4459

Billaras

Μιά τριάδα ακόμα…

Οπως πήραμε ένα παρολί με…μαγείες το Σάββατο, έτσι χάσαμε ένα χθες. Η Φιρτ ισοφαρίστηκε στο 91' και αυτό με χάλασε. Κατά τα άλλα όμως, δεν έχω παράπονο. Αν έχω κάτι ακόμα μέσα μου, είναι…αποκλειστικά με τον εαυτό μου, που έκανα πίσω γιά την Ιντερ. Μεταμορφωμένη, έπαιξε μπάλα και ο άσος καλοπλήρωσε. Οκ, αυτό είναι…εσωτερικό μου θέμα (που λένε και στις ομάδες).

Γενικά λοιπόν, με δύο παρολί εύστοχα, δεν έχω παράπονο, βγήκα έστω και οριακά και κερδισμένος. Θα ήθελα λίιιιγο καλύτερα, αυτό είναι όλο. Βάση των αρχικών μου επιλογών, βάση της αρχική μελέτης, μπορούσε να γίνει (στην Kingbet το πινακάκι έχει ήδη φτάσει σε ένα 11 στα 13). Και γιά να κλείσω με το χθες, επειδή…ξέρω και αυτομαστιγώνομαι (περίπτωση Ιντερ) αλλά ξέρω και τι έκανα καλά, χάρηκα που γλύτωσα έστω και έναν από την Νάπολι, μιά τεράστια παγίδα… Πάμε παρακάτω.

Εκτάκτως στήλη σήμερα. Μα γιατί, αφού περιμένω μιά δυάδα από το trixie. Ναι, περιμένω Οσέρ και Γουίγκαν. Και ναι, εξακολουθώ να πιστεύω την δυάδα. Η Οσέρ μου έδειξε ότι και θέλει και -κυρίως- μπορεί, ενώ η Γουίγκαν παρότι σώζεται οριστικά και με Χ απόψε, δεν είναι…ιταλίδα, αγγλίδα είναι! Και θα το παίξει κανονικά το ματς, εξάλλου η Μπλάκμπερν θα ανοιχτεί…όσο δεν πάει, θέλει μόνο νίκη γιά να ελπίζει.

Και σε ανοιχτή άμυνα, η Γουίγκαν μπορεί να βάλει εύκολα δύο γκολ. Η απόδοση του διπλού ήδη κατηφόρισε, στο ανταλλακτήριο έγινε φαβορί. Ξαναλέω, και το Χ σώζει την Γουίγκαν, αλλά ρισκάρω με το διπλό. Στο φινάλε, αν έχει περάσει νωρίς η Οσέρ μπορώ να κάνω και trading στην Γουίγκαν αν προηγηθεί (θα είναι σαν να παίζω ένα μονό του 6.44). Πιστεύω και περιμένω λοιπόν την δυάδα από χθες.

Τότε γιατί γράφω ξανά Δευτέρα; Γιατί…κάτι μου αρέσει. Βασικά η Λοριάν. Την είχα ποντάρει απο χθες και το ξέρετε. Με νίκη καθαρίζει, σώζεται. Και δεν ρισκάρει, γιατί έχει Μπορντό και Παρί στα δυό επόμενα τελευταία! Αρα, σήμερα νικάει και τέλος. Ειδικά αν κερδίζουν οι απο κάτω της, θα έχει και πίεση νίκη. Την οποία θα έχει…ακόμα περισσότερο η Ντιζόν.

Την είδα δύο σερί ματς. Κάκιστη φόρμα. Με την Οσέρ φάνηκε και το άγχος της, δεν είναι ομάδα μαθημένη, πρωτάρα είναι. Και “φωνάζει” αυτό. Και περιμένω να φωνάξει και σήμερα. Μάλιστα, αν κι αυτή ακούει άσχημα μαντάτα, θα παίξει αναγκαστικά μόνο γιά το διπλό. Τουλούζ και Ρεν ακολουθούν, άρα…έσφιξε. Ας ανοιχτεί λοιπόν. Η Λοριάν είναι απείρως καλύτερη, με σερί νικών εντός, με συνθετικό χλοοτάπητα, άσος καλός.

Και το ερώτημα πλέον είναι απλό. Με τί παίζω την Λοριάν; Κοίταξα παντού. Κατέληξα εύκολα στο 2ο σημείο. Την Τορίνο. Η Β' Ιταλίας πήγε…σουπερ αυτή την αγωνιστική, ας..καταλήξει και έτσι! Η Τορίνο θέλει νίκη, την πέρασε ήδη η Πεσκάρα και την..περιμένει κιόλας. Και θέλει και εκδίκηση από την Πάντοβα. Μετά τα δικαστήρια, θα σφαχτούν και στο γήπεδο.

Καλή φόρμα, καλή έδρα, κρατάω τον άσο (και η Πάντοβα που χάνει το τραίνο θα ανοιχτεί επίσης, καλό αυτό). Λοριάν και Τορίνο λοιπόν. Και…ξεκινάει η αναζήτηση του 3ου…. Να σας πω την “αμαρτία μου”; Η αίσθηση μου είναι ότι η Γαλλία θα…κολωνιάσει. Σπάνιο, αλλά ίσως γίνει σήμερα. Λιλ, Λοριάν, Σοσό, Οσέρ, Σεντ Ετιέν, Τουλούζ, όλα άσοι! Ομολογώ ότι…ξανακοίταξα την Οσέρ, αλλά οκ, θα ήταν μεγάλο λάθος να την βάλω και σε παρολί, την άφησα.

Μετά, ψάχτηκα είτε με ove Λιλ, είτε άσο Σεντ Ετιέν. Αυτά τα δύο. Και το over της Ερεμπρο κοίταξα, πολλά κοίταξα (κι εδώ ανοίγω παρένθεση, κοιτώντας τα πάντα, σκάλωσα λίγο με δύο διπλά, της Βίγκινγκ και της Ανγκελχόμς, που…κάτι λένε). Όμως, σκανδιναβία δεν έχω παίξει ακόμα, ας μην το κάνω σήμερα. Μελετήστε τα εσείς, ιδέες σας έδωσα. Ειδικά της Βίγκινγκ το διπλό, αν ήταν…μέσα Ιουνίου και έκανα χαβαλέ παιχνίδι, μάλλον θα το πόνταρα.

Ξαναγύρισα λοιπόν στην Γαλλία… Το ένα, over στην Λιλ, είναι πιό “ασφαλές”. Σκοράρει…πάντα, εντός έχει 2-1, 4-1 και 2-1 σερί. Και πάει…τραίνο, αυτή είναι η αλήθεια. Αν η Παρί δεν κέρδιζε χθες, σήμερα θα έκανα κι άλλη πρόταση, Λιλ γιά..πρωταθλητρία. Το άλλο, ο άσος της Σεντ Ετιέν είναι πιό ζόρικο. Η Σεντ Ετιέν κυνηγάει Ευρώπη, δεν ξέρει τι θα κάνει αργά η Ρεν (που μπορεί και να χάσει βαθμό-ους), ήταν καλή με την Παρί, εντός πάντα είναι.

.ακόμα καλύτερη, και…με ποιά παίζει; Την Μαρσείγ. Προσπερνάω το γεγονός ότι είναι αδιάφορη. Προσπερνάω ότι ο προπονητής της Σεντ Ετιέν είναι φίλος με τον Ντεσάμπ (α, είναι και γέννημα-θρέμα Μαρσεγιέζος ο Γκαλτιέ, με θητεία και ως παίκτης και ως προπονητής της ομάδας της Μασαλλίας). Στέκομα στο…μπάζο που λέγεται Μαρσείγ. Απόψε θα είναι με σέντερ μπακ, ποιόν; Τον Τζίμι Τραορέ.

Δεν θέλει συστάσεις ο Τζίμι, έτσι; Το…ωραιώτερο αυτογκόλ όλων έχει βάλει με την Λίβερπουλ κάποτε! Θέλει σκέψη… Ποιό από τα δύο; Η δυάδα Λοριάν-Τορίνο δίνει 2.79. Αν βάλω το over της Λιλ, πάω στο 4.46… Αν βάλω τον άσο της Σεντ Ετιέν πάω στο 5.85.. Τσιγάρο… Σκέψη…. Καταλήγω γράφοντας την σκέψη μου: “Τι το παιδεύεις μωρέ, μιά τριάδα θα παίξεις, πάρε το ρίσκο και χτύπα πιό ψηλά, κέρδη παίζεις”.

Και έτσι καταλήγω σε Σεντ Ετιέν γιά τρίτο. Ο καθένας ας αποφασίσει αλλιώς. Πάω στην τριάδα που δίνει 5.85, ποντάρω τα…περισσέματα από τις 26.000 μονάδες (110 μονάδες δηλαδή) και τέλος. Και μάλιστα, αφού παίζω και σήμερα, ΔΕΝ παίζω αύριο! Σκέφτηκα τον άσο στο Λίβερπουλ-Τσέλσι, αλλά…δεν έχει κάτι άλλο αύριο. Οπότε το αφήνω και το βλέπω αύριο βράδυ στο live.

Με λίγα λόγια; Επόμενη στήλη την Τετάρτη με το Europa League, όχι αύριο. Ας χαλαρώσουμε και λίγο… ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 25.400 μονάδες. Κέρδη από 5-6/5: 710 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 26.110 μονάδες. Ανοιχτά μπετ από 6/6: Δυάδα Οσέρ 1-Γουίγκαν 2 (6.44), επί 70 μονάδες. Ποντάρισμα 7/5: Παρολί: Λοριάν 1-Τορίνο 1-Σεντ Ετιέν 1 (5.85), επί 110 μονάδες.

Νέο υπόλοιπο: 26.000 μονάδες. Κλείσαμε, ραντεβού στο chat, που…έχουμε το “άλλο” παιχνίδι, το live. Και πάνω από όλα, καλή παρέα. Νέα στήλη την Τετάρτη, αλλά αύριο 3-4 κανονικά στο www.betradio.com. Α, να μην ξεχάσω! Τα αποτελέσματα των εκλογών ήταν σχεδόν ιδανικά. Το “σχεδόν” ξέρετε που πάει. Κατά τα άλλα, το μηνυμα…εστάλη. Τι μήνυμα, χαστούκι ήταν! Και… “πλήρωσα” και σούπερ αποδόσεις ως άλλος …εκλογολόγος και στην εφημερίδα, χεχεχεχε! ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ KING BET ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ EXPRESS HOLIDAYS Ο Ταξιδιωτικός Οργανισμός Express Holidays αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο ταξιδιωτικών υπηρεσιών σε Ελλάδα, Κύπρο & Βαλκάνια ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ KING BET ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ 4 ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2012 Συγκεντρώστε 7 κουπόνια που θα δημοσιευθούν στην KING BET από σήμερα μέχρι τις 18 Μαΐου 2012, στείλτε τα μαζί με ένα δελτίο συμμετοχής που θα δημοσιευτεί στις 11, 15 & 18 Μαΐου 2012 στη διεύθυνση «Σεβαστουπόλεως 80, Τ.

Κ. 11526 Αθήνα» ΚΑΙ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Αεροπορικό εισιτήριο μετ’ επιστροφής Αθήνα – Βαρσοβία – Αθήνα 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3* στη Βαρσοβία Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο της Βαρσοβίας Μεταφορά από και προς το γήπεδο Φόροι αεροδρομίου Εισιτήριο αγώνα στην ελληνική κερκίδα Πανοραμική ξενάγηση πόλης κατά την άφιξη µε ελληνόφωνο ξεναγό ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΟ: www.

kingpress.gr

Παλαιότερα άρθρα του Billaras