2417

Billaras

Ν’αποδείξουν ότι είναι εδώ!

Καλημέρα συμπαίκτες. Μας χάρισε ένα ωραίο διπλό χθες η Δόξα Κατωκοπιάς και μάλιστα με ανατροπή. Σημείο που χάρηκα πολύ γιατί άμα παίρνεις αουτσάιντερ με ανατροπή είναι άλλο πράγμα, επιβεβαιώνεσαι, σιγουρεύεσαι για το λάθος του μπουκ! Σήμερα το πρόγραμμα στη Κύπρο έχει 2 ματς ενώ έχει και 2 μεγάλα ματς αύριο Δευτέρα. Εγώ θα ασχοληθώ με ένα αυριανό ματς, αυτό ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΑΠΟΕΛ.

Η ομάδα της Λεμεσού στα τελευταία της παιχνίδια (εξαίρεση αυτό με την Αγία Νάπα για το κύπελλο όπου έπαιξε με άλλη εντεκάδα και αποκλειστικέ με 2-1 σκορ) είναι πολύ καλή ,στα τελευταία 6 παιχνίδια έχει 5 νίκες και 1 ισοπαλία απέναντι στην μέχρι στιγμής πρωτοπόρο Ανόρθωση. Όλοι στο στρατόπεδο της ΑΕΛ θέλουν να κερδίσουν για να αποδείξουν ότι είναι εδώ και μπορούν.

Στον ΑΠΟΕΛ μετράνε ήδη δύο ήττες μετά από αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ. Πολύ σημαντικό στοιχείο αυτό καθώς δείχνει πως η ομάδα του Γιώργου Δώνη δεν προσγειώνεται εύκολα στα κυπριακά δεδομένα. Μέσα στο «Τσίρειο» τα πράγματα αναμένονται δύσκολα για την ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Η ΑΕΛ με νίκη στο ματς θα πάει στο -1 από τον αυριανό της αντίπαλο ενώ έχει και ένα ματς λιγότερο.

Οι αποδόσεις αδικούν τους γηπεδούχους και γι’ αυτό και εγώ αποφάσισα να ποντάρω στον άσσο. Προσωπικά θα έδινα το σημείο αυτό κάπου στα 3,20 ενώ σήμερα οι μπουκ μου το προσφέρουν στα 3,75. Υπάρχει αξία, υπάρχει φόρμα, η ειδήσεις δεν μπαίνουν εμπόδιο και έτσι έχω το ιδανικό σενάριο για να ποντάρω ένα ματς! Ένα και μόνο σημείο λοιπόν συμπαίκτες για αύριο Δευτέρα.

Άσσο ΑΕΛ στα 3,75 Εύχομαι να περνάτε καλά και να έχετε πολλές επιτυχίες στις επιλογές σας!!!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras