2421

Billaras

Μιά ισοπαλία και μετά στο live!

H κακοδαιμονία της Κυριακής συνεχίστηκε και χθες αλλά έτσι είναι η μπαλίτσα. Οπως “εύκολα” σκοράρει ο…τερματοφύλακας στο 93' (Μπενεβέντο), εξίσου "εύκολα" χάνει άχαστα ο φορ (Ναντ) ή έχει δοκάρι στο “γάμα” και χάνει και πέναλτι ένα αουτσάιντερ (Γουόκινγκ). Χθες βράδυ μαζευτήκαμε μεγάλη παρέα στο chat, 100 άτομα, 100 φίλοι.

Περίμενα καρτερικά, μιά ευκαιρία. Μου την έδωσε η Τσέλσι. Προσέξτε: Οταν λέω “ευκαιρία”, εννοώ live σε απόδοση-παικτική ευκαιρία με σωστές προυποθέσεις. Παράδειγμα: 0-1 η ΤΣΣΚΑ και 0-1 η Ατλέτικο. Απαξ και κερδίζουν όμως Βασιλεία και Ρόμα, καθίστανται και οι δύο αδιάφορες. Γύρω στο 60' που αποφασίζω να κινηθώ, η ανατροπή της Γιουνάιτεντ έδινε 4.

00 και η ανατροπή της Τσέλσι έδινε 9.00. Φυσικά και η Τσέλσι ήταν το σωστό μπετ. Ας μην ήρθε. Εδώ είχαμε το λάθος πλέον. Δυστυχώς παρότι όλα έγιναν σωστά (καλή απόδοση, είχε σκοράρει η Ρόμα, ισοφάρισε σε σωστό timing η Τσέλσι και είχε χρόνο), το 2-1 δεν έγινε ποτέ. Ο Μοράτα έχανε τετ α τετ, ο Γουίλιαν μόνος του βάραγε μπεκάτσες, ο Μπατσουαγί ξύριζε το δοκάρι, οι πάσες στην κόντρα έφευγαν για χιλιοστά λάθος.

Κρίμα. Αλλά δεν μπορούμε εμείς να κάνουμε κάτι. Αυτά με (και) με το χθες, σήμερα θα γίνει κάτι ανάλογο αλλά και αύριο. Το βάρος στο chat και στο live betting. Το ΣΩΣΤΟ live betting. Αν pre game είναι δύσκολο να πιάσεις λάθος τον μπουκ, στο live είναι εκατό φορές πιό δύσκολο! Γιατί πέρα από το αγωνιστικό σκέλος, πρέπει να ξέρεις και να βγάζεις αποδόσεις όταν τρέχει το ματς.

Να κάνεις αξιολόγηση επί τόπου. Και εκεί το 90% των παικτών χωλαίνει. Και παίζει ότι να'ναι…. Γιατί γράφω σήμερα εδώ; Πρώτον γιά να παίξω ένα και μοναδικό σημείο πριν ξεκινήσουν. Δεύτερον γιά να σας “καλέσω” το βράδυ στο chat, όπως και χθες. Οπως θα γίνει και αύριο! Και τρίτον, γιά να ενημερώσω ότι κινούμαστε βήμα-βήμα. Γράφω γιά ένα ματς σήμερα, ΑΝ δω κατί καλό θα γράψω και αύριο (πολύ πιό αργά, γύρω στις 4) γιά τα αυριανά.

Είμαστε στο φινάλε των ομίλων, δεν μπορώ να γράψω κάτι αυριανό. Πρέπει να περιμένω. Γιά σήμερα λοιπόν, κάνω στροφή. Στροφή σε σχέση με την εφημερίδα. Εκεί έχω σταθεί σε Μπεσίκτας διπλό και Σίτι διπλό. Ναι αλλά από Δεύτερα μεσημέρι ως Τετάρτη μεσημέρι μεσολάβησαν πολλά, είδα ειδήσεις. Και αφ ενός κάνω πίσω στην τουρκάλα (όσο κι αν η απόδοση είναι 100000% λάθος) αφού βάζει “τα δεύτερα”, αφ ετέρου αλλάζω πλεύση και στο Σαχτάρ-Σίτι και πάω στο Χ.

Αυτό θα είναι το μοναδικό μου μπετ pre game. Το Χ της Σίτι. Είναι στο 3.40. Ζυγίζω ότι η Σίτι έχει ντέρμπι με την Γιουνάιτεντ σε λίγα 24ωρα. Ζυγίζω ότι θα παίξει σίγουρα χωρίς Ντε Μπρούιν και Σίλβα. Βλέπω τέσσερις πιτσιρικάδες στην αποστολή. Και ζυγίζω φυσικά ότι έχει ήδη περάσει ως πρώτη. Αλλά γιατί να χάσει και το αήττητο; Την ίδια ώρα, η Σαχτάρ (αν φυσικά κερδίζει η Νάπολι στο Ρότερνταμ) με ένα πόντο καθάρισε επίσης.

Πέρασε ως 2η. Πρώτη δεν μπορεί να πάει, γιατί να ρισκάρει να βρεθεί τρίτη; Ολα αυτά στο ζύγι, μου δείχνουν Χ. Που…μας πάνε κιόλας φέτος (ακόμα και από 0-3 πήραμε τη Σεβίλλη σε 3-3). Το 3.40 είναι οκ, περίμενα παρακάτω. Και του βάζω δύο μονάδες. ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: -7 μονάδες. Ποντάρισμα 6/12: Σαχτάρ-Μάντσεστερ Σίτι Χ (3.40), 2 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: -9 μονάδες.

Νέα στήλη αύριο αργά, ΜΟΝΟ αν δω κάτι καλό. Ραντεβού στο chat, να δούμε αν προκύψει κάτι απόψε. Και φυσικά, να μην το ξεχάσω, πολλές ευχές στους Νικολάκηδες, πολύχρονοι να είναι!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras