2479

Billaras

Μόλις τρία γιά το διήμερο!

Τώρα γιά να είμαι ειλικρινής, το μυαλό δεν είναι στο στοίχημα. Και σιγά το κουπόνι που έχει δηλαδή. Μετά από τόσα χρόνια, έχω βάλει τις προτεραιότητές μου. Και σήμερα-αύριο προέχει…η παρέα. Οι φίλοι. Οι φίλοι-συνάδελφοι με τους οποίους θα συνταξιδέψω σε λίγες ώρες, σαν…σχολική εκδρομή θα είμαστε. Και βέβαια, οι φίλοι , οι καλοί φίλοι, που θα βρω στη Θεσσαλονίκη.

Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια, πάνω από 15ετία. Νοιώθω σαν στο σπίτι μου, νοιώθω τα ειλικρινή αισθήματα, περνάω καλά, γουστάρω! Αύριο το βράδυ, στο ραντεβού μας, στα Λαδάδικα, θα είναι φίλοι από…περίπου παντού. Ξάνθη, Κοζάνη, Σέρρες, Βέροια, Τύρναβο, ως και από…Χαλκίδα. Χώρια τους Σαλονικιούς. Και θα περάσουμε όπως κάθε χρόνο σούπερ.

Πιστέψτε με, αυτό δεν το ανταλάσσω με τί-πο-τα. Είναι επίτευγμα, είναι η κατάκτηση μου ουσιαστικά. Να έχω πολλούς και καλούς φίλους που με εμπιστεύονται και πέρα από το κουμάρι να θέλουν να πιούμε ένα κρασί μαζί. Μικρό κουπόνι, ταξίδι στη Θεσσαλονίκη=στήλη από σήμερα. Δεν υπάρχει λόγος να γράψω αύριο, ούτε την Κυριακή. Και θα ασχοληθώ ΜΟΝΟ με αγγλιδούλες.

Τι να παιξω στα προκριματικά; Είδα τι…κακός χαμός έγινε και χθες στη Λατινική Αμερική. Ούτε ψύλλος στον κόρφο των φαβοράκηδων… Οσο γιά την Εθνική μας αύριο; Δεν αγγίζω τίποτα, ούτε στο ματς του Σαράγεβο τίποτα. Θέλω να πιστεύω ότι οι βέλγοι δεν θα κωλοβαρέσουν, είναι και νωρίτερα το ματς, θα ξέρουμε τι (και αν) θελουμε εμείς στην Κύπρο όταν θα ξεκινήσουμε.

Μακάρι όλα να πάνε καλά, πάντως στοιχηματικά μόνο γιά live είναι, αν τυχόν σκάσει κάτι. Pre game απολύτως τίποτα. Ούτε στα ματς της Κυριακής. Γενικά…σβου οι εθνικές. Μένει το νησί, τρεις κατηγορίες κι αυτές κουτσουρεμένες, λείπουν ματς. Δεν έχει κάτι αμάν-αμάν, μέτριο το μενού. Εκανα ήδη την δεύτερη διαλογή μου, χαλάστηκα με κάποιες πτώσεις αποδόσεων, κατέληξα και ιδού: ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ – ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ 1 (3.

00): Εβγαλε ζόρικο πρόγραμμα εκτός έδρας η Νορθαμπτον, εκεί πάσχει και το ξέραμε. Το πάλεψε πάντως. Επιστρέφει εντός όπου με τον Χασελμπάινκ στον πάγκο έχει δύο στα δύο. Βρίσκει ιδανική αντίπαλο. Η Μπρίστολ Ρόβερς δεν κλείνεται ποτέ, παίζει…αρκετά χύμα, δεν είναι τυχαία τα δέκα σερί over της, δεν φέρνει ισοπαλίες, εκτός έχει δεχθεί τρεις απανωτές τριάρες.

Αll and all, μιλάμε γιά την…χειρότερη άμυνα της κατηγορίας και δέχομαι να την κοντράρω. ΚΑΡΛΑΙΛ-ΕΞΕΤΕΡ 2 (2.80): Πήγαινε αέρας η ομάδα του Τίσντέιλ, έκανε δύο ήττες αλλά ξαναβρήκε άμεσα τα πατήματά της με ντόρτι στη Μόρκαμ και ξαναπάτησε κορυφή. Και όταν μιλάμε γιά Εξετερ, είναι μανούλα εκτός έδρας. Κακώς είναι αουτσάιντερ με την Καρλάιλ, μιά ομάδα που ακόμα ψάχνεται, της λείπει ο βασικός φορ και γενικά δεν τρομάζει.

ΓΚΕΙΤΣΧΕΝΤ-ΜΠΡΟΜΛΕΪ 2 (3.80): Αυτό προέκυψε προχθές. Δεν στηρίζεται τόσο στη φόμρμα. Η ακέφαλη Πορτ Βέιλ πήρε προπονητή, μιά παλιά της δόξα, τον Ασπιν. Που κολλάει αυτό με το ζευγάρι της Νάσιοναλ Λιγκ; Μα ο Ασπιν ήταν ως προχθές τεχνικός της…Γκέιτσχεντ που τώρα έμεινε με τη σειρά της ακέφαλη! Και αυτό θα προσπαθήσω να εκμεταλλευτώ, την συγκυρία.

Στο κάτω κάτω, μιά νίκη εδώ και έξι ματς έχει η γηπεδούχος, δεν είναι δα και φόβητρο. Αυτά τα τρία παίζω, άφησα στην άκρη ακόμα τέσσερα, τα έχω αναφέρει στην εφημερίδα. Χαλαρό ποντάρισμα, είπαμε ότι σοβαρό κουμάρι θα δείτε στις 14 του μήνα πάλι, σε οκτώ μέρες. Νέα στήλη την Τρίτη, απλά στο facebook θα δείτε φωτογραφικά την Κυριακή…πως περάσαμε το Σάββατο! Κλείνω, ετοιμάζω βαλιτσάκι, δεν θα είμαι και στο chat όπως καταλαβαίνετε, είναι το διήμερο της Θεσσαλονίκης αυτό! Ποντάρισμα 7/10: Νορθάμπτον-Μπρίστολ Ρόβερς 1 (3.

00), 2 μονάδες. Καρλάιλ-Εξετερ 2 (2.80), 2 μονάδες. Γκέιτσχεντ-Μπρόμλει 2 (3.80), 1 μονάδα. Προηγούμενο υπόλοιπο Οκτωβρίου: -6 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: -11 μονάδες.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras