογικά τη Τετάρτη εκτός αν δεν με ψήνει κάτι για ποντάρισμα.

UPDATE!!

Καλησπέρα παικταράδες μου!

Περίφημα πήγε η boxing day ενώ σήμερα περιμένουμε την Σίτι να ρίξει 4 γκολάκια για να πληρωθούμε το 5αρακι. Αν δεν είχα αυτό το μπετ θα έριχνα το anytime score 1-3 σε απόδοση 5. Αλλά μιας που ανέβασε και ο Billaras το κόμπο σε αυτό το ματς και έχω και εγώ το μακροχρόνιο , περιμένουμε αρκετά από το ματς.

Το update λοιπόν αφορά την αγαπημένη μας Ελλάδα αλλά και τη Τουρκία. Αγωνιστική δράση σήμερα με όλες τις ομάδες της πρώτης 4αδας να ρίχνονται στη μάχη. Στάση θα κάνω στο παιχνίδι του Βόλου με την ΑΕΚ. Είναι ένα παιχνίδι που το κυνηγάμε ανά διαστήματα και μας έχει πληρώσει. Το κυνηγάω γιατί έχει πάντα ένταση και ξύλο μεταξύ των δύο ομάδων ενώ βλέπουμε και γκολ.

Μια από τα ίδια θα κυνηγήσω πάλι με το ειδικό ”όβερ 1,5 γκολ + όβερ 1,5 κίτρινες Βόλος + κόκκινη” να δίνει 5,5 και να είναι τίμιο. Από κοντά και το ”κόκκινη και οι δύο” μήπως επαναληφθεί εκείνο το χειμωνιάτικο πάλι ματς του 2020.

Μετά να αναφέρω ότι με τη Γαλλία δεν θα ασχοληθώ αφού θέλω να δω τις ομάδες , αλλά θα κάνω ένα τελευταίο ποντάρισμα για σήμερα στη Τουρκία.

Κάνω λοιπόν τη τελευταία στάση στον αγώνα της Καραγκουμρούκ με την Τράμπνζοσπορ. Με αυτά που έχω δει από τις ομάδες είναι ένα ματς που περιμένω αρκετά γκολ. Τέσσερα συνεχόμενα g/g έχει εκτός η Τράμπνζοσπορ που είναι πάντως καλύτερη ομάδα από τη γηπεδούχο. Οι γηπεδούχοι πάντως αν και βρίσκονται στη 17η θέση διαθέτουν τη 4η καλύτερη επίθεση.

Λογικό κάποιος να κινηθεί προς το διπλό αλλά δεν έχει μεγάλη αξία για μένα αυτό το 1,70. Το κόμπο 2 + g/g πληρώνει 3,40 και αξίζει πιο πολύ. Εγώ θα πάω με το anytime score 1-2 που πληρώνει 4 και το έχουμε δει αρκετές φορές στα παιχνίδια τους. Δεν αποκλείω και το g/g ημιχρόνου.

Με αυτά θα κινηθώ σήμερα. Τα λέμε το απόγευμα στο chat με την έναρξη του ματς της Τουρκίας αλλά και του Βόλου.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS