2465

Billaras

Μονά και η δυάδα τους!

Δεν μας έκανε το χατήρι, τελικά η μπαλλίτσα χθες. Η Γουότφορντ θα μπορούσε, μετά το 1-2, να σκοράρει και άλλα γκολ αφού ήταν πολύ καλύτερη απο τη Τσέλσι. Ποιος θα το περίμενε όμως πως θα την πάθουμε απο τον Μπατσουαί? Το ίδιο και στη Γερμανία..για ακόμα μια φορά, κακή η Ντόρτμουντ (κυρίως στο 2ο ημίχρονο οποτε και επαναπαύτηκε) και η Άιντραχτ να χάνει ευκαιρίες για το 3ο και καλό γκολ.

Δυστυχώς, έφαγα πάλι τα μούτρα μου, στο Μολινό αν και στο τέλος το πάλεψε η Πρέστον και η Κόλτσεστερ, δεν μπορούσε κατι καλύτερο. Αυτά για χθες και συνεχίζουμε στα φρέσκα. Θέλτα(4,00), Τορίνο(3,40), Μπολόνια(6,00), Μπελενενσες(3,10), Λωζάνη(4,50), ΠΑΟΚ(4,20), Φίτεσε(3,30) , η αρχική μου διαλογή. Η Θέλτα, έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα με το επιθετικό της κρεσέντο.

Στα τελευταία 3 παιχνίδια, έχει πετύχει 12 τέρματα και με το θράσος της, βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας. Θα ρισκάρω στον άσσο αφού ο Σιμεόνε θα ξεκουράσει παίχτες. Ισοπαλία με την Μπάρτσα(οκ αυτο χωνεύεται) αλλά η απώλεια βαθμών με την Καραμπάκ, πάει πολύ. Κάτι τρέχει με την Ατλέτικο και θέλω να δω αν..τρέξει και σήμερα. Η Ρόμα, έδωσε πολύ ενέργεια στο Στάμφορντ Μπριτζ και θα την έχει επηρεάσει αυτο.

Το Τορίνο, δεν είναι φιλόξενη έδρα για τους Ρωμαίους, με τους γηπεδούχους να είναι αήττητοι εντός και έχουν το εύκολο γκολ. Δύσκολο παιχνίδι, θα ήθελα λίγο πιο ψηλά τον άσσο οπότε λέω να κάνω πίσω εδώ. Όσο και αν η φόρμα, δείχνει το διπλό της Μπολόνια, δεν μπορώ να κοντράρω την Αταλάντα αφού το ρόστερ της είναι για πιο πολλά πράγματα και είναι θέμα χρόνου να βρει τα πατήματα της.

Στο Πορτογαλικό μιλάει ξεκάθαρα η φόρμα. Τελευταία νίκη της Τοντέλα, ήταν τον Αύγουστο και από τότε μετρά 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Η Μπελενένσες, μπορεί να μην είναι και το καλύτερο τα εκτός έδρας, παιχνίδια αλλά έχει 3 συνεχόμενες νίκες . Άλλωστε και η Τοντέλα, εντός έχει μόλις μία νίκη. Η Λωζάνη, δεν έχει ήττα στα τελευταία 6 παιχνίδια ενω η γηπεδούχος, Σεντ Γκάλεν, είναι αήττητη στα 3 τελευταία εντός.

Μπήκε στην τελική διαλογή λόγο απόδοσης και φόρμας. Κόβεται όμως αφού δεν έχω ξεκάθαρει εικόνα για τις ομάδες. Αν έμενε το διπλό του ΠΑΟΚ, πάνω απο 4,00, θα το έπαιζα. Ούτε τα στραβά μάτια μπορώ να κανω σε τέτοια πτώση (3,60 πλέον) αφού μιλάμε για Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός χωλαίνει και με τις νέες απουσίες (Μποτία, Φιγκέιρας), μπλέκει πιο πολύ το πράγμα.

Ο ΠΑΟΚ σαν πρωτοπόρος, μένει να δείξει αν έχει το μέταλο του πρωταθλητή και να ξεπεράσει το..νότιο κομπλεξ του. Η Φίτεσε, τα πήγε καλα στο Γιουρόπα, με τη Ζούλτε και γενικά είναι ομάδα των εκτός έδρας παιχνιδιών. Έχει 3 νίκες και 1 ισοπαλία, στα τελευταία 4 , για το πρωτάθλημα. Παρ’ όλα αυτά, η τελευταία της νίκη ήταν ένα μήνα πριν. Πάω πάσο γιατί θεωρώ πως θα υπάρξει κόπωση λόγο του μεσοβδόμαδου.

Νομίζω δεν χρειάζεται περισσότερη σκεψη. Δυο μονά Θέλτα και Μπελενένσες και μια ψιλή στην δυάδα τους. Ας ελπίσουμε σήμερα η μπαλλίτσα να..στρίψει. Μονά Θέλτα – Ατλέτικο 1@4,00 Χ 50 μονάδες Τοντέλα – Μπελενένσες 2@3,10 Χ 65 μονάδες Δυάδα 15 μονάδες Πονταρισμα 22/10: 130 Επιστροφη 21/10: 0 Καβα: -1147 μοναδες Να ευχαριστήσω το Betsellers, για ακόμα μία χρονία, για την φιλοξενία, την ευκαιρία και την εμπειρία.

Βρίσκομαι εδώ απο τον πρώτο κιόλας χρόνο της..παρέας (και όχι site) και κάθε χρόνος ήταν ένα σκαλοπάτι προς το καλύτερο. Να είστε όλοι καλά και η συνέχεια επί του φόρουμ.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras