2721

Billaras

Μονά και δυάδα!

Καλησπέρες και συγγνώμη γιά την καθυστέρηση, το έγραψα στα σχόλια ότι έχω ένα θεματάκι και θα αργήσω σήμερα! Οχι, δεν…ετοίμαζα άλλο υστερόγραφο (γέλια). Αυτά δεν είναι καθημερινά. Οταν έρχονται, όταν ξέρεις κάτι δυνατό και τσεκαρισμένο, το γράφεις. Και το γράφεις “έτσι". Με κανέναν άλλο τρόπο. Σιγά μην το έβαζα bet of the day ή στην κάβα γενικά.

Δεν …καίγομαι να αυγατίσει, ότι είναι να'ρθει, θα έρθει. Η κάβα είναι εκεί γιά τη διαχειριση, το λέω και το ξαναλέω. Κι εδώ δεν τίθεται θεμα διαχείρησης. Δεν μπορώ να βάλω μονάδες. Θα “δείξω” πολλά με τις μονάδες και δεν πρέπει. Ούτε θέλω να σηκώσω τέτοιο βάρος, ούτε να πάρω το ανάθεμα αν κάτι στραβώσει, ούτε να καθοδηγήσω κανέναν σε ότι αφορά στο ποσόν.

Ενήλικες και υπεύθυνοι είστε. Οταν λοιπόν προκύψει κάτι, αν προκύψει, εδώ θα είμαι. Οπως πάντα. Θα ήθελα να το θυμάστε αυτό (γιατί πάσχουμε από “κοντή” και επιλεκτική μνήμη). Οτι ποτέ δεν έκρυψα και ποτέ δεν κόλωσα. Οταν ανέβασα στήλη ο άσος της …Μαύρης Καλλονής ανηφόριζε στα 6αρια και βάλε. Δεν έκανα πίσω, το…αντίθετο έκανα! Δεν με χειραγωγούν οι αποδόσεις, ξέρω και να τις “μεταφράζω” (γιατί έγινε δλδ όλο αυτό) και να τις εκμεταλλεύομαι και να μην με…τρομάζουν.

Αυτό θα έλειπε. Stay tuned λοιπόν, αν και εφ΄όσον προκύψει κάτι άλλο, εσείς θα κάνετε μόνο την…αποκρυπτογράφηση του γρίφου (γέλια). Αυτά και πάμε στα φρέσκα. Ηδη άργησα, οπότε λίγα (και ελπίζω καλά). Τσέκαρα κάμποσα, έμεινα με…δύο! Τσέκαρα Αστόρια και Γκρόιτερ από Γερμανία. Ομολογώ ότι αν δεν άρχιζε η Αστόρια σε λίγο, θα την διαβάζατε.

Αλλά δεν μπορώ να σας δώσω σημείο που ξεκινάει σε λίγα λεπτά. Τσέκαρα Μονπελιέ και Νανσί στη Γαλλία. Τα έσβησα τελικά, αν και το αυριανό με…φαγουρίζει γιατί η εικόνα της Λυων προχθές ήταν εμετική. Τσέκαρα και τρία εγγλέζικα. Γέοβιλ που έσβησα (κυρίως λόγω του τεράστιου ταξιδιού που έκανε το Σαββατο, κάπου 650 μίλια) και τα ΔΥΟ που κράτησα.

Ολνταμ (4.75) και Ντέρμπι (αύριο, 4.20). Αυτά θα παίξω. Κατα σειρά, Αστόρια-Φιρτ-Νανσι ήταν τα επόμενα που στο..τσακ σβήστηκαν. Εσείς αποφασίστε. Ολνταμ γιατί ναι, έχει βελτιωθεί η ΜΚ Ντονς μετά την έλευση νέου τεχνικού, αλλά θυμίζω ως το Δεκέμβρη δεν είχε νίκη εντός. Και κυρίως, μου κάνει η Ολνταμ, το μομέντουμ της. Τρεις νίκες στα πέντε με Σέρινταν, διπλό στο 90' παρότι με 10 παίκτες προχθές.

Μαγκιά. Ο Σέρινταν την ξέρει καλά, την δουλευει καλά και έχει τους πάντες δίπλα του, καλό κλίμα (οι οπαδοι μιλάνε για…ανάσταση. Ντέρμπι γιατί….ποιά Λέστερ (αυτή τη στιγμή); Την είδατε προχθές; Καμιά διάθεση. Ομάδα-χωριό. Σε δίνη τρομερή, μπλέκει με υποβιβασμό, ακολουθεί η…Σουόνσι εκτός, έχει και σεντονάκι την αλλη εβδομάδα (αυτό τη μάρανε), ποιό FA CUP τώρα; Και ακόμα κι αν θέλει, μπορεί; Μαύρα χάλια, κουτουλάνε.

Θα αναστηθεί; Δεν είμαι μάντης, ξέρω τι έχω στα χέρια μου. Και η Ντέρμπι έχει και θέληση και ομάδα ικανή και φανέλα. Κι έτσι απλά, κλείσαμε. Δύο εγγλέζικα, μονά- δυάδα, θα'χουμε ενδιαφέρον και αύριο, πάπαλα. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 4.020 μονάδες. Ποντάρισμα 7/2: Μονό αποδεκτό: Ολνταμ 2 (4.75) με 52 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Ντέρμπι 2 (4.

20) με 58 μονάδες. Δυάδα Ολνταμ 2-Ντέρμπι 2 (19.95) με 10 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 120 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 3.900 μονάδες. Νέα στήλη το Σάββατο, αλλά στο chat και απόψε και αύριο βράδυ! Και δείτε εσείς-αποφασίστε γιά τα υπόλοιπα που ανέφερα. Εγώ πάω χαλαρά με δύο καλά σημεία, με το ένα έχω και κέρδος.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras