4437

Billaras

Μιά σπανιόλικη τριάδα…

Πέρασε και η Κυριακή, που ήταν το μεγάλο φινάλε στα περισσότερα πρωταθλήματα και πλέον, οι ρυθμοί χαλαρώνουν. Ολοένα και χαλαρώνουν. Τουλάχιστον…οι δικοί μου. Να αναφερθώ στα αποτελέσματα δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος, όλοι τα είδατε, τα έγραψα στην εφημερίδα, τα είπα χθες στο ράδιο. Εδώ, στο site, ταμείο έγινε μεν, δεν είμαι ευχαριστημένος δε.

Οκ, μπορώ να μίλησω γιά χημεία, γιά ατυχιές κλπ (που όντως υπήρξαν είτε στην Κοπεγχάγη, είτε στην Βιγιαρεάλ), αλλά το ζουμί δεν είναι εκεί. Είναι…κάπου αλλου. Κάπου που ελάχιστοι υποθέτω έχουν προσέξει. Γιά όλα αυτά όμως, θα αναφερθώ σύντομα, σε άλλο κείμενο, όταν θα αναφερθώ σε όλη τη σαιζόν, όταν θα κάνω μιά ανακεφαλαίωση. Προς το παρόν, κρατάω ότι δεν έχασα, αλλά δεν κέρδισα κιόλας.

Εμεινα…σταθερός. Οι ρυθμοί λοιπόν έπεσαν. Και θα…πέσουν κι άλλο. Σήμερα θα παίξω μιά τριάδα σε trixie, τίποτα άλλο, τίποτα αύριο ή την Παρασκεύη και θα ξαναπαίξω -στο…οριστικό κλείσιμο της σαιζόν γιά μένα- το Σαββατοκύριακο. Μετά, θα…πάρω μιά γενναία ανάσα μιάς εβδομάδας και από τις 30 του μήνα θα ασχοληθούμε -με τι άλλο;- με το EURO 2012.

Θα υπάρχει και ενότητα ειδήσεων γιά το EURO, κανονικά. Στο EURO όμως, θα δείτε ένα…άλλο παιχνίδι. Χωρίς κάβα, αλλά και με διαφορετικό τρόπο πονταρίσματος. Και λίγα άντε-ποστ μπετ θα δείτε (έχω ξαναγράψει ότι μακροχρόνια μπετ παίζω μόνο σε Euro και Μουντιάλ, γιατί οι συνθήκες είναι διαφορετικές, μιλάμε γιά συγκεκριμένο γκρουπ παικτών, χωρίς…μεταγραφές, μιλάμε γιά χρονικό ορίζοντα ενός μήνα, ενώ από όλη τη σαιζόν μπορούμε να διαγνώσουμε πως περίπου θα εμφανιστούν παίκτες και ομάδες, αντίθετα με το καλοκαίρι που κάποιος ποντάρει πχ σε πρωταθλητή, και το κάνει…στα τυφλά).

Και περισσότερο live θα δείτε (αυτό θα γίνει στο chat). Και περισσότερα ειδικά στοιχήματα θα δείτε. Γενικώς μιά “άλλη” μορφή πονταρίσματος, εξίσου δύσκολη. Σας προϊδέασα λοιπόν πως θα πορευτούμε ως την 1η Ιουλίου. Παιχνίδι σήμερα, παιχνίδι το Σαββατοκύριακο, φινάλε της σαιζόν, παύση μιάς εβδομάδας και από τις 30 του μήνα πάμε με EURO.

Το γιατί κάνω παύση μιάς εβδομάδας ή τελειώνω την σαιζόν μου το Σαββατοκύριακο, δεν νομίζω να χρειάζεται ανάλυσης. Πολλοί μπορούν να συνεχίσουν να παίζουν, δικαιώμα τους, αλλά και…δικαίωμά μου να μην αλλάζω την “συνταγή” που εφαρμόζω χρόνια και δεν με πρόδωσε ποτέ. Είμαστε στο φινάλε ενός οκτάμηνου μαραθώνιου. Κατ' αρχάς, παράγοντας 1ος, η κούραση.

Νοητική κούραση. Λίγοι μπορούν να το νοιώσουν (ειδικά αν παίζουν λίγα χρόνια και είναι νέοι), ακόμα λιγότεροι το….καταλαβαίνουν γιατί δεν ξέρουν τι σημαίνει όχι μόνο να παίζεις σερί οκτώ μήνες αλλά να γράφεις σερί οκτώ μήνες με την ευθύνη πάνω σου τεράστια κυριολεκτικά. Και…ακόμα πιό λίγοι καταλαβαίνουν ότι παίζοντας ασταμάτητα ότι κινείται, απλά…θα χάσουν.

Δεν έχω ανακαλύψει την Αμερική, απλή αριθμητική γυμνασίου είναι. Οσο παίζεις, αυτές που αυξάνονται δεν είναι οι πιθανότητες νίκης, αλλά οι πιθανότητες ήττας (πόσο μάλλον αν παίζεις στο..άγνωστο, με Φινλανδίες και δεν ξέρω εγώ τι άλλο). Ο (σοβαρός) παίκτης έχει ένα πλεονέκτημα. Αποφασίζει ο ίδιος. Πότε και που και πως θα δώσει τις μάχες του.

Εγώ αποφασίζω να τελειώσω εδώ (αύριο κλείνει ακριβώς το οκτάμηνο, 17 Σεπτέμβρη “άνοιξε” η κάβα και το συνεχές ποντάρισμα), να πάρω μιά εβδομαδιαία ανάσα, να παίξω “αλλιώς” στο EURO (από τα ΚΕΡΔΗ ΜΟΥ, άλλο μεγάλο κεφάλαιο αυτό) και μετά να κάνω οριστική παύση γιά ενάμισι μήνα, ως τα μέσα Αυγούστου. Φυσικά, αναφέρομαι στο παιχνίδι μου.

Μην…ανησυχείτε γιά το site, δεν θα κατεβάσει ρολλά 1η Ιουλιόυ-18 Αυγούστου, το…αντίθετο θα συμβεί, αλλά αυτό θα το μάθετε σύντομα!! Κλείσαμε με όσα θα γίνουν. Επιστρέφω στο σήμερα. Και σας χρωστάω μιά ανακεφαλαίωση, επί παντός, γιά όσα ζήσαμε όλοι μαζί φέτος. Αυτό θα γίνει μάλλον την Δευτέρα. Επιστρέφω στο σήμερα λοιπόν. Τρία ματς.

Συγγνώμη που θα δείτε άλλες αποδόσεις από τις υπάρχουσες, αλλά θα αναφέρω τις αποδόσεις στις οποίες πόνταρα από προχθές το βράδυ (υπήρχαν καλές απόδοσεις ως χθες το μεσημέρι). Χθες λοιπόν το μεσημέρι ανέφερα τα ματς στο www.betradio.com και ανέφερα επί λέξη “παίξτε από τώρα, μην αλλάξουν”. Το ίδιο έκανα και χθες στο chat. Χτύπησα το καμπανάκι.

Ποιές είναι οι τρεις ομάδες; Η Καρταχένα (που την έπαιξα στο 2.30 ενώ έχει πλέον βουλιάξει στο 1.90), η Κόρδοβα (που την έπαιξα στο 2.80 ενώ έχει πάει πλέον στο 2.40) και η Χιρόνα (που την έπαιξα στο 2.40 και έχει πάει επίσης στο 2.00). Οσοι δεν προλάβατε καλύτερες αποδόσεις δεν μπορώ να κάνω τίποτα, τα αντανακλαστικά στο στοίχημα είναι υπεραπαραίτητα (ειδικά τέτοια εποχή), όταν γίνεται γνωστό ότι η Βιγιαρεάλ Β' πέφτει, από την Κυριακή το βράδυ, οφείλει κάποιος να κοιτάξει έστω μιά (νέα) βαθμολογία στην Β' Ισπανίας την Δευτέρα το πρωί.

Ετσι κοίταξα κι εγώ (γράφοντας Δευτέρα μεσημέρι γιά την KingBet της Τρίτης) και το βράδυ της Δευτέρας πόνταρα. Γιατί παίζω αυτές τις τρεις; Γιατί συνδύαζαν κίνητρο, απόδοση, σχετική φόρμα. Και σχέσεις ως ένα βαθμό. Πχ, στο ζευγάρι Ταραγόνα-Χιρόνα, έχουμε δύο καταλανές. Θα παλέψει η Ταραγόνα γιά παραμονή παρότι τελευταία; Εγώ πιστεύω όχι.

Ενώ η Χιρόνα με νίκη παίρνει βαθιά ανάσα. Στο ζευγάρι Ουέλβα-Κόρδοβα, έχουμε την αδιάφορη Ουέλβα και την Κόρδοβα να είναι στα πλέι οφ, να θέλει να σταθεροποιηθεί εκεί. Και σημειώστε, τα δύο σωματεία είναι ανδαλουσιάνικα και…αδερφοποιημένα. Αριστες σχέσεις. Τέλος, στο Καρταχένα-Χερέθ δεν έχουμε σχέσεις ή γειτονιές, αλλά σαφώς η Καρταχένα ελπίζει πλέον (και κυνηγάει την…Χιρόνα), ενώ η αντίπαλος της δεν πάει πουθενά.

Σημαντικότατο: Και η Χιρόνα είναι σε φόρμα (πέντε ματς αήττητη, δυό σερί μεγάλες νίκες) και η Καρταχένα (δύο σερί νίκες, η τελευταία με ανατροπή στα Κανάρια νησιά) και η Κόρδοβα (4αρα στο τελευταίο της ματς). Αρα, είδατε το τρίπτυχο. Κίνητρο, καλή κατάσταση, καλή (αρχική) απόδοση. Ορθώς τα πόνταρα νωρίς, μένει να παίξουν κι αυτές μπάλα.

Τις έχω σε ένα trixie, με την δυάδα Κόρδοβα-Καρταχένα λίγο πιό πολύ πονταρισμένη (στο Ταραγόνα-Χιρόνα έχω μιά μικρή φοβία μπας και η Ταραγόνα πει “ας κάνω μιά τελευταία προσπάθεια”). Δεν ασχολούμαι με τίποτα άλλο, ούτε τελικούς κυπέλλων, ούτε σκανδιναβία, τίποτα. Ούτε αύριο ή την Παρασκεύη. Τα…είπαμε παραπάνω. Νέα στήλη το Σάββατο.

Απλώς όσα διαβάζετε τώρα θα τα ξανα…ακούσετε αργότερα, 3-4 στο betradio. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Κέρδη από 13/5: 952 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 25.352 μονάδες. Ποντάρισμα 16/5: Trixie (2-3): Καρταχένα 1 (2.30)-Χιρόνα 2 (2.40)-Κόρδοβα 2 (2.80). Από 95 μονάδες στις δύο άλλες δυάδες και 130 μονάδες στην δυάδα Καρταχένα-Κόρδοβα, και 32 μονάδες στην τριάδα. Σύνολο 352 μονάδες.

Νέο υπόλοιπο: 25.000 μονάδες. Κλείσαμε, ραντεβού στο ράδιο, όπως και στο chat το βραδάκι (και αύριο και μεθαύριο). Επόμενη εκπομπή την Παρασκεύη, επόμενη στήλη το Σάββατο. Και…διαβάστε καλά όσα έγραψα στον πρόλογο, πέρα από το σημερινό παιχνίδι. Υ.Γ: Το…λέγαμε καιρό, μήνες. Το ζητάγατε κι εσείς. Οπότε, με τον Μάκη Μηνδρινό αποφασίσαμε να κάνουμε μιά (μπορεί να ακολουθήσει και 2η) ….

νυχτερινή εκπομπή!! Οχι με στοίχημα, ή μάλλον και με (λίγο) στοίχημα! Αυτό θα εξαρτηθεί από εσάς, τι όρεξη και τι συμμετοχή θα έχετε, που θα πάτε την κουβέντα! Το βράδυ της Τετάρτης 30 Μαίου, ακριβώς σε δύο εβδομάδες από σήμερα, θα κάνουμε λοιπόν μιά εκπομπή…γιά όλα. Μπόλικη μουσική, ωραία μουσική. Χωρίς άγχος γιά την κάθε…Γουίκομ.

Και με θέματα…ότι θέλετε. Από σχέσεις, από ταξίδια, από μουσική, από πολιτική, από ποδόσφαιρο, ότι τραβάει η ψυχή του καθενός. Θα την ξεκινήσουμε 11 το βράδυ και…θα είναι no limit, όσο πάει και “σηκώνει”. Νομίζω θα περάσουμε καλά…. ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ KING BET ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ EXPRESS HOLIDAYS Ο Ταξιδιωτικός Οργανισμός Express Holidays αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο ταξιδιωτικών υπηρεσιών σε Ελλάδα, Κύπρο & Βαλκάνια ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ KING BET ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ 4 ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2012 Συγκεντρώστε 7 κουπόνια που θα δημοσιευθούν στην KING BET από σήμερα μέχρι τις 18 Μαΐου 2012, στείλτε τα μαζί με ένα δελτίο συμμετοχής που θα δημοσιευτεί στις 11, 15 & 18 Μαΐου 2012 στη διεύθυνση «Σεβαστουπόλεως 80, Τ.

Κ. 11526 Αθήνα» ΚΑΙ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Αεροπορικό εισιτήριο μετ’ επιστροφής Αθήνα – Βαρσοβία – Αθήνα 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3* στη Βαρσοβία Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο της Βαρσοβίας Μεταφορά από και προς το γήπεδο Φόροι αεροδρομίου Εισιτήριο αγώνα στην ελληνική κερκίδα Πανοραμική ξενάγηση πόλης κατά την άφιξη µε ελληνόφωνο ξεναγό ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΟ: www.

kingpress.gr

Παλαιότερα άρθρα του Billaras