517

Thassios

Μια πεντάδα

Καλημέρα Γαλάτες μου!

Μεσοβδόμαδα ψιλά παίξαμε και ψιλά πήραμε πίσω. Δε περίμενα να κάνω καλή νίκη αλλά δεν ήθελα να χάσω κιόλας. Έτσι και έγινε. Χθες στη στήλη με τα στατιστικά σας είπα περίπου τι θα επακολουθήσει το διήμερο αυτό. Είναι ένα Σαββατοκύριακο όπου μετά από ώρες μελέτης κατέληξα στο γεγονός ότι δεν υπάρχουν πολλά παιχνίδια που ξεχώρισα για ειδικά με γκολ.

Αντίθετα υπάρχουν μια ντουζίνα ματς που μπορούμε να ποντάρουμε κάρτες. Ειδικά αύριο! Οπότε εκεί θα πέσει το βάρος και ας ετοιμάσουμε τα στομάχια. Χθες πάντως είχε ένα κορυφαίο ματς για να ποντάρουμε κόκκινη στο Βέλγιο αλλά πήγα πάσο για να δω πως θα πάει το πράμα. Τελικά βγήκαν μερικές κίτρινες αλλά δεν είδα αυτό που ήθελα. Άμα πάει έτσι το Σαββατοκύριακο δε μπορώ να χωθώ καλά στα ματς με τις κάρτες.

Οπότε συνεχίζω το ίδιο χαλαρά.

Σήμερα λοιπόν έχω ξεχωρίσει κάποια παιχνίδια που μπορεί να δούμε ξύλο.

Ξεκινάω νωρίς με Αγγλία όπου η Λιντς θα αντιμετωπίσει την Σαουθάμπτον σε ένα ματς εξάποντο θα έλεγα. Οι Άγγλοι φυσικά και δεν είναι αυτοί που μπορείς να στηριχτείς πάνω τους σε κάρτες αλλά με τις τεράστιες αποδόσεις που προσφέρουν αξίζει να ποντάρεις το κατιτίς σε τέτοιο καυτό ματς.

Το ειδικό ”κόκκινη + κάρτα και οι δύο” δίνει 6 και θα το ποντάρω χαλαρά.

Μετά περνάμε στην Ισπανία. Το ντέρμπι της Μαδρίτης θα μαζέψει όλα τα βλέμματα. Τώρα εντάξει τι να αναλύσω. Δεν θέλετε και ειδικό νομίζω. Στα δύο τελευταία μεταξύ τους είχαμε κάρτες και κόκκινη ενώ και βαθμολογικά νομίζω ότι είναι δυνατό παιχνίδι μιας και η Ρεάλ θέλει τη νίκη καθώς είναι 8 βαθμούς πίσω από τη Μπαρτσελόνα.

Το ειδικό ”κόκκινη + όβερ 1,5 κάρτες και οι δύο + κάρτα και οι δύο στο 2ο ημίχρονο” δίνει 5 και είναι κάτι παραπάνω από τίμιο.

Προχωράμε και πάμε στη Πορτογαλία όπου έχουμε ακόμη ένα ματς σαν το Αγγλικό παραπάνω. Ένα παιχνίδι δηλαδή που είναι εξάποντο και αναφέρομαι στο Μαρίτιμο – Σάντα Κλάρα. Αν δε κερδίσουν σήμερα , πότε θα το κάνουν.

Από 6 κόκκινες φέτος και οι δύο ομάδες , νομίζω ότι θα πέσει ξύλο από αρκετά νωρίς αφού θα μπούνε με το μαχαίρι στα δόντια. Είναι ομάδες που παίρνουν κάρτες από το πρώτο ημίχρονο ενώ και Soares Dias έχει μέσο όρο καρτών ημίχρονου λίγο πάνω από 2,5 (ενώ φέτος έχει μόνο 1 κόκκινη σε 10 ματς). Οπότε το ειδικό ”όβερ 1,5 κίτρινες ημίχρονο + κόκκινη” δίνει 4,75 και θα παιχτεί.

Μένοντας στη Πορτογαλία για κάποιο λόγο το ζευγάρι Βιζέλα – Μπενφίκα έχει πάντα ξύλο και κόκκινες. Θεωρώ ότι άμα αργήσει να πάρει κεφάλι η Μπενφίκα τότε μπορεί να δούμε πολλές κάρτες. Είναι από τα ζευγάρια όπου το φαβορί μπορεί να ζοριστεί και να βγούνε νεύρα. Ειδικά με τον Almeida στην σφυρίχτρα όπου φέτος έχει 8 κόκκινες σε 12 ματς.

Μηχανή κόκκινων είναι ο παικταράς. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι θα έχουμε και πέναλτι στο ματς. Η Βιζέλα είναι μαζί με τη Τσάβες οι ομάδες που έχουν δεχτεί τα περισσότερα πέναλτι ενώ η Μπενφίκα μετά τη Πόρτο έχει τα περισσότερα πέναλτι στο πρωτάθλημα. Ο Ρέφερι επίσης έχει δώσει 6 πέναλτι σε 12 ματς. Οπότε θα το τραβήξω λίγο και θα ποντάρω εδώ το ειδικό ”κόκκινη και πέναλτι΄΄ σε απόδοση 8,5.

Αυτά ήταν όλα τα παιχνίδια που είδα. Από γκολ το μόνο που έχω είναι το g/g σε Λέτσε που ανέφερα και στη στήλη με τα στατιστικά αλλά και το όβερ 1,5 γκολ ημιχρόνου στο ματς της Στανράερ με την Ιστ Φάιφ όπου είναι δύο ομάδες που μπαίνουν δυναμικά στα ημίχρονα (μπορείτε και g/g ημιχρόνου να το παίξετε).

Τι θα παίξω ;;Νομίζω ότι με παίρνει να τα ποντάρω όλα.

Έχω μία δυάδα απόδοση 4,6, ένα 4,75 , ένα 5αρι , ένα 6αρι και ένα 8,5αρι. Στο σύνολο 6 παιχνίδια αλλά 5 πονταρίσματα (μία δυάδα και 4 μονά). Με ένα κερδισμένο παίρνω τα λεφτά μου πίσω.

Τα λέμε το απογευματάκι στο chat.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS