2458

Billaras

Να μην νοιώθουμε κορόιδα!

Καλo μεσημέρι στους απανταχού betsellerades και όχι μόνο. Άρχισε το κρύο καιρός για δύο που λέει ο λαός αν και να πω την αλήθεια μου αρέσει πιο πολύ από το καλοκαίρι και ας μένω σε παραθαλάσσια πόλη.Στο κρύο βάζεις μπουφάν είσαι οκ στην ζέστη τι να βγάλεις (χαχαχαχα) τέλος πάντων. Λίγα λόγια για το μεσοβδόμαδο ματς στη Τότεναμ είδαμε όλοι τι είναι το ποδόσφαιρο και γιατί θεωρείται βασιλιάς των αθλημάτων.

Έκανε ροτεισον ο Ποκετίνο αν και είχε μέσα στην ενδεκάδα κάποιες βασικές μονάδες και προηγήθηκε και 2-0 αλλά είπαμε είναι καλή ομάδα η Γουεστ Χαμ έκανε την ανατροπή πήρε ανάσες ο Μπίλιτς και τώρα θα φανεί αν οι παίχτες παίξανε για αυτόν οι για τον εαυτό τους.Μπράβο λοιπόν στα σφυριά είχαμε κάποιες επιστροφές .Την Πέμπτη περίμενα την Εσπανιόλ μέσα στην Τενερίφη για το κύπελλο να κάνουμε την δυάδα στο τρίξι αλλά το είδα το παιχνίδι όλο ήτανε τραγική και πιο πιθανή ήτανε η νίκη της Τενερίφης.

Anyway συνεχίζουμε στα σημερινά παιχνίδια με φουλ κουπόνι και με Τσάμπιονς Λιγκ μεσοβδόμαδα να μας περιμένει. Η αρχική διαλογή που έκανα περιλαμβάνει για όλα τα γούστα παιχνίδια φυσικά πολλά κόπηκαν δεν θα τα αναφέρω. Πάμε σε τρία σημεία μικρά με παιχνίδι στα γκολ over λοιπόν σε Γουότφορντ (1,9) Μπέρι(1,95) και Νορθάμπτον (2,00) με καλές αποδόσεις.

Από μεσαία παιχνίδια κρατάω Βαλανσιέν(3,75) και Μέπεν(3,75) ΜΚ Ντονς (3,9) και σε σημεία μεγάλα κρατάω Βιγιαρεάλ(6,5) Κρόουλι(5,25) και Βάσκο Ντα Γκάμα(5,00) Πάμε να τα προσεγγίσουμε ένα ένα τα ματσάκια . Στα over δεν αναλύω κάτι σωστές αποδόσεις ομάδες που σκοράρουν και δέχονται γκολ. Στην Μέπεν δεν δέχομαι φαβορί την Χάλεσερ και οι δύο με απουσίες θα έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένο με την φιλοξενούμενη μετά την διακοπή να έρχεται από δύο καθαρές νίκες με καλές ομάδες και την γηπεδούχο ναι μεν να είναι αήττητη μετά την διακοπή αλλά με βατούς αντιπάλους.

Στο γαλλικό ματς η Βαλανσιέν με νέο προπονητή εδώ και δύο ματς ψάχνει την πρώτη του νίκη και μία Νιμ που έρχεται από εμφατικές εντός έδρας νίκες με πολλά γκολ αλλά όχι και 3,75 ο άσσος. Στα μεγάλα σημεία τώρα θα κοντράρω πάλι την Ντορτμουντ σιγά το θηρίο που νίκησε Μαγδεμβούργο και πιστεύω δεν έλυσε τα προβλήματα της και ένα Ανόβερο πολύ ύπουλη ομάδα.

Στην Βιγιαρεάλ τώρα διάβασα ένα ωραίο στατιστικό τελευταία φορά που έχασε η Ατλετικο Μαδρίτης στο πρωτάθλημα χωρίς τον Κόκε μαντέψτε από πια έχασε ναι ναι τη Βιγιαρεαλ. Στα αγγλικά ματσάκια τώρα θεωρώ μεγάλη απόδοση το διπλό την ΜΚ Ντονς φυσικά και οι δύο σε μέτρια κατάσταση έως κακή αλλά λίγο καλύτερη η φιλοξενούμενη που έρχεται από δύο ισοπαλίες και με χαλάει λίγο ότι τρώει εύκολα γκολ ενώ η γηπεδούχος τρία ματς χωρίς να σκοράρει.

Στην Λιγκ 2 τώρα η Κροουλι δύσκολη ομάδα να την υποδέχεσαι και να πρέπει η Λίνκολν στην προκειμένη περίπτωση να κάνει παιχνίδι σαν γηπεδούχος και η απόδοση στο 5,25 το διπλό αξίζει. Και το τελευταίο ματς στην Βραζιλία την Φλαμένγκο να υποδέχεται τη Βάσκο Ντα Γκάμα με την γηπεδούχο να έχει το μυαλό στον επαναληπτικό του Κόπα Σουνταμερικάνα και μία φιλοξενούμενη σε πολύ καλή κατάσταση και το διπλό στο 5,00 αξίζει.

Αυτά είναι τα παιχνίδια που με απασχόλησαν και που πιστεύω αξίζουν και φυσικά διαλέγετε εσείς πως θα τα συνδυάσετε. Πάμε στο ζουμί τώρα να κάνουμε καλή χημεία και να παίξουμε σωστά ώστε αν έρθει ήττα να μην νιώθουμε κορόιδα. Λοιπόν: ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΒΑΣ 36 ΜΟΝΑΔΕΣ Γουότφορντ over(1,9) Μπέρι ocer(1,95) και Νορθάμπτον over (2,00) με 6 μονάδες trixie με Βαλανσιέν άσσος(3,75) και Μέπεν διπλό(3,75) ΜΚ Ντονς διπλό (3,90) στην δυάδα 2 μονάδες και στη τριάδα 1 μονάδα σύνολο συστήματος 7 μονάδες ΠΑΤΕΝΤ με Βιγιαρεάλ(6,5) 2 μονάδες Κρόουλι(5,25) 2 μονάδες και Βάσκο Ντα Γκάμα(5,00) 2 μονάδες στην δυάδα 2 μονάδες και στην τριάδα 1 μονάδα σύνολο συστήματος 13 μονάδες.

ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ 26 ΜΟΝΑΔΕΣ ΥΠΟΛΟΠΟ ΚΑΒΑΣ 10 ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Παλαιότερα άρθρα του Billaras