76

Billaras

Μικρά, μεγάλα και χινάρι!

Οσα είχα να πω για τον Ολυμπιακό και την τεράστια επιτυχία του, τα είπα χθες στο ράδιο, ελπίζω να ακούσατε την εκπομπή. Γενικώς σχολιάσαμε τα πάντα χθες, περάσαμε καλά, εντρυφήσαμε και στη Eurovision (τρομάρα μας)! Επι προσωπικού; Εβλεπα τα γκολ της Ρόμα, θυμόμουν το άχαστο του 94′ στο πρώτο ματς και έβαζα τα γέλια. Για να μην πω για την άθλια Αστον Βίλα μιλώντας στοιχηματικά.

Οχι γκολ δεν άξιζε, τίποτα δεν άξιζε, είχα χρόνια να δω ξένη ομάδα να παίζει τόσο άθλια κόντρα σε ελληνική (και μην πει κανείς ότι ο Ολυμπιακός την ανάγκασε γιατι θυμάμαι πάνω απο 5 φάσεις που ολομόναχοι μπερδευόντουσαν και πέταγαν τη μπάλα έξω, τα λεγόμενα αβίαστα λάθη). Η αθλιότητα της Βίλα δεν μειώνει τον θρίαμβο του Ολυμπιακού, απλά να ξέρουμε και τι λέμε και τι βλέπουμε.

Παμε πλέον στα φρέσκα. Οι αγγλιδούλες μας έχουν αφήσει (χθες έγινε κόλαση στο Ντόνκαστερ-Κρου και τελικά μεσω των πέναλτι πήγε τελικό η Κρου), οι επιλογές έχουν μειωθεί κατά πολύ.

Αρχικά να πω ότι υπάρχουν ματς και σημεία που ενδεχομένως να αξίζουν αλλά δεν μπορούμε να το ξέρουμε τώρα. Αν η Πορτιμονένσε κερδίσει πχ, η Εστορίλ θέλει ένα πόντο με την Σπόρτινγκ αργότερα.

Αν Λούτον και Μπέρνλι δεν έχουν κερδίσει νωρίς, το Νότιγχαμ-Τσέλσι θα είναι αδιάφορο αργότερα (και ανάποδα, αν έχει κάποια πάρει τρίποντο, η Νότιγχαμ θα καίγεται). Τα έχουμε στο νου μας αλλά νωρίς δεν μπορούμε να παίξουμε κάτι.

Σε σχέση με όσα ανέφερα και κράτησα χθες, αποφάσισα να προσθέσω μόνο ένα χινάρι. Το Γκλάντμπαχ-Αϊντραχτ.

Ελεγα στον Germano για πλάκα “μην αγχώνεσαι, θα σωθεί με ισοπαλίες η ομάδα σου” (η Γκλάντμπαχ). Ηδη έκανε δύο σερί. Μια χαρά τους βολεύει σήμερα. Η Αίντραχτ θέλει να μείνει έκτη (μέχρι και Champions League βγαίνει αν η Ντόρμουντ μείνει 5η και παράλληλα σηκώσει την φετινή κούπα) ενώ η Γκλάντμπαχ δεν έχει καθαρίσει εντελώς την παραμονή (την καθαρίζει και με ήττα σήμερα, αν χάσει και η Μαίντζ αλλά αυτό δεν μπορεί να το ξέρει, η Μάιντζ παίζει αργά).

Στο 3,75 δέχομαι το ρίσκο του ξερού Χ.

Τα άλλα είναι ίδια, απλώς…σβήνω σήμερα. Εσβησα Σεβίλλη (δεν μπορώ να πάω μόνο σε σημείο φόρμας, αφήστε που η Βίγια κυνηγάει την έβδομη Μπέτις και η Σεβίλλη…μισεί τη Μπέτις). Εσβησα το 1+gg της Νιουκάστλ γιατί η Μπράιτον δεν με ψηνει καθόλου επιθετικα και μάλλον είναι έξω ο Πέδρο τελευταία ώρα.

Και ότι κράτησα είναι λίγα.

Δυο σωστά φαβορί. Αντερλεχτ στο 2,10 και Ιβερντόν στο 2,37. Καλή, τίμια δυάδα. Η Αντερλεχτ για τον τίτλο (η Γκενκ βολοδέρνει, ως και τον προπονητή της απέλυσε προχθες), η Ιβερντόν κόντρα σε πεσμένη. Προσοχή, το βέλγικο ΔΕΝ έχει πρώιμη πληρωμή.

Και μετα, ξεχωρίζει η Ντόρμουντ, η οποία παρότι θα κάνει μικρό ροτέισον σήμερα (έξω 2-3 βασικοί όπως ο Χούμελς και ο Ζάμπιτσερ), θα θελήσει πιστεύω να εκδικηθεί το περσινό χουνέρι που της είχε κάνει η αδιάφορη Μαιντζ και της στέρησε τον τίτλο με εκείνο το 2-2 στο φινάλε (η φωτό απο εκείνο το ματς, έβαλε και ο Germanos μια παρόμοια στη δική του στήλη).

Μια χαρά λοιπόν βρίσκω το 3,20 για την φιναλίστ του Champions League. Και στο Νησί με ψυχή, θα παίξω δύο μονά ψηλά, συνδυαστικά με τα gg για να ανεβάσω τον πήχη. Και Λούτον στο 6,00 και Μπέρνλι στο 10,00! Διπλά με gg. Τελευταία τους ευκαιρία, χάλια είναι Γουέστ Χαμ και Τοτεναμ, έχει φινάλε με Μπέρνλι-Νότιγχαμ οπότε ακόμα μαθηματικά ελπίζουν. Αν φάνε ντόρτια χαλάλι τους.

Για να κλείσω, “δανείζομαι” κάτι αυριανό. Την Σασουόλο στο 3,20. Θα την αναλύσουμε αύριο, αλλά προφανώς είναι ιταλικό σημείο κινήτρου και σχέσεων.

Αρα καταλήγω: Trixie με Ντόρμουντ, Σασουόλο και Γκλάντμπαχ ξερό Χ. Τα διπλά έχουν πρώιμη. Δυάδα Αντερλεχτ/Ιβερντον του 4,97. Προσοχή, το βέλγικο δεν έχει πρώιμη (το ελβετικό έχει). Και δυο μονά…θηρία, Λούτον και Μπέρνλι, μαζί με gg, μπας και.

Κι αυτά έχουν πρώιμη (στο bet builder). Τα λέμε στο chat από τις 4 και…όσο αντέξουμε! Αύριο νέα στήλη ίδια ώρα.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras