2429

Billaras

Μόνο με αουτσάιντερ!

Καλημέρα σε όλους! Εδώ είμαστε και σήμερα, μετά από ένα μέτριο μεσοβδόμαδο, που όμως απείχε ελάχιστα από το να ήταν πολύ καλό ή και κακό. Τι θέλω να πω; 3-3 η Σεβίλλη στο τέλος την Τρίτη, 1-1 όμως η Κόνιασπορ με αυτογκόλ στις καθυστερήσεις την Πέμπτη. Ένα βάλαμε, ένα φάγαμε στο 93’, έτσι είναι αυτά. Τα άλλα δεν πήγαν πολύ καλά (αν και κέρδισε η Παρτιζάν που την είχα σε δυάδα βέβαια) και τελικά το ταμείο έδειξε επιστροφές 7,3 με ποντάρισμα 8, μία η άλλη δηλαδή.

Περνάω πλέον στα σημερινά και αναφέρω τα παιχνίδια που μου κέντρισαν το ενδιαφέρον. Πάλας-Στόουκ 2 (4.00): Οκ, η Πάλας δεν είναι όπως στην αρχή και (αναμενόμενα) ανεβαίνει. Αλλά το διπλό στο 4.00 και ο άσσος στο 2.00; Η Στόουκ παλεύει αρκετά τα παιχνίδια της και θεωρώ πως οι αποδόσεις την αδικούν. Μπολόνια-Σαμπντόρια 2 (2.70): Με σπασμένα τα φρένα η Σαμπ, κέρδισε και τη Γιουβέντους και συνεχίζει, από την άλλη σε κακό φεγγάρι η Μπολόνια.

Αρνητικό εδώ πως η απόδοση δεν μου κάνει για μονό και δεν έχω και κάτι άλλο καλό για να φτιάξω κάποια δυάδα. Μπέτις-Χιρόνα 2 (3.75): Η Μπέτις μετά από το εντυπωσιακό σερί της έχει ξεφουσκώσει για τα καλά πλέον, η πεντάρα από την Ειμπάρ την προηγούμενη αγωνιστική ήταν το πιο πρόσφατο χτύπημα. Η Χιρόνα είναι πολύ μαχητική ομάδα, μπορεί να διεκδικήσει κάτι από τα παιχνίδι, σέβομαι βέβαια την πάντα ισχυρή έδρα της Μπέτις και ομολογώ πως θα προτιμούσα να έβλεπα 4άρι στην απόδοση του διπλού.

Άιντραχτ-Λεβερκούζεν Χ (3.60): Πάνω-κάτω ισοδύναμες ομάδες, με παρόμοια αποτελέσματα και εμφανίσεις προσφάτως, ενώ ισοπαλίες φέρνουν αρκετά συχνά. Το Χ η υψηλότερη απόδοση του σετ, πολύ αμφίρροπο παιχνίδι το περιμένω και λογικά θα το κρατήσω. Ντόρτμουντ-Σάλκε 2 (4.45): Τα έγραψε ήδη και ο Μάκης, δε γίνεται να προσπεραστεί το σημείο. Μόνο σε αποδόσεις κάτω του 4.

00 ίσως το άφηνα με βάση την κατάσταση των δύο ομάδων. Ρεν-Ναντ 2 (3.20): Δεν μου κάθεται καλά να βλέπω τη Ναντ πάνω από 3.00 απέναντι σε μια ομάδα όπως η Ρεν. Μπορεί πλέον να μην πάει τρένο όπως στην αρχή, επιδεικνύει όμως σταθερότητα και κρατιέται ψηλά προς το παρόν. Καέν-Μπορντό 1 (3.40): Μάλλον αποδόσεις με βάση τις φανέλες βγήκαν εδώ. Η Μπορντό χωρίς νίκη για 6 παιχνίδια και κακή εκτός έδρας (1-3-3), η Καέν το παλεύει και βασίζεται κυρίως στην έδρα της.

Δεν προκύπτει από κάπου ο φαβοριτισμός της πρώτης. Μετς-Αμιάν 2 (2.95): Η Αμιάν είναι κανονική ομάδα σε αντίθεση με τη Μετς που ψάχνεται ακόμα. Παρ’ όλα αυτά κάτι με φρενάρει… Έχουμε και λέμε λοιπόν: κόβω Σαμπντόρια, Χιρόνα και Αμιάν και πάω με τα υπόλοιπα 5. Στόουκ 2 (4.00) με 2 μονάδες Άιντραχτ Χ (3.60) με 1 μονάδα Σάλκε 2 (4.45) με 2 μονάδες Ναντ 2 (3.

20) με 2 μονάδες Καέν 1 (3.40) με 2 μονάδες Προηγούμενο Υπόλοιπο: -8 μονάδες Επιστροφές: 7,3 μονάδες Ποντάρισμα: 9 μονάδες Νέο Υπόλοιπο: -9,7 μονάδες

Παλαιότερα άρθρα του Billaras