3793

Billaras

Μικρή αλλαγή παιχνιδιού!

Καλό μεσημέρι. Σήμερα ξύπνησα με διάθεση να…αλλάξω λίγο το παιχνίδι μου. Βασικά, μου το “έβγαλαν” τα σημεία αυτό. Δεν πρόσθεσα ουσιαστικά τίποτα, πάνω σε όσα ανέφερα και χθες στο ράδιο θα πατήσω, αλλά όταν τα βλέπεις συγκεντρωμένα τα ματς, η εικόνα σχηματίζεται εύκολα. Τι εννοώ; Ιδού: Στην Αγγλία είχα αρχικά Φούλαμ-Πάλας-Μπράντφορντ-Ρέντινγκ-Στρανράερ από μεγάλα και είχα και δύο φαβορί.

Πρέστον και Γουλβς. Σήμερα έσβησα το σκωτσέζικο (πήγε στο 2.20 από το 2.50 που εγώ το μελέταγα), άρα τα κουκιά ήταν μετρημένα. Εκτός Αγγλίας, είχα Ρεν-Εϊμπάρ-Λιρς από μεγάλα. Και Γάνδη-Κατάνια από φαβορί. Σήμερα πρόσθεσα και το over της Τουλούζ. Και στο νησί και εκτός αυτού, περάσαν κι άλλες σκέψεις από το νού μου, αλλά…έμειναν σκέψεις (ΜΚ Ντονς, Εβερτον, Γιορκ, Μπέβερεν, Κρουζ Αζουλ, Αννόβερο, Ινγκολσταντ, Θέλτα, ακόμα και…Μίλαν).

Γιά διάφορους λόγους αυτά τα έσβησα, δεν προχώρησαν. Και εκτός του σκωτσέζικου, σήμερα έσβησα και τη Λιρς από το Βέλγιο. Οπότε, ρίξτε μιά προσεκτική ματιά και θα δείτε που με οδηγούν τα σημεία. Στο νησί με οδηγούν σε μιά δυάδα φαβορί (Γουλβς 2.10-Πρέστον 2.35) και αν θέλω και σε ένα trixie. Εκτός νησιού, με οδηγούν σε ένα παρολί (Γάνδη 1.95-Κατάνια 2.

10-over Τουλούζ 2.20) και αν θέλω επίσης σε ένα trixie. Κι επειδή ήδη έχω πλάνο με ένα παρολί και μιά δυάδα και ΚΥΡΙΩΣ γιατί θέλω από σήμερα να παίξω μιά ακόμα δυάδα ιταλική, ας είναι αυριανά (Κιέβο-Λιβόρνο), βλέπω αυτομάτως ότι αν απλωθώ και σε δύο trixie θα κάνω λάθος, θα έχω παίξει πολλά. Αποφάσισα λοιπόν το παιχνίδι μου να είναι κυρίως με δυάδες και το παρολί και να κάνω μονάχα ένα “κοινό” trixie.

Ρεν, Είμπαρ, Φούλαμ, Πάλας, Μπράντφορντ είναι όλα μαζί. Αβλεπί, το ένα είναι η Εϊμπάρ στο 3.50. Να κάνει χατήρι; Δεν βρίσκω λόγο, ούτε άκρες έχουν, ούτε παλιά νταραβέρια. Εξόφθαλμη είναι και η διαφορά φόρμας και ποιότητας και …απόδοσης. Ανάποδα έπρεπε να είναι οι αποδόσεις. Δεν τις έχω δει, αλλά με όσα ξέρω, το διπλό “φωνάζει” κι ας μην έρθει ποτέ.

Το δεύτερο θα είναι η Ρεντινγκ. Ναι, γκέλαρε εντός. Εστησε τοίχος η Γέοβιλ με 8 παίκτες και έμεινε στο 1-1. Αλλά εκτός, θα βρει χώρους. Δύο σερί 3αρες έχει ρίξει μακριά από το σπίτι της. Και η Μπράιτον καλή και άγια, αλλά κάνει αίτηση γιά να σκοράρει. Προχθές 0-1 με μαϊμού πέναλτι. Και εδώ και μήνες είναι σταθερά “ένα ή κανένα”. Για 4.

33 δεν το σκέφτομαι καν. Μένει το τρίτο. Να πάω στο εξάποντο της Φούλαμ; Πήγε στο 3.20 η απόδοση. Και χωρίς Πάρκερ στα χαφ, σκάλωσα. Να πάω σε Πάλας; Καλή σκέψη στο 3.75, κάστρο ο Πούλις εντός, η Σαουθάμπτον στα κάτω της, δύο σερί τριάρες μάζεψε. Αλλά ποιότητα έχει η ρουφιάνα. Σε Ρεν; Με πλήρωσε εκτός άνετα, καπάκι χαντάκωσε τον Μάκη εντός. Η άλλη καίγεται.

Να κάνει χάρες ο Μοντανιέ (ήταν παλιά στον πάγκο της Βαλενσιέν); Θα ακούσω το…μέσα μου. Θα πάω με Μπράντφορντ. Τραβηγμένο σαφώς, αλλά στο 7.00 και στο 4.50 (στο draw no bet) είναι τεράστιο. Η Μπρένφορντ φυσιολογικά κάνει κοιλιά, πρώτα ήττα μετά κουλούρια και κακή εμφάνιση. Ισως επανακάμψει, αλλά οι αποδόσεις γιά ομάδα που πέρυσι μας έκανε χρυσούς σε τρομερά δύσκολα ματς, το παίζω.

Χαρακτήρας υπάρχει, φανέλα υπάρχει, υλικό υπάρχει, ας κάνει ένα μεγάλο μπαμ το βαρύ όνομα. Κι έτσι, καταλήγω. Δυό δυάδες (η μιά αυριανή, τα ιταλικά αυτά είναι τα πρώτα φετινά…λίγο μυρωδάτα, γι αυτό τα βάζω “πακέτο”, αναλυτικά θα τα πούμε αύριο), ένα παρολί, ένα μικτό trixie με την Μπράντφορντ στο draw no bet. Ο καθένας ας κάνει τη χημεία του.

Τα δύο εγγλέζικα παίζονται πχ και μονά. Ή κάποιος βγάζει την Γάνδη και κάνει κι άλλη δυάδα. Εμένα έτσι μου κάθησαν σήμερα. Στο τέλος θα δείξει αν έπραξα σωστά. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 10.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 10.320 μονάδες. Ποντάρισμα 8/3: Δυάδα: Γουλβς 2-Πρέστον 2 (4.93) με 130 μονάδες. Δυάδα αυριανή: Κιέβο 1-Λιβόρνο 2 (10.5) με 70 μονάδες. Παρολί: Γάνδη 2-Κατάνια 1-Τουλούζ over (9.

22) με 60 μονάδες. Trixie: Εϊμπάρ 2 (3.50)-Ρέντινγκ 2 (4.33)-Μπράντφορντ dnb 2 (4.50) με 50 μονάδες οι δυάδες και 10 η τριάδα. Ολο μαζί 160 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 420 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 9.900 μονάδες. Βλέπετε τι έκανα. Χωρίς να ξανοιχθώ, με νορμάλ παιχνίδι σε ποντάρισμα, ότι και να περάσει είναι κέρδος άμεσα. Από την άλλη, παίζοντας έτσι μπορεί και να έχω…μηδέν επιστροφές.

Γι αυτό και είπα ότι αλλάζω λίγο το παιχνίδι μου σήμερα. Μπαίνουμε στην τελευταία στροφή, δύο μήνες και ..κάτι ψιλά έμειναν, καμιά 20αριά κουπόνια. Είμαι σε “καλή θέση εκκίνησης”, φράγκο δεν μου έχουν πάρει εδώ και έξι μήνες. Θέλει καθαρό μυαλό, ρέντα φυσικά και όχι αλόγιστα πράγματα. Μεσοβδόμαδα θα έχουμε πάλι γεμάτο κουπόνι, οπότε θέλει σωστό balance στα πονταρίσματα.

Τα ξαναλέμε σε ένα 24ωρο.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras