2831

Billaras

Να κλέψουν το διπλό!

Καλημέρα συμπαίκτες. Πέρασε πολύ ανάλαφρα το διπλό της Χόφενχαϊμ μέσα στην «Bay Arena» και έφερε κάποιες μονάδες πίσω. Είδατε άμα θέλει, κόκκινη στο 6’ η Λεβερκούζεν και μετά σε πάει όμορφα και ωραία. Νομίζω όμως πως η χθεσινή μέρα μπορούσε να δώσει το κάτι παραπάνω. Πόρτ Βέιλ και Μόρκαμ έμειναν στο 2-2 όμως ενώ την ίδια ώρα η Φλίτγουντ έχανε με 2-1 δεχόμενη και τα 2 της γκολ με πέναλτι.

Για σήμερα έχω σημειώσει Σαουθάμπτον (8,00) – Μαν. Γιουν. (3,75) – Κίεβο (3,30) – Αταλάντα (3,30) – Κάλιαρι (3,50) – Λεγκανιές (3,75) – Άντερλεχτ (3,20). Όλα μαζί 7 σημεία. Ξεκινάω με πρώτη στάση το «Etihad». Όσοι είδατε την Σαουθάμπτον απέναντι στην Ίντερ καταλάβατε ή μάλλον δεν καταλάβατε ακόμα πως έχασε. Δεν ήθελε η μπάλα να μπει μέσα δεν εξηγείτε αλλιώς.

Αναμένω πως οι «Αγίοι» σήμερα θα βρούνε ευκαιρίες μιας και η άμυνα της Σίτι το επιτρέπει αυτό. Ίσως το timing να μην είναι τόσο καλό για το διπλό αφού η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έρχεται από την ήττα μέσα στο «Camp Nou» και θα πρέπει να βγάλει αντίδραση, η απόδοση του διπλού όμως επιτρέπει τα… ρίσκα. Δεν ξέρω πως θα παρατάξει ο Πιέλ την ομάδα του μιας και θα έχει έξω και Ρέντμοντ και Λονγκ, σκέφτηκα μήπως ξεκινήσει με Μπουφάλ αλλά είδωμεν.

Από την άλλη και ο Γκουαρδιόλα έχει πρόβλημα στα μπακ του και ίσως παρατάξει την ομάδα του με ένα 3-4-3 σύστημα το οποίο δεν ξέρω αν θα του βγει. Η Σίτι έχει και την Γιουνάιτετ μεσοβδόμαδα για το Λιγκ Καπ. Το διπλό στα 8,00 είναι πολύ μεγάλο και θα το τιμήσω, με κάλυψη όμως στο DNB στα 5,50. Στάση νούμερο δύο το «Stamford Bridge» εκεί όπου έχουμε την επιστροφή του Μουρίνιο.

Αυτό από μόνο του με κάνει να θέλω να παίξω Γιουνάιτετ στα 3,75 χωρίς να χρειάζομαι άλλη δικαιολογία. Το θέμα είναι πως με τα δικά μου μαθηματικά μου βγήκε περίπου σωστή η απόδοση του διπλού γιατί όσο της δίνουν οι μπουκ να κερδίσει της δίνω εγώ ένα 3% πιο πολύ αλλά εδώ έχω Μουρίνιο να στηρίξω και νομίζω πως θα τους κλέψει τους 3 πόντους.

Έτσι βασίζομαι σε Πιέλ και Μουρίνιο για να κλέψουν το διπλό! Στην Ιταλία θα κοντράρω για αρχή Έμπολι. Καθόμουνα από το πρωί στο δημαρχείο να δω αν ήρθε κάποιος από τους ανθρώπους της Έμπολί αλλά δεν φάνηκε κανείς, οπόταν αίτηση για να βάλουν γκολ δεν πήραν. Η Κίεβο είναι σε καλύτερη κατάσταση και μπορεί να φέρει το ματς στα μέτρα της και να πάρει το παιχνίδι.

Διπλό στα 3,30. Θα κοντράρω ξανά Ίντερ. Δεν μπορώ να μην πάω κόντρα σε αυτό το χάλι. Η Αταλάντα μπήκε στο σωστό δρόμο και έτσι μετά τη νίκη απέναντι στη Νάπολι έμεινε αλώβητη και από την Φιορεντίνα. Θέλω μόνο η Ίντερ να επιβεβαιώσει ένα στατιστικό που έχει φέτος για το πρωτάθλημα το οποίο λέει πως δέχτηκε πρώτη γκολ στο 75% των αγώνων της.

Άσσος στα 3,30. Θα κοντράρω και την Φιορεντίνα. Η Κάλιαρι έρχεται από 3 σερί νίκες με την τελευταία απέναντι στην Ίντερ να έρχεται με ανατροπή. Πιστεύω πως η ομάδα του Ζόλα θα βρει χώρους στο ματς και με τον Σάου στην επίθεση που είναι ταχύτατος μπορεί να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στους «Βιόλα». Η Κάλιαρι έχει σκοράρει σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της φέτος και πιστεύω πως θα το κάνει και απόψε.

Άσσος στα 3,50. Στην Ισπανία σκέφτηκα να αφήσω έξω την Λεγκανιές γιατί από το 4,75 που είχαμε την Πέμπτη τώρα είναι στα 3,75. Δεν μπορώ όμως να την αφήσω εύκολα μιας και στην Μάλαγα είναι… νοσοκομείο. Αλλά τώρα που γράφω σκέφτομαι ξανά αυτό το 4,75 και δεν πάει το χέρι στο 3,75. Δεν είναι καιρός για εκπτώσεις! Τέλος θα πάρω το διπλό της Άντερλεχτ στο Βέλγιο.

Την θεωρώ καλύτερη της Μπριζ και με το διπλό στα 3,20 δεν έχω κανένα πρόβλημα να την ποντάρω. Έτσι μ’ αυτά και με εκείνα έμεινα στο χέρι με 6 σημεία. Η χημεία βγαίνει από μόνη της με βάση τις αποδόσεις, οπόταν Κίεβο, Αταλάντα και Άντερλεχτ θα πάνε σε ένα trixie. Σαουθάμπτον, Γιουνάιτετ και Κάλιαρι πάνε σε patent. Patent (1-2-3) -Σαουθάμπτον DNB (5,50) *42 μον.

-Μαν. Γιουν (3,60) *64 μον. -Κάλιαρι (3,50) *66 μον. -Δυάδες *17 μον. -Τριάδα *7 μον. Σύνολο: 230 μονάδες Trixie (2-3) -Αταλάντα (3,30) -Κίεβο (3,30) -Άντερλεχτ (3,20) -Δυάδες *35 μον. -Τριάδες *15 μον. Σύνολο: 120 μονάδες. Αρχική Banka: 3000 Μονάδες Προηγούμενο Υπόλοιπο: 3007 Μονάδες Επιστροφές (22/10): 176 Μονάδες Υπόλοιπο: 3183 Μονάδες Ποντάρισμα (23/10): 350 Μονάδες Τρέχουσα Banka: 2833 Μονάδες Αυτά από εμένα συμπαίκτες.

Ελπίζω να σας άρεσαν αυτά που διαβάσατε όσο το blogger of the week τελούσε υπό Κυπριακή κατοχή, να είστε όλοι καλά, σας ευχαριστώ για τα καλά σας σχόλια και από Τρίτη συνεχίζουμε κανονικά στο φόρουμ και πάλι. Εύχομαι καλό διάβασμα και καλή τύχη στον επόμενο που θα πάρει τη σκυτάλη. Ευχαριστώ τον Βασίλη για την ευκαιρία που μου έδωσε να γράψω εδώ! Υ.

Γ. Αιτούμαι μια «μικρή» σύναξη και στην Κύπρο! Σ.Σ: Σκυτάλη από Τρίτη παίρνει ο Γιώργος, ή αλλιώς Shouldibetorshouldigo!  

Παλαιότερα άρθρα του Billaras