2548

Billaras

Μπετ από την…παραλία!

Χθες, στην προσωπική μου σελίδα στο Facebook, ανέβασα την φωτό που βλέπετε τώρα κι εσείς. Είναι χθεσινή, κάπου στην Πελοππόνησο. Η λεζάντα που έβαλα ήταν “ξεχάστε με εδώ”. Δεν….με ξέχασε κανείς. Δεν έμεινα εκεί (δυστυχώς), είμαι στην έδρα μου (δυστυχώς), έχει ζέστη (δυστυχώς). Αλλά…έχει και ευχάριστα! Γράφω γιά την καψούρα μου, το site τούτο εδώ, μετά από 22 μέρες! Το βράδυ θα πάω στο γήπεδο, να δω ΑΕΚ-ΤΣΣΚΑ! Το στοίχημα αρχίζει και ζεσταίνεται! Και….

θα ξαναπάω διακοπές, σιγά μην τέλειωσαν χωρίς να μπει καν Αύγουστος! Καλημέρες λοιπόν, εδώ είμαστε. Σε μιά “άτυπη” έναρξη σαιζόν. Και λέω άτυπη γιατί τα σοβαρά θα αρχίσουν μετά της Παναγίας. Στις 12/8 έχουν σέντρα τα περισσότερα μεγάλα πρωταθλήματα, κάπου εκεί θα μπουν μπροστά οι μηχανές. Να γυρίσει και ο Μάκης την άλλη εβδομάδα (φήμες λένε ότι είναι σε μιά ερημική παραλία εντελώς απομονωμένος και κάνει προπόνηση γιά το Survivor 2), να μαζευτείτε κι εσείς που όλο και κάπου θα βουτάτε (και καλά κάνετε, κι εγώ μόλις ανεβάσω κείμενο γιά τη θάλασσα θα φύγω).

Τροχιοδεικτικά λοιπόν. Τα ξέρετε, κλασικά. Εχω να παίξω έστω και ένα σεντς από τις 9 Ιουνίου, από το Βοσνία-Ελλάδα. Και σοβαρό στοίχημα, όχι fun bets, από τέλη Μάη. Πέραν της ξεκούρασης, περίμενα να δω και “σημάδια” δίψας. Ορεξης. Βασικότατο. Να γουστάρεις να γράψεις, να μελετήσεις, να παίξεις. Ε, τα είδα. Οταν είδα ότι έχει ευρωπαικά ματς, από την περασμένη εβδομάδα, είπα μέσα μου “ας δοκιμάσω κατιτίς”.

Μου λείψε το κουμάρι, κάπου τόσο μου παίρνει να το νοιώσω. Κι από εδώ και πέρα ξεκινάει φάση του “να εγκλιματιστώ”. Να μπω σε ρυθμούς. Σαν τους ποδοσφαιριστές ένα πράμα. Λοιπόν, χωρίς πολλά λόγια, εξάλλου χαλαρά παίζω, χαλαρά πάω, χαλαρή κι αυτή και οι επόμενες (μάλλον το Σάββατο η επόμενη) στήλες, χωρίς κάβες και τα σχετικα. Είπαμε, ως της Παναγιάς, κάπου εκεί.

Θα σταθώ μονάχα στο Champions League. Αν (πιθανότητες 5%) δω κάτι την Πέμπτη, θα κάνω ένα update, θα το δείτε στον τίτλο και στο κείμενο. Θα μεινω λοιπόν στο σήμερα και το αύριο… Οι πρώτες δύο στάσεις πάνε…πακέτο. Και αφορούν στις ελληνικές ομάδες, Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Δεν ξέρω αν θα πάρουν ή όχι θετικό αποτέλεσμα. Η Παρτίζαν θα περιμένει με άγριες διαθέσεις (εχθρική ατμόσφαιρα 100%), η ΤΣΣΚΑ είναι πιό εμπειρη.

Ξέρω όμως ότι οι τιμές γιά τα γκολάκια είναι ψηλές. Δεδομένο πρώτο: Και οι δύο αντίπαλές μας έχουν θέμα στην άμυνα. Η ΤΣΣΚΑ αργή με κάτι γερασμένα παλληκάρια. Η Παρτίζαν με κενά. Παράλληλα, σκοράρουν εύκολα. Το εχουν το γκολ. Και κάτι περίπου ανάλογο στέκει και γιά τις δικές μας. Τα over είναι πολύ ψηλά, στο 2.60 το καθένα, αλλά λέω να πάω ένα σκαλί παρακάτω, στα g/g.

Στο 2.20 στο ΑΕΚ-ΤΣΣΚΑ, στο 2.10 στο Παρτίζαν-Ολυμπιακός. Ο Ακινφέεφ τρώει σερί 32 ματς στην Ευρώπη γκολ! Ας τα κάνει 33! Νομίζω ότι οι μπουκ κάνουν λάθος και στα δύο, η δυάδα g/g μας κάνει 4.62, ότι πρέπει γιά χαρτζιλίκι. Θα την ποντάρω, να πάνε και καλά οι ομάδες μας, πάμε παρακάτω…. Παρακάτω έχω μιά “ψηλή” δυάδα. Εστω και σε draw no bet. Τσέκαρα λίγο Ρόζεμποργκ, τσέκαρα λίγο ΑΠΟΕΛ, έκανα πίσω.

Και έμεινα με Γιουνγκ Μπόις και Μπασακσεχίρ! Η μιά στο 6.00 (4.33 το dnb), η άλλη στο 4.20 (3.00 dnb). Αυτές μου κάνουν. Σήμερα g/g, αύριο ψηλά σημεία! Η ελβετίδα ξεκίνησε…σόυπερ. Ενα τάληρο στη Μπενφίκα (έστω σε φίλικο αλλά κάτι λέει, έπαιζαν κάμποσοι βασικοί στη Μπενφίκα), μετά άνετα 2-0 την πρωταθλήτρια Βασιλεία στην πρεμιέρα πρωταθλήματος. Not bad! Πέρυσι είχε αποκλείσει θυμίζω τη Σαχτάρ.

Γιατί να κολώσει; Οκ, φαβορί η Ντιναμό, αλλά όχι τόσο, είναι καθαρά λάθος. Λάθος είναι και στην τουρκάλα. Οποιαδήποτε ελληνική ομάδα είχε Αντεμπαγιόρ και μετά έπαιρνε Ελία, Ινλέρ, Ερντινγκ, θα γινόταν…τρελλό γλέντι! Εχει καλό ρόστερ λοιπόν. Πολύ καλό. Πρωτάρα μεν, δυνατή δε. Και σιγά δηλαδή το θηρίο της Μπριζ, με νέο προπονητη αυτόν που είχε η Σεντ Τρούιντεν (δηλαδή…πρωτάρη στην Ευρώπη).

Δεν είναι λάθος οι αποδόσεις, τι νομίζετε; Βάζω τα dnd και ως κάλυψη και γιατί μην ξεχνάτε, έχουμε και ρεβάνς άρα μιά ισοπαλία δεν θα χαλάσει τις φιλοξενούμενες. Οπότε, αν συμβεί αυτό, ας πάρουμε τα μπετ πίσω. Εδώ φυσικά δεν παίζω ξερή δυάδα, παίζω μονά και δυάδα, στο 3.00 η τουρκάλα, στο 4.33 η ελβετίδα. Και κάπως έτσι τέλειωσε το ….πρώτο φετινό ζέσταμα.

Μικρό ποντάρισμα, μην λέμε τα ίδια. Ραντεβού το Σάββατο εκτός αν προκύψει κάτι -που δεν νομίζω- την Πέμπτη! Ποντάρισμα 25-26/7: Δυάδα: ΑΕΚ g/g-Παρτίζαν g/g (4.62). Μονό: Γιουνγκ Μπόις 2 dnb (4.33). Μονό: Μπασάκσεχίρ 2 dnb (3.00). Δυάδα: Γιουνγκ Μπόις 2 dnb-Μπασακσεχίρ 2 dnb (12.99).  

Παλαιότερα άρθρα του Billaras