607

Billaras

Μονό σήμερα, δυάδα αύριο!

Χαλαρά χθες, αφού κέρδισε η Αργεντινή και σκόραρε και ο Μέσι, όλα καλά. Δεν περίμενα να βγουν αλλαγή είτε ο Ζιρού είτε ο Λαουτάρο στο 60′, αλλά οκ, δεν πέθανα κιόλας, περισσότερο με ενόχλησε που δεν θα είχαν ευκαιρία να σκοράρουν για τα μακροχρόνια, όχι τα χθεσινά. Κανένα άλλο σχόλιο, πάω στα επτά ματς που μένουν για την 2η αγωνιστική, απ’ την Τρίτη θα…ζορίσει το θέμα θα βγουν κομπιουτεράκια, τα ματς θα είναι ίδια ώρα (5 και 9) και ίσως βρούμε ευκαιρίες και στο live καλύτερες (θυμίζω πέρυσι τα μαζεμένα 2-2 στο Euro).

Σήμερα και αύριο λοιπόν. Αποφάσισα αρχικά να μην ασχοληθώ με δύο σημερινά, για διαφορετικούς λόγους. Με το Βέλγιο-Μαρόκο αρχικά, γιατί τους κάνει και το Χ. Οριακά δεν έπαιξα Μαρόκο, το ομολογώ. Η εικόνα των Βέλγων κάκιστη με τον Καναδά. Δεν πήγα τέρμα δεξιά γιατί το Μαρόκο έχει 1 πόντο, αν πάει 2 δεν θα πεθάνει, θα έχει ευκαιρία με τον Καναδά.

Νικάει εκεί, πάει στους 5 και λογικά περνάει, οπότε πιστεύω δεν θα ρισκάρει σήμερα. Στο δε Κροατία-Καναδάς η ένστασή μου είναι η απόδοση. Δεν μου κάνει το 3,40. Πολύ ψυλλιασμένο. Οκ, καλός ο Καναδάς άλλα…άγκολος και οι κροάτες έχουν ατομική ποιότητα. Οπως με τον Μέσι χθες. Μέτρια η Αργεντινή αλλά μιά φάση του αρκεί του Λιονέλ, όπως αρκεί και του Λούκα (Μόντριτς).

Θα πω πάσο λοιπόν και βλέπουμε στο live.

Πάω στο αύριο, θα δείτε γιατί. Αύριο έχω μιά δυάδα “χαμηλη” αλλά δυνατή νομίζω. Σερβία 2+over 1,5 στο 2,20 και Βραζιλία 1+under 3,5 στο 2,10. Στο πρώτο δεν ρισκάρω με over 2,5 γιατί και το Καμερούν είναι ολίγον…άγκολο. Και στη Βραζιλία άνευ Νειμάρ και με τους Ελβετούς “κακό σπυρί”, δύσκολα να πάει πολύ ψηλά το σκορ ειδικά αν δεν ανοίξει νωρίς.

Ισως δούμε ματς-καρμπον όπως με τους Σέρβους.

Αυτή η δυάδα του 4,62 αυριο μου κάνει. Δεν ξανοίγομαι. Στα άλλα δύο αυριανά, πιθανά τα χινάρια. Και στην Κορέα και στην Ουρουγουάη. Το αναφέρω αλλά δεν παίζω κάτι, ίσως στο live. Οπότε έκλεισα, μιά καλή δυάδα. Ή μάλλον…δεν έκλεισα, επιστρέφω στο σήμερα.

Δεν έχω γράψει λέξη για το Iσπανία-Γερμανία.

Το Ιαπωνία-Κόστα Ρίκα είναι στο 60′ του αγώνα ακόμα 0-0. Αν η Ιαπωνία κερδίσει, αυτή που θα τραβάει τρελλό ζόρι θα είναι η Γερμανία. Βασικά θα θέλει ΜΟΝΟ νίκη. Αλλιώς…αουφίντερζεν. Και να μην κερδίσει η Ιαπωνια τώρα, με Χ θα πάει στους 4 και θα παίζει γιά δύο αποτελέσματα με την Ισπανία αν δεν κερδίσει η Γερμανία απόψε.

Αρα, η Γερμανία καίγεται όπως και να έχει.

Οπως καιγόταν και η Αργεντινή χθες. Με δύο διαφορές όμως. Κατ’αρχάς η Γερμανία δεν έχει Μέσι. Εχει πολλά θέματα γενικώς. Χωρίς φορ, με αργά στόπερ, έχει μιά γεμάτη τριετία μετριότητας πλέον. Δεν την πίστευα πέρυσι στο Euro, δεν την πιστεύω και τώρα. Κατά δεύτερον, η Αργεντινή είχε απέναντι της το Μεξικό. Μιά μέτρια ομάδα, που δεν απειλεί μπροστά.

Ενω η Γερμανία έχει…Ισπανία, ένα υψηλό και μάλλον ανυπέρβλητο εμπόδιο. Μετά τα επτά που έβαλαν, έδειξαν αγριεμένοι και γενικά…τρέχουν, έχουν νέο αίμα, όπως ετρεχαν και οι Ιάπωνες. Κι εκεί έχει θέμα η Γερμανία, άμα την τρέξεις. Να σας θυμίσω πριν ακριβώς 2 χρονάκια γιά το Nations League ένα 6-0; Απο εκείνο το ματς είναι και η φωτό (χατ τρικ είχε κάνει ο Φεράν Τόρες).

Θεωρω ότι α)η Γερμανία θα ρισκάρει. Δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Εστω και μετά το 60′, θα βγει στο ξέφωτο. Και β)ότι θα την πατήσει, θα κερδίσει η καλύτερη ομάδα, η Ισπανία. Λόγοι γιά χατήρια δεν υπάρχουν, δεν το συζητώ. Θα πάω με ένα μονό αποδεκτό, 1+g/g. Ενα το βάζουν οι Γερμανοί έστω και χωρίς κλασικό φορ. Αλλά πίσω τρεχάτε ποδαράκια μου.

Στο 4,00 ειναι αυτό.

Ολα (και τα τρία) είναι μπετ στο “φτιάξε αγορά” γιά να έχουμε την πρώιμη πληρωμή στο σημείο. Τίποτα άλλο, τα λέμε στο chat και νέα στήλη την Τρίτη το μεσημέρι πλέον (Δευτέρα βράδυ στις 8 το νου σας γιά το vidcast).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras