3379

Billaras

Μόνο με εγγλέζικα!

Αντίθετα με τον Μάκη, εγώ δεν θα κάνω παιχνίδι διημέρου. Θα παίξω σήμερα (μόνο εγγλέζικα) και αύριο κανονικά, γιατί αύριο έχει κάμποσες επιλογές (αναφέρει-παίζει αρκετές ο Μάκης). Καλημέρες, γιά μεσοβδόμαδα δεν έχω να πω κάτι…νέο, η ίδια ιστορία επαναλήφθηκε τόσες φορές. Σε ένα καλό φεγγάρι, είχε βγει…άερας το trixie. Η Μίλγουολ την Τρίτη έκανε 18 τελικές αλλά δεν σκόραρε, η Σεβίλλη την Πέμπτη έφερε 2-2 σε ένα ολόδικό της παιχνίδι, αλλά φρόντισε ο Μπέντο να βάλει την Ζενίτ στο ματς (τι πνίγεις βρε άνθρωπε, το ένα χειρότερο από το άλλο, μου θύμισε σχολικό παιχνίδι στο προαύλιο αυτά που έκανε).

Οσο γιά το Champions League; Τέσσερα μεγάλα κλαμπ δικαίως στα ημιτελικά. Και με μπόλικο backround πίσω τους. Θα δούμε μεγάλες μάχες! Πάμε στα φρέσκα. Εκτός νησιού, κοίταξα μια Φράιμπουργκ (καλή η φανέλα της Στουτγάρδης, αλλά εγώ όποτε είδα την ομαδούλα που λέγεται Φράιμπουργκ μιά χαρά μου φάνηκε, με έναν γκολτζή θα ήταν κάπου στη μέση της βαθμολογίας).

Κοίταξα και μιά Νόισταντ φυσικά. Μην τα λέμε ξανά και ξανά, από το 2011 και μετά (όταν η Νόισταντ έκατσε να χάσει και πήρε τον τίτλο η Στουρμ, υπήρχε και κοινό ιδιοκτησιακό καθεστώς), αυτό το ζευγάρι κάνει…ότι θέλετε. Πρόσφατο είναι το 3-3 που είχαμε δει και γελάγαν και οι πέτρες. Το κακό είναι ότι έχει κίνητρο και η Στουρμ, οπότε μπερδέυει το πράγμα.

Μήπως να ρίχναμε κάτι ψιλά σε καμιά ανατροπή ημ/τελικό (19.00 δίνει το 1/2); Θα το αφήσω και θα το πιάσω στο live, όπως είχα κάνει και στο 3-3. Κοίταξα και λίγο Σοσιεδάδ ελέω πολλών ελλείψεων στην Βιγιαρεάλ. Κοιταξα και τα “ξερά” Χ σε Εβιάν και Μαγιόρκα. Τελικά, τα αφήνω ΟΛΑ. Θα πάω μόνο με νησί σήμερα. Στην αρχική διαλογή μου είχα Τότεναμ-Σάντερλαντ-Βίλα από Premier, τίποτα από Championship, Κρου-Κρόουλι-Κόλτσεστερ από 1η, Εξετερ-Νιούπορτ από 2η.

Αυτά ήταν. Σήμερα μελετώντας ξανά και επειδή άλλαξαν πολλά δεδομένα, άρχισα τα…σβήσε-πρόσθεσε. Εσβησα χωρίς ενδοιασμούς, Σάντερλαντ. Εδώ δεν άλλαξε κάτι, απλά το ξανασκέφτηκα. Εσβησα Κόλτσεστερ (βουτιά το διπλό στο 2.70, εδώ δεν μου κάνει με τίποτα, δεν κάνω τόοοσο στραβά μάτια, ας είναι προτελευταία αγωνιστική). Εσβησα Εξετερ. Αυτό το ζύγισα πολύ.

Κίνητρο έχει μόνο η Χάρτλπουλ, αλλά ήθελα να δω κλίμα στην Εξετερ. Και δεν είδα διάθεση μετά τις απανωτές ήττες και το χάσιμο του στόχου των πλέι οφ. Αν το έβλεπα, καραμπινάτο διπλό θα πήγαινε. Εσβησα και Νιούπορτ, γιατί είναι ντεφορμέ, ας έχει κίνητρο. Και η Γιόρκ χωρίς άγχος, θα της προκαλέσει προβλήματα. Αρα, τι μου έμεινε; Τότεναμ-Βίλα-Κρου-Κρόουλι.

Μόλις τέσσερα. Εδώ ακριβώς πρόσθεσα δύο. Το ένα βγάζει μάτια. Θα παίξω ξανά Μίλγουολ. Οκ, έχει θέμα στο γκολ (αν δεν είχε, δεν θα ήταν εκεί που είναι). Αλλά η απόφαση γιά -3 στη Ρόδεραμ της έδωσε ζωή. Και το “Ντεν” θα βράζει σήμερα, δεν είναι και καμιά έδρα της πλάκας. Κοίταξα την Ντέρμπι, εμ δεν είναι στα καλύτερά της, εμ θεωρώ ότι θα είναι στα πλέι οφ ότι και να γίνει.

Είναι στο +4, έχει και πολλά γκολ καλύτερη διαφορα, ουσιαστικά είναι στο +5 από Γουλβς και Μπρέντφορντ. Και στο φινάλε έχει τη Ρέντινγκ μέσα. Αποφάσισα να το ρισκάρω, αφού έχω τον άσο στο 4.50 που είναι απολύτως αποδεκτό. Το τελευταίο είναι….χινάρι! Κουφό, το ξέρω, αλλά με μιά δεύτερη ματιά, το Τσέστερφιλντ-Μπρίστολ Σίτι είναι…ταμάμ.

Η Τσέστερφιλντ στο +5 από την Ροτσντέιλ (που..παίζει με την απίστευτα φορμαρισμένη ΜΚ Ντονς), έχει και 3 γκολ καλύτερη διαφορά από την διώκτριά της, οπότε ο πόντος την κρατάει μάλλον τελεσίδικα στα πλέι οφ. Και η Μπρίστολ πρωταθλήτρια, δεν θα χαλάσει το…image της τώρα. Εγγλέζοι είναι, οκ, δεν είναι ιταλοί, αλλά έχει καλές τύχες. Προτιμώ να ρισκάρω εδώ (και στο 3.

40) παρά σε ντεφορμέ ομάδες ή κακές αποδόσεις. Γιά τα τέσσερα που εξ΄αρχής είχα, θεωρώ ότι η απόδοση της Τότεναμ βγάζει μάτια (δεν μπορώ να καταλάβω από που προκύπτει το 3.80), η Κρου θέλει…ένα κλικ γιά να κερδίσει, δύο σερί φορές την κυνήγησα και ενώ προηγήθηκε, ισοφαρίστηκε, έχει κίνητρο και δεν είναι ομάδα να πέφτει, δεν με φοβίζει και η Κόβεντρι, κατακλείδα φυσικά το τεράστιο 5.

50, ενώ η Κρόοουλι το πιστεύει πολύ, βρίσκει εντελώς…σβηστή την Πιτέρμπορο (που΄χει ξεχάσει να κερδίζει) και σαφώς στο 5.00 αξίζει τα λεφτά της. Ε, γιά την Βίλλα μην ρωτάτε, είναι έμπνευση και μομέντουμ. Γονάτισε την Τότεναμ στο Λονδίνο, γονάτισε την Λίβερπουλ στον ημιτελικό, ο Μπεντέκε ξαναπήρε φωτία, ο Σέργουντ έχει βρει το κουμπί των παικτών, κίνητρο έχει και η Σίτι αν δεν μπει καλά στο ματς θα μπλέξει.

Μετράω πολύ και την απουσία Κομπανί. Τα 12αρια είναι απλώς…τεράστια. Με αυτά λοιπόν θα πορευτώ. Η Αστον Βίλα προφανώς σε μονό αποδεκτό. Μου μένουν τα άλλα πέντε. Θέλω να αφήσω ένα, να πάω σε ένα “ψηλό” yankee και να καθαρίσω. Σχεδόν όλα παίζονται και μονά αν κάποιος θέλει. Η Μίλγουολ στο 4.50, η Κρου στο 5.50, η Κρόουλι στο 5.00, η Τότεναμ στο 3.

80. Οκ, θα αφήσω το χινάρι. Το έβαλα στο μυαλό μου, το ανέφερα, αλλά ας…πάει και το παλιάμπελο. Αυτό μαζί με άλλα που ανέφερα (και εκτός νησιού) είναι τροφή γιά σκέψη και ο καθένας ας αποφασίσει. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000+2.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 1.470 μονάδες. Ποντάρισμα 25/4: Μονό αποδεκτό: Σίτι-Βίλλα 2 (12.00) με 40 μονάδες. Yankee: Τότεναμ 2 (3.80)-Κρου 2 (5.

50)-Κρόουλι 2 (5.00)-Μίλγουολ 1 (4.50). Με 40 μονάδες κάθε δυάδα, 15 κάθε τριάδα, 10 στην τετράδα. Ολο μαζί 310 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 350 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 1.120 μονάδες. Προφανώς πολύ ρισκαδόρικο το παιχνίδι μου. Σε εποχή που αρχίζουν όλοι να ψάχνουν φαβορί και άχαστα (σαν την…Μαρσέιγ ένα πράμα χθες), εγώ πάω ψηλά. Σε μεγάλα σημεία. Ουσιαστικά σήμερα τελειώνω το κομμάτι “μικρές Αγγλίας”.

Μιά δυάδα ο στόχος, να έχω και κέρδος. Τώρα αν ….μου δώσει μαζεμένα όσα μου “χρωστάει” η τύχη φέτος, καλοδεχούμενα (γέλια). Αν είναι να χάσω όμως, σε παρακαλώ βρε μπαλίτσα, όχι άλλα χινάρια! Ας φάω τρία γκολ σε κάθεμια, δεν τρέχει κάστανο. Ξαναγράφω, ο καθένας ας τα παίξει όπως θέλει (αν του κάνουν), σηκώνουν άνετα και μονά αποδεκτά.

Οπως και draw no bet η Βίλα. Εγώ πάω με ρίσκο. Τα ξαναλέμε αύριο που έχει αρκετές επιλογές και θα κάνω λίγο διαφορετίκο παιχνίδι. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στη Novibet το μπόνους  είναι όντως δώρο. Χώρις υπερβολικούς  τζίρους, χωρίς ψιλά γράμματα,  χωρίς εμπόδια για τον παίκτη, διαθέσιμο και σε tablet και κινητό. Κάνε εγγραφή, δείξε μας ποιος είσαι, πάρε το μπόνους σου και παίξε όπως ξέρεις, σε αγορές και αποδοσεις που δεν ήξερες.

Η Novibet σε 5 γραμμές: Η πρώτη αδειοδοτημένη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα. Με άδεια λειτουργίας από το Isle ofman και πλήρως αδειοδοτημένη στην Μεγ.Βρεττανία. Απεριόριστες και ΔΩΡΕΑΝ συναλλαγές, κάθε μέρα, κάθε ώρα της ημέρας.Περισσότερες από 180 αγορές ανά αγώνα σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. 24ώρο Ελληνικό τμήμα εξυπηρέτησης  πελατών.

Δυνατότητα επικοινωνίας με τον bookmaker για αύξηση στοιχηματικού ορίου. https://www.novibet.com/el/promotions/bet_referral Novibet. Kαι να μην την ήξερες, την έμαθες.  

Παλαιότερα άρθρα του Billaras