2474

Billaras

Μονά αποδεκτά τα…βουνά!

Καλησπέρες! Τέλος οι Εθνικές, εκκρεμεί η φάση των μπαράζ σε ένα μήνα, ως τότε φουλ πρόγραμμα.Ελπίζω η Ελλάδα μας να χει μια ευνοϊκή κλήρωση και να καταφέρουμε να δώσουμε το παρόν στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Ικανοποιημένος από το μεσοβδόμαδο, σε κανένα δεν έχασα αλλά πέρασε μόνο η Κρουζέιρο, ουσιαστικά αυτή που το άξιζε περισσότερο.

Η Γκοιανένσε αν και προηγήθηκε, πέταξε στα σκουπίδια το πρώτο ημίχρονο με απότελεσμα να δεχτεί την ανατροπή. Στο δεύτερο ξύπνησε αλλά δεν κάταφερε κάτι παραπάνω από την ισοπαλία. Η Γιβάσκιλα είχε τις ευκαιρίες της, δέχτηκε και αυτή πάρα πολλές βέβαια, δίκαιο εν τέλη το αποτέλεσμα. Στο καινούριο κουπόνι υπάρχουν πολλά σημεία για συζήτηση.

Αρχικά να πω ότι στις Σκανδιναβίες φτάνουμε προς το τέλος, οπότε θέλει μεγαλύτερη προσοχή. Θα ξεκινήσω με την Σουηδία, εκεί όπου κράτησα Σούντσβαλ και Γκέφλε. Η πρώτη αντιμετωπίζει την Έλφσμποργκ μια ντεφορμέ ομάδα, καθόλου τυχαίο ότι στα τελευταία 3 παιχνίδια της έχει δεχθεί 13 γκολ και το διπλό πληρώνει περίπου πέντε φορές τα λεφτά μας.

Η Σούντσβαλ έχει μία ήττα στα τελευταία 5 παιχνίδια και αυτή από την 2η της βαθμολογίας ενώ εκτός τρέχει αήττητο σερί τριών παιχνιδιών. Αξία δεξιά και στο 4,75. Η Γκέφλε συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στον δεύτερο γύρο, εκτός έδρας έχει 3 σερί νίκες και είναι πολύ κοντά στην σωτηρία της. Η Έργκριτε βρίσκεται σε καλή κατάσταση αλλά δεν είναι από τις ομάδες που μπορούν να υποστηρίξουν τιμές φαβορί.

Το διπλό στο 3,30. Στην Νορβηγία υπάρχουν δύο πολύ καλά φαβοράκια, ο λόγος για τις Μόλντε και Στρομγκοντσετ. Η πρώτη αντιμετωπίζει μια Μπραν ντεφορμέ και ο άσσος σε τιμές διπλασιασμού έχει αρκετό ενδιαφέρον. Η δεύτερη αντιμετωπίζει την Οντ, μία από τις χειρότερες εκτός έδρας ομάδες του πρωταθλήματος και ο άσσος βρίσκεται στο 2,00, προσωπικά παραπάνω από 1,70 δεν θα το έδινα.

Από outsider κράτησα την Άαλεσουντ, δεν είναι σημείο φόρμας, οι δύο ομάδες έχουν πάρα πολύ καλές σχέσεις. Η Ένγκα μετά την χθεσινή νίκη της απέκτησε μια μικρή απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη και έχει πολύ καλύτερο πρόγραμμα από την 1η, αφού έχει να δώσει στην συνέχεια πολλά ματς φωτιά. Το διπλό στο 4,75 θα μπει στο παιχνίδι μου.

Από την Β κατηγορία κράτησα μια Έλβερουμ, παίζει τα τελευταία της χαρτιά και η Κονγσκβιγκερ δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο εκτός έδρας. Ο άσσος στο 2,80 παίζεται. Στα ύπουλα το διπλό της Λέβανγκερ, η Μπόντο έχει ανέβει και η η πρώτη κυνηγάει τα playoff ανόδου. Βέβαια αν δεν παρουσιαστεί αδιάφορη μπορεί να φάει και τεσσάρα. Στην Φινλανδία τώρα, ένα και καλό που λέμε.

Η Λάχτι έτσι όπως τα κάνε χρειάζεται βαθμό ή βαθμούς στην έδρα της πρωταθλήτριας Ελσίνκι για να πάρει κάποιο Ευρωπαικό εισητήριο. Το σετ την αδικεί, το διπλό άνοιξε στο 6.50 ενώ το 2 DNB παίζει στο 5,00. Επιλογή το διπλό με κάλυψη στην ισοπαλία. Κλείνω λοιπόν με την Σκανδιναβία και παιρνάω στην Ισπανία. Εδώ δεν υπάρχει κάτι το οποίο να μου αρέσει, το πρόγραμμα είναι πολύ κακό και δεν υπάρχει λόγος να μπλέξω.

Για τους λάτρεις των ισοπαλιών, θεωρώ ότι δύσκολα θα έχουμε νικητή στο Τενερίφη-Νουμάνθια όπως και στο Χιρόνα-Βιγιαρεάλ. Τέλος στην αγαπημένη Βραζιλία, κράτησα δύο σημεία. Αβάι και Βιτόρια Μπαια είναι ψηλότερα απότι τα περίμενα. Στο πρώτο ζευγάρι(Φλουμινένσε-Αβάι) οι τιμές έχουν βγει με βάση το όνομα, όμως οι φανέλες δεν παίζουν μπάλα.

Κοιτάξτε ας πούμε που βρίσκεται φέτος η Ιντερνασιονάλ. Η Φλου βρίσκεται σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, σε αντίθεση με την Αβάι η οποία βολεύεται πάρα πολύ στα εκτός έδρας και έχει 2 νίκες στα 3 τελευταία παιχνίδια που έδωσε. Στον κλεφτοπόλεμο θα το πάει η μικρούλα Αβάι και θα την τιμήσω στα πεντάρια που κυκλοφορεί το διπλό. Στο δεύτερο ζευγάρι(Σάντος-Βιτόρια) έχω μια ομάδα που δεν καταλαβαίνει από έδρες, με 5 σερί διπλά και μόλις ένα λιγότερο από την επερχόμενη πρωταθλήτρια(Κορίνθιανς).

Σέβομαι την Σάντος, είναι αξιόπιστη εντός έδρας αλλά η Βιτόρια καίγεται. Επιλογή μου το ξερό διπλό στο 6,25. Στην Β κατηγορία δεν υπάρχει κάτι που να μου κινεί το ενδιαφέρον, εκτός από ένα over ανάμεσα στην Οεστέ με την Σεαρά. Στο 2,35 η συγκεκριμένη επιλογή. Όπως βλέπεται μαζεύτηκαν πάρα πολλά, προφανώς και δεν θα τα παίξω όλα. Αφήνω τα φαβοράκια και το over, όπως επίσης και την Γκέφλε με την Λέβανγκερ.

Θα παίξω τα βουνά μονά αποδεκτά. Αρχική Κάβα : 0 μονάδες Επιστροφές από προηγούμενο ποντάρισμα : 250 μονάδες Τρέχον Υπόλοιπο : 57,1 μονάδες Το παιχνίδι μου Μονά : Σούντσβαλ 2ft(4,75)X 50,1 μονάδες, Αβάι 2ft(5,00)X 45 μονάδες, Βιτόρια Μπαία 2ft(6,25)X 30 μονάδες, Λάχτι 2 DNB(5,00)X 45 μονάδες και Άαλεσουντ 2ft(4,75)X 50 μονάδες. Ανοιχτά Πονταρίσματα : 220,1 μονάδες Νέο Υπόλοιπο : -163 μονάδες Καλή Τύχη!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras