4158

Billaras

Μόνο με καθαρό μυαλό!

Καλό απόγευμα και συγγνώμη γιά την καθυστέρηση αλλά…ανωτέρα βία (πολύ δουλειά στο γραφείο, αυτή είναι η αλήθεια). Γιά την Κυριακή δεν έχω να πω πολλά. Γενικά δεν έχω να πω πολλά. Πάλεψα σαν…σκιέρ να ξεφύγω. Ενα και μοναδικό φαβορί έπαιξα, την Μούρθια. Κέρδισε. Αλλά δεν αρκούσε. Βόμβες έσκαγαν παντού, νομίζω ελάχιστοι κέρδισαν, αλλά και πάλι έχω παράπονο από την τύχη μου.

Οποιος είδε την ισοφάριση της Μάιντζ, κατάλαβε. Οποιος είδε το ματς της Μπέτις, κατάλαβε. Οταν τέλειωσε, είχα ήδη ξεσπάσει σε νευρικά γέλια. Δεύτερη φορά φέτος που “βάζω” τρία γκολ εκτός έδρας, σε μεγάλο αουτσάιντερ και…δεν κερδίζω. Ε, δεν μπορεί να μην θυμάστε ποιά ήταν η πρώτη! Αρχές Νοέμβρη, Γουλβς-Μπράιτον 3-3 με την ισοφάριση στο 93' ενώ το 2-3 είχε γίνει στο 90'….

Never mind, πάω παρακάτω. Δεν θα κλαφτώ ποτέ, όλα όσα διαβάζετε κάθε φορά, είναι απλός απολογισμός. Οταν κάνω….λαλακιές (πχ το Σάββατο με τα φαβορί) το γράφω, όταν δεν με θέλει πάλι το γράφω, όταν έχω ρέντα επίσης (απλά…έχω ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά, χεχεχε). Πάω στα φρέσκα. Champions League…γιόκ. Αυτό δεν είναι είδηση στo BetSelllers. Τι να παίξω; Θα απολαύσω μπάλα και καθάρισα.

Στο 2.25 Ρεάλ δεν παίζω, ας έρθει 0-3 (λέμε τώρα). Ταμπούρι θα παίξει ο Φέργκιουσον, χαζός δεν είναι. Στο άλλο ματς, οι αποδόσεις αδικούν την Σαχτάρ, αλλά είναι όλα ρουλέτα όπως και στο πρώτο παιχνίδι. Και φυσικά τίποτα αύριο. Αύριο ΓΕΝΙΚΩΣ τίποτα. Την Πέμπτη πάλι (παιχνίδι και στήλη). Οταν ο μπουκ μου λέει οτι η Παρί που …δεν θέλει τη νίκη, που έχει φάει κάτι φάπες από Ρεμς και Σοσό τελευταία, που δεν θα έχει Ιμπραίμοβιτς, έχει απόδοση 1.

75, τότε γελάω και πάω παρακάτω…. Γιά την Πέμπτη θα τα πούμε σε 48 ώρες, αν και η Ρούμπιν ίσως είναι σκόπιμο να παιχθεί από σήμερα. Εντελώς λάθος αποδόσεις, δεν χωράει αμφιβολία… Τι έχουμε λοιπόν σήμερα; Εγγλέζες…. Η αλήθεια είναι ότι σήμερα κατ' αρχάς έχει και καλά φαβορί. Οποιος έχει διαβάσει Kingbet ή Ελευθεροτυπία, ξέρει που αναφέρομαι.

Νότιγχαμ, Μπόλτον, Μπρέντφορντ, Μόρτον, Στενχάουσμιουρ και σε πιό ψηλές αποδόσεις η Πιτέρμπορο, όλες είναι ολόσωστα φαβορί. Και κοντόφθαλμος δεν ήμουν ποτέ. Παίζω με παικτικές αξίες, αλλά αν βλέπω και μιά φορμαρισμένη σε fair απόδοση, κάποια στιγμή (όχι συχνά) τις ποντάρω. Η γηπεδούχος Νότιγχαμ του 1.80 είναι απείρως πιό σωστή από το 1.

75 της Παρί και το 2.40 της Πιτέρμπορο είναι απείρως καλύτερο από το 2.25 της Ρεάλ. Δεν ξέρω τι θα γίνει, ξέρω όμως ποιό είναι το σωστό και ποιό το λάθος. Από αουτσάιντερ, τα έγραψα από χθες και δημοσιεύτηκαν σήμερα, μιά τρίαδα έχω “κυκλώσει”. Λιντς, Μπράντφορντ, Γουλβς. Περίπου αυτά έγραψε και ο Μάκης από νωρίτερα. Μην γράφω τα ίδια, αν δείτε φόρμα-ειδήσεις-στήλη Μάκη, θα καταλάβετε γιατί προσανατολίζομαι σε αυτές τις τρεις.

Αρνητικά πάντα θα υπάρχουν (πχ η δυναμική της Λέστερ και η αδυναμία της Λιντς εκτός, όπως και το άγχος της Γουλβς), αλλά δέχομαι να ρισκάρω σε 5.50, 3.80 και 3.40 αντίστοιχα. Αρα, το παιχνίδι μου ήδη σχηματίζεται. Μπορώ να πάω σε ένα πιό συμβατικό trixie με την Πιτέρμπορο του 2.40 μέσα αντί πχ της Λιντς. Ισως πολλοί, με την κάβα σε οριακό σημείο και μετά από ήττες και ατυχίες, να το έκαναν.

Εγώ δεν θα το κάνω. ΠΟΤΕ δεν άλλαξα τρόπο παιχνιδιού. Μίζα ναι, ανεβοκατεβάζω. Αλλά ο τρόπος είναι πάντα ο ίδιος….Και ειδικά γιά σήμερα που είμαστε μόνο με εγγλέζες, δεν θα μετανοιώσω γιά κανένα, ότι και να γίνει. Θα έχω πάλι …δοκάρι και πολλά Χ; Ας έχω. Αν κάτσει κάποιος να μετρήσει πόσα μας άφησαν με το “αχ” εδώ και δεκαπέντε μέρες, θα….

σαλτάρει. Οι ομάδες “μου” σπάνια χάνουν, αυτό είναι δεδομένο. Αλλά -λογικό σε ένα σημείο, είναι συνήθως μεγάλα αουτσάιντερ- μένουν στο Χ πολλές φορές. Λεπτομέρειες είναι. Αν πχ το Σάββατο κέρδιζε ΜΙΑ ακόμα εγγλέζα, όποια και να ήταν, είχα κέρδος γιά όλη την ημέρα. Σε ένα αουτσάιντερ του 3+, το “1-1” με το “1-2” είναι μιά τρίχα.

Στο όριο. Ακροβασία. Λοιπόν…. Trixie με τα μεγάλα. Πάει αυτό. Και μένει ένα τελευταίο ερώτημα. Τι κάνω με τα έξι φαβορί; Πως και πόσα ποντάρω; Δεν θα το σκεφτώ πολύ. Αφήνω έξω Μπόλτον γιατί είναι ντέρμπι (ένα τσιγάρο δρόμος είναι), αφήνω σκωτσέζες, αφήνω Μπρέντφορντ γιατί…παραβούλιαξε (οκ, στο 1.85 διπλό μου κάθεται βαρύ να το παίξω) και πάω σε μιά δυάδα.

Νότιγχαμ-Πιτέρμπορο. Μαζί δίνουν 4.32. Θα δείξει αν έκανα σωστά….. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 20.330 μονάδες. Ποντάρισμα 5/3: Trixie: Λιντς 2 (5.50)-Γουλβς 2 (3.80)-Μπράντφορντ 2 (3.40). Από 55 μονάδες σε κάθε δυάδα και 25 στην τριάδα. Ολο μαζί 190 μονάδες. Δυάδα: Νότιγχαμ 1-Πιτέρμπορο 1 (4.32), με 140 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 330 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 20.

000 μονάδες. Αυτά ήταν. Μηδένισα ξανά, όπως πριν λίγο καιρό. Τότε κέρδισα, βγήκα στον αφρό. Να δούμε σήμερα. Πιστέψτε με όμως, είναι το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ που σκέφτομαι και έτσι πρέπει να κάνουν όλοι σε ανάλογες συνθήκες. Εχασα; Οκ, θα βγάλω λεφτά από την τσέπη μου την Πέμπτη. Θα πω μέσα μου “έχω μιά “καινούργια” τρίμηνη σαιζόν, παίζω μπάλα” και θα πορευτώ.

Εξι μήνες μπρα ντε φερ, δεν μου πήρε ο μπουκ τίποτα. Κι αν μου πάρει την Πέμπτη, δεν σημαίνει ότι θα μου τα πάρει ως το τέλος Μαίου. Στομάχι έχω, υπομονή έχω, ε, κάτι λίγες γνώσεις και κάτι λίγη εμπειρία έχω, έχω ξαναβρεθεί εκεί. Το ζητούμενο πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ένα: ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ. Αυτό είναι το μυστικό. Τα ξαναλέμε την Πέμπτη….

Παλαιότερα άρθρα του Billaras