472

Billaras

Με combo και με…πορτογαλίδες!

Καλούτσικη ήταν η Δευτέρα. Δεν ήταν…Παρασκευή, αλλά δεν ήταν και Σαββατοκύριακο! Οπως σας έγραφα γιά τη διαχείριση, δέχομαι να χάνω 7 μονάδες το Σάββατο, 3 την Κυριακή, 2 την Δευτέρα, σύνολο 12, όταν την Παρασκευή έχω κερδίσει…160! Χθες η Τορκί μου αρκούσε, σαν ισοπαλία ήταν. Και την μέρα την χαρακτηρίζω καλή γιατί δεν είμαι μόνος μου! Πέραν του Tzini που είναι σε φόρμα και πυροβολεί σταθερά, ήταν η σειρά του Μάκη.

Τα πρασίνισε όλα, η Χάρτλπουλ ως μονάδα (στο dnb), η Χάτερσφιλντ με πρώιμη, η Τορκί άνετα.

Οπότε, all and all, μια χαρά ήταν, προχωράμε με άψογη διαθεση και απλώς γιά να κλεισουμε με όσα έγιναν, αν δεν έχετε δει έστω στιγμιότυπα του Ρέξαμ-Νοτς Κάουντι, δείτε τα εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=lRigi_hIrL8 . Μιλαμε για ΤΟ παιχνίδι.

Το περιμέναμε, το προαναγγείλαμε, έτσι κι έγινε, σαν ταινιά ήταν ηταν, τέτοιο σενάριο γράφειο μόνο το ποδόσφαιρο με πέναλτι σωσμένο στο 97′. Και -υπενθυμίζω- μιλάμε για ματς Νάσιοναλ Λιγκ, 5η κατηγορία δηλαδή, ημιεπαγγελματικό! Δείτε κόσμο, δείτε πάθος, δείτε τι σημαίνει ατόφιο βρετανικό φουτμπόλ.

Για το επόμενο “λαμπερό” τριήμερο, τα είπαμε ήδη στο vidcast το χθεσινοβραδινό: https://www.youtube.com/watch?v=wi2ZVWQKwUo . Δεν έχει και κάτι άλλο, μόνο ένα πιθανό over στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ θα πρόσθετα, αλλά το αφήνω ήσυχο τελικά.

Στα τέσσερα του Champions League είμαι σαφής: Δεν αγγίζω το Μίλαν-Νάπολι (πάντως μόνιμα διπλά φέρνει η μιά στην έδρα της άλλης εδώ και τρία σερί χρόνια) και στα άλλα τρία “βλέπω” αρχικά άσους.

Σίτι-Μπενφίκα-Ρεάλ. Αυτός είναι ο ένας άξονας. ΦΥΣΙΚΑ και δεν παίζω αυτα τα 1,65 και 1,70 που βλέπω, απλώς αγωνιστικά έτσι τα “βλέπω”. Ο άλλος άξονας; Περιμένω να…μοάζουν τα ματς σε Μάντσεστερ και Μαδρίτη αλλά να μην τους μοιάζει το ματς στη Λισαβώνα. Τι εννοώ;

Για τη Μπάγερν δεν το συζητώ, αλλά ακόμα και η Τσέλσι, σε αυτη την κακή κατάσταση ένα γκολ μπορεί να το βάλει.

Είδα τη Ρεάλ και προχθές με την Βιγιαρεάλ, δεν με ψήνει πίσω. Θα συναντηθούν… άφθονοι παλιόφιλοι στη Μάδριτη, γνωρίζουν τους Κουρτουά και Ρούντιγκερ οι αντίπαλοί τους. Εκτιμώ λοιπόν ότι οποιοδήποτε combo με γκολ, στέκει και στα δύο αυτά ματς. Κάπου 3,10 το 1+g/g του Μάντσεστερ, κάπου 3,75 αυτό της Μαδρίτης. Παίζονται και μόνα τους και μαζί και με over αντί g/g, γενικώς αυτή είναι η προσέγγισή μου.

Ασοι με γκολ στα ματς αυτά.

Στη Λισαβόνα όμως, δεν περιμένω…φεστιβάλ. Οπως ήταν το Πόρτο-Ιντερ, έτσι περιμένω και το Μπενφίκα-Ιντερ. Οι μιλανέζοι δεν είναι και καλά, καθόλου καλά, έξι ματς χωρίς νίκη. Στην Ευρώπη, στα τελευταία έξι εκτός, τα πέντε τα έφεραν under. Κοινώς, εδώ πηγαίνω σε κάτι ίσως και οριακό, σαν 1-0 ή 2-0, σαν άσο/under, κάτι τέτοιο.

Πολλά μπορούν να παιχθουν, από 1-Χ+under (2,05), απο 1+under (4,33) ως και 1+under 3,5 (2,80). Eκεί το βλέπω να κινείται το ματς.

Εξτρα δύο tips για αυτό το ματς: Πρώτον, τα ματς της Μπενφίκα έχουν άφθονα πέναλτι. Μιλάμε για πολλά πέναλτι. Και στα δυο ματς με τη Μπριζ στα νοκ άουτ. Και στα δύο με την Γιούβε στους ομίλους, και στο Παρίσι με την Παρί! Ακόμα και στα προκριματικά με την Σπαρτάκ είχαμε πέναλτι, όλα υπέρ της, ένα εναντίον της με την Μακάμπι στους ομίλους.

Απόψε σφυρίζει ο Μάικλ Ολιβερ. Θέλει συστάσεις ο άγγλος; Νομίζω όχι. Ο καταλογισμός πέναλτι στο ματς δίνει 2,85. Ο καταλογισμός υπέρ Μπενφίκα δίνει 4,25. Και να σκοράρει η Μπενφικα πέναλτι δίνει 5,50. Διαλέξτε!

Δεύτερον, τα πεναλτι τα εκτελεί ο Ζοάο Μάριο. Ολα εύστοχα. Δεύτερος σκόρερ της ομάδας και…κάτι χρωστάει και στην Ιντερ που το 2016 τον απέκτησε αλλά δεν τον πίστεψε ποτέ και στον έστελνε δανεικό μιά στην Γουέστ Χαμ και μιά στη Λοκομοτιβ, μέχρι να επιστρέψει πίσω στην Πορτογαλία.

Δίνει 4,33 το any time, δεν ειναι κακό.

Σας έχω δώσει άφθονες επιλογές, σε ειδικά και combo, να πάω ως την Πέμπτη γιά ένα…κανονικό σημείο; Την Σπόρτινγκ! Ναι, έχει ρεβάνς στη Λισαβόνα, αλλά είναι πολύ καλύτερη ομάδα απ’ την φετινή Γιουβέντους. Δεν χρειάζεται να αναλύσω κάτι άλλο, η ομάδα του Αμορίμ είναι εξαιρετική. Και τα 4,75 θεόρατα, ούτε 3,70 δεν θα το έβγαζα το διπλό.

Θέλετε να καλυφθείτε επειδή έχει ρεβάνς (πχ με Χ2+under); Κάντε το. Εγώ θα πάω σε ξερό διπλό, έχει και πρώιμη φυσικά.

Και τώρα έκλεισα. Αν προκύψει κάτι άλλο (την Πέμπτη) θα δείτε update. Αλλιώς νέα στήλη την Μεγάλη Παρασκευή! ΟΧΙ το Μεγάλο Σάββατο. Μέρα που είναι, δεν θα κάνουμε ράδιο, θα έχουμε όμως νέες στήλες από νωρίς. ΟΛΟ το τριήμερο τώρα, κάθε βράδυ, τα λέμε στο chat.

Τι θα παίξω; Σπόρτινγκ είπαμε ξερό διπλό. Και από εκεί και πέρα, λεω να ρισκάρω με δυάδα ψηλή στα combo! Δηλαδή Μάντσεστερ 1+g/g και Ρεάλ 1+g/g. Μου δίνει 11,62. Το τόνισα παραπάνω ότι παίζονται και μονά αν θέλετε (3,10 και 3,75). Και μετά, στο ματς της Μπενφίκα, να παω στα δύο ειδικά. Ζοάο Μάριο any time στο 4,33 και Μπενφίκα να κερδίσει πέναλτι στο 4,25 (εδώ διάλεξα τη μέση λύση, ούτε να δοθεί γενικά πέναλτι, ούτε να το βάλει η Μπενφικά, απλά να σφυριχθεί υπέρ της).

Αρκετά…τζογαδόρικο παιχνίδι, αλλά έτσι μου κάθονται, έχω καλή διάθεση και λέω να το διαπράξω. Εδωσα όμως και πιό “μαζεμένες” ιδέες. Γιά να είμαι ειλικρινής και μόνο η Σπόρτινγκ να μου έρθει, μιά χαρά θα είμαι (γέλια)!

Τα λέμε στο chat.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras