350

Thassios

Tριάδα με γκολ !

Καλημέρα παικταράδες μου!

Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι (λέμε τώρα γιατί ακόμη ο καιρός να στρώσει).

Με το αριστερό μπήκε ο μήνας στη στήλη αφού στο ντέρμπι της Βραζιλίας ενώ μπήκαμε δυναμικά με ένταση και πολλές κάρτες στο ημίχρονο μετά για κάποιο λόγο λες και οι ομάδες βγάλανε πολύ κούραση και ο ρυθμός έκοψε πολύ. Βέβαια περίμενα κάποια σύρραξη σε τέτοιο ματς αλλά δεν έγινε ποτέ.

Προχωράμε όπου σιγά σιγά κλείνουν τα κιτάπια.

Πάμε λίγο να δούμε τι θα ποντάρω σήμερα καθώς οι επιλογές είναι πολύ λίγες.

Ξεκινάω από Γαλλία όπου θα κάνω στάση σε ένα από τα πολλά αδιάφορα παιχνίδια αυτής της τελευταίας αγωνιστικής. Στο Ρεμς – Μονπελιέ λοιπόν λέω να κυνηγήσω τα πολλά γκολ. Κρατάω το g/g ημιχρόνου σε απόδοση 3,5 αλλά και το anytime score 3-3 (μπας και κάνουν καμιά επανάληψη εκείνο το προπέρσινο).

Mε 2-2 σκορ ήρθε το τελευταίο εντός της Ρεμς ενώ εκτός έδρας την Μονπελιέ την είδαμε να σκοράρει 11 γκολ στα τελευταία τρία ματς με ένα πλούσιο 5-4 μέσα στην Λυών. Οπότε σε αυτό το αδιάφορο ματς περιμένω πολλά γκολ.

Ακόμη ένα υποψήφιο για γκολ μπορεί να είναι και το Λοριάν – Στρασβούργο.

Μετά κρατάω ένα πολύ δυνατό g/g ημιχρόνου από τις μικρές κατηγορίες της Νορβηγίας.

Αναφέρομαι στο ματς Χάλντεν – Άλτα όπου οι δύο ομάδες είναι μηχανές γκολ. Στα 3 εντός έδρας της Χάλντεν είχαμε σε όλα g/g ημιχρόνου και g/g + όβερ 3,5 στο ματς. Μια από τα ίδια και την Άλτα εκτός έδρας όπου έχουμε δει δύο φορές από 7 γκολ και 3 στα 4 g/g ημιχρόνου. Εδώ κρατάμε και το ειδικό ”g/g και στα δύο ημίχρονα + όβερ 4,5 γκολ” σε απόδοση 11.

Κλείνοντας πάμε το βράδυ στη Βραζιλία όπου κάνω στάση στο ματς της Ατλέτικο Παραναένσε με τη Μποταφόγκο. Για ποιο λόγο ρε παιδιά είναι αουτσάιντερ το g/g αλλά και το όβερ;;; Η Παραναένσε εντός έδρας έχει 3/4 g/g + όβερ 2,5 και η Μποταφόγκο εκτός έδρας έχει μόνο g/g + όβερ 2,5. Στο 2,60 που βλέπω το κόμπο αξίζει. Το κρατάω. Στο πρώτο ματς κυπέλλου εκεί μέσα ήρθαν 3-2.

Αυτά σε ότι αφορά τα γκολ. Σε κάρτες καλοέβλεπα τις κόκκινες στο καυτό ντέρμπι του Μπέλο Οριζόντε αλλά έκανα πίσω καθώς οι αποδόσεις είναι αρκετά πετσοκομμένες. Αν θέλετε απλά ρίξτε μια μοναδούλα στο κόμπο των κόκκινων για το καλό.

Λοιπόν τι θα παίξω. Το προφανές. Ένα τρίξι με τα g/g ημιχρόνου και το κόμπο στη Βραζιλία (3,4 – 3,5 – 2,6) και μετά τα μονά με μεγάλες αποδόσεις στα δύο παιχνίδια που περιμένω γκολ.

Κάτι άλλο δεν έχω για απόψε.

Πάμε τώρα λίγο για αύριο όπου βρίσκω πολύ καλή απόδοση στη κόκκινη στο ματς της Χετάφε όπου λογικά θα πέσουν κορμιά. Θα τη ποντάρω από σήμερα καθώς η απόδοση ήδη πέφτει (ήταν στο 5 πήγε στο 4,3) και βλέπω να πέφτει κι άλλο. Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη για να αισθάνονται μια σιγουριά. Από την άλλη η Χετάφε της κάνει και η ισοπαλία ενώ ακόμη και με ήττα έχει καλές πιθανότητες να μην πέσει.

Οπότε με ρίσκο θα ποντάρω τη πολύ καλή απόδοση στο λογικό σενάριο να μην επαναπαυτεί η Βαγιαδολίδ και να περιμένει χατήρι από τη Χετάφε. Αμα θα παιχτεί στα ίσια , τότε θα πάρουμε ένα καλό ταμείο. Αν το πάνε λάου λάου με το αυτί στα άλλα αποτελέσματα λογικά τις κλαίμε τις κάρτες. Επειδή δίνω παραπάνω δυνατότητες στο πρώτο σενάριο θα ποντάρω το ειδικό ”κάρτα και οι δύο στο 2ο ημίχρονο + κόκκινη ” σε απόδοση 4,75.

Αυτά και για αύριο!

Το βράδυ θα τα πούμε στο chat λίγο πριν την έναρξη των Γαλλικών αλλά γενικά πάντα είμαι έτοιμος για live (όπως είδατε και χθες). Το νου σας λοιπόν στο telegram (κυρίως) και στο twitter. Αύριο λογικά θα κάνω κάποιο update!

Καλό Σαββατοκύριακο!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS