2710

Billaras

Μπετ σε παιχνίδια “σάντουιτς”!

Εγραφα στο χθεσινό κείμενο: “Αν δείτε το παιχνίδι μου σε σχέση με του Μάκη, μοιάζουν αρκετά, λεπτομέρειες τα κάνουν διαφορετικά”. Και λίγο παρακάτω έγραφα “θέμα χημείας-μέρας-ενστίκτου-απόδοσης-μικρών λεπτομερειών είναι”. Ούτε….προφήτης να ήμουν (γέλια). Αυτά τα παραπάνω τα είδατε χθες με τον καλύτερο τρόπο. Είχα έξι ματς, τα τέσσερα….

ήταν ίδια με του Μάκη (Οξφορντ, Φλίτγουντ, Νιούπορτ, Σ.Πόλτεν). Ο Μάκης trixie ατόφιο (άντε αγόρι μου, επιτέλους!), εγώ πήρα απλώς τα λεφτά μου (340 μονάδες έπαιξα, 303 πήρα πίσω, δηλαδή…Χ). Η λεπτομέρεια ηταν ότι εγώ στο παρά ένα άφησα έξω την Αούστρια. Τόσο απλό. Και καθαρά αγωνιστικά, πάλι λεπτομέρειες μέσα στο τερέν έκριναν τα πάντα. Θυμίζω, γύρω στο 65' των αγώνων κέρδιζαν…όλα! Ας όψεται η Νιούπορτ που έφαγε την ανατροπή από 0-2 και η Τσάρλτον που ενώ έβαλε τρία, έφαγε…τρία από ομάδα η οποία 4 σερί ματς δεν είχε βρει δίχτυα! Γι αυτό λοιπόν έχω την “κασέτα”.

Και λέω πάντα “όχι στον τυφλοσούρτη, δείτε τι κάνει σε εσάς το “κλικ”. Μιά λεπτομέρεια, πως θα παιχθούν τα σημεία, ποιό θα μείνει απ' έξω, ένα ματς, ακόμα και …ένα σουτ, μπορεί να κρίνουν τα πάντα. Να τη θυμάστε τη χθεσινή μέρα. Αυτά με το χθες. Πάμε στο σήμερα, που δεν έχει καμιά σχέση. Λίγα σημεία. Και κάμποσα “μκρά”.

Η Σοσιεδάδ που μόλις ξεκίνησε, η Κάντιθ στο 2.00, η Βαλένθια στο 2.25 αλλά και στο over του 1.95 (ή αν προτιμάτε στο combo του 3.50 γιά άσο και over), το over της Μίλαν στο 1.85, το over αύριο στο Μονάχο 1860 στο 1.90. Πάω σε μεγαλύτερα: Προσέξτε αντιμετώπιση των μπουκ: Ομάδα Championship με ομάδα Premier League. Στο ένα σετ ο άσος 8.00 (Χάτερσφιλντ). Στο άλλο σετ ο άσος 4.10 (Φούλαμ).

Και με πολλές ομοιότητες τα δύο ζευγάρια! Κι όμως, δείτε διαφορά. Να πω Φούλαμ; Την ήθελα κοντά στο 5.00. Οι μπουκ εν ολίγοις “βλέπουν” έκπληξη εδώ. Σαφώς ξεχωρίζει η Αδανασπόρ στο 3.25. Και θέλει το τρίποντο διακαώς και ξεκούραστη είναι και καλά είναι το τελευταίο διάστημα. Την ώρα που η Οσμανλί και κούραση έχει και ρεβάνς (ορθάνοιχτη) με τον Ολυμπιακό έχει και βαθμολογικά…μάλλον δεν πάει πουθενά.

Αλλο μεγάλο δεν βρήκα. Εσβησα Σαν Πάουλι, θα σκοτωθούν εκεί. Χαλια το πρόγραμμα σε Γαλλία και Ιταλία, δεν μου δίνει κάτι μεγάλο. Σε λίγο μικρότερες απόδοσεις, μου κάνει η Οβιέδο, καλή εδρα, καλή ομάδα, στο 2.50 τρώγεται, είδα την Χετάφε με την Κάντιθ και δεν με έψησε καθόλου (και παραμένουν και οι απόντες της). Α, υπάρχει κι ένα…φαντασματάκι, αύριο η Σάττον.

Στο 15.00 το draw no bet, στο 17.00 ο σέκος (αλλά τραβηγμένος) άσος. Δεν χρειάζονται επεξηγήσεις νομίζω. Τα κοιτάω, τα ξανακοιτάω, θα πάω μοιραία σε…mixed grill και αναγκαστικά θα κάνω και τα στραβά μάτια (ρίχνω τις απαιτήσεις μου κυρίως λόγω της κακής εικόνας της Τότεναμ με Λίβερπουλ και Γάνδη). Αδανασπορ 1-Φούλαμ 1-Βαλένθια 1+over (combo). 3.25-4.10-3.50, στέκονται σε trixie.

Και μιάς και είναι χαλαρή και με λίγες επιλογές η μέρα, πάω και σε μιά δυάδα Β' Ισπανίας, με Οβιέδο 1-Κάντιθ 1, που δίνει 5 φορές τα λεφτά μου. Και πάπαλα. Ολο το trixie είναι κόντρα ομάδων που έχουν “σάντουιτς” στο Europa League αυτά τα ματς. Αυτή είναι η κεντρική ιδεά σήμερα. Τέλος, δείτε ξανά κάτι: Πάλι λεπτομέρειες. Ο Μάκης έκανε update, παίζει και Αδανα και Βαλένθια.

Η λεπτομέρεια είναι ότι εγω -αφού δεν έχει άλλα- ρισκάρω και βάζω και το over μαζί… ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Επιστροφές από 18/2: 303 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 2.863 μονάδες Ποντάρισμα 19/2: Trixie: Αδανασπορ 1 (3.25) – Φούλαμ 1 (4.10)-Βαλένθια 1+over (3.50) με 20 μονάδες η τριάδα, με 45 κάθε δυάδα. Ολο μαζί 155 μονάδες. Δυάδα: Οβιεδο 1-Κάντιθ 1 (5.00) με 60 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Σάττον 1 dnb (15.

00) με 18 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 233 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 2.630 μονάδες. Προφανώς και παίζω λίγα, προφανώς και το δευτεριάτικο είναι fun bet (όχι ουρανοκατέβατο όμως), προφανώς και το trixie έστω και με δυάδα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Νέα στήλη κανονικά την Τρίτη!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras