111

Thassios

Ντέρμπι, γκολ και πέναλτι

Καλημέρα Betsellerades μου!

Μεσοβδόμαδα τι να πούμε τώρα! Κέρδος είχαμε ναι αλλά όχι και τόσο μεγάλο. Να μου πεις εδώ είμαστε χαμένοι πόσους μήνες , το πόσο είναι το κέρδος θα βλέπουμε;; Άδικό δεν θα έχετε μιας και κέρδος να ναι και όσο είναι. Αλλά ρε γμτ όταν υπάρχουν όλες οι προοπτικές για ένα δυνατό ταμείο , ε , δεν μπορείς να χαίρεσαι.

Δείτε το ματς της Ρεν και πείτε μου πόσο εύκολα μπορούσε να είναι 2-1 αυτό το ματς. Ε δεν ήθελε η μουλάρα η μπάλα! Ακόμη και προχθές για πλάκα είχε δύο κάρτες η Μαν Γιουν. Ε και πάλι δεν ήθελε ο Αυστραλός! Κουράστηκα να μην θέλει…Δώσε κάτι μωρεεεε!

Με αυτά και με εκείνα πάμε στα φρέσκα όπου ξεκίνησα χθες από ένα θυμιάτισμα του chat (χοχοχοχο).

Το έκανα νωρίς νωρίς για τα ματς του Tzini και να πιάσει όλο το Σαββατοκύριακο.
Πάμε λοιπόν στα ματς.

Στην Αγγλία στέκομαι σε τρία παιχνίδια. Ξεκινάω από το Φούλαμ – Νιουκάστλ. Εδώ περιμένω γκολ και θέαμα. Εντός έδρας η Φούλαμ είναι ομάδα που σκοράρει με πολύ ευκολία ενώ και μετά την ήττα από τη Νότιγχαμ θα παίξει λίγο πιο αποφασισμένα.

Από την άλλη η Νιουκάστλ έχει 10 στα 14 όβερ 3,5 εκτός. Ότι έγραψα στη στήλη με τα στατιστικά. Οπότε ότι θέλετε από anytime score. Μέχρι 3-3. Μία από τα ίδια και στο Λούτον – Μπόρνμουθ.

Μετά πάμε στο ματς της Άστον Βίλα με την Μπρέντφορντ. Τα παιδιά είπαν στην εκπομπή για τη κόντρα των Ευρωπαίων και πολύ σωστά. Εδώ είναι ένα παιχνίδι που περιμένω να σκοράρουν και οι δύο αλλά δε ξέρω κατά πόσο η Μπρέντφορντ μπορεί να πάρει κάτι.

Είδα το ματς με τη Μπράιτον και δεν ήταν πολύ καλή. Έχει δύο μήνες να κερδίσει και όσο και αν η Βίλα δώσει προβάδισμα στην Ευρώπη , δεν τη παίρνει και πολύ να χάσει βαθμούς. Ξεκινάει από το 1-1 αλλά δε θα μείνει εκεί. Η θα δούμε ένα 2-1 και θα λήξει εκεί ή θα δούμε μια ανταγωνιστική Μπρέντφορντ και θα το κλέψει με 1-2. Δε πιστεύω ότι η Βίλα θα πει οκ με το 1-1.

Η Μπρέντφορντ εκτός όποτε έχει χάσει είναι οριακά στα γκολ. Οπότε το παρακάτω με καλύπτει μια χαρά.

Δηλαδή πάω ταμείο και με ήττα της Μπρέντφορντ.

Φεύγουμε και πάμε στην Ιταλία. Εδώ έχουμε το ντέρμπι Ρόμα – Λάτσιο όπου έχουμε πεναλτάκια ρέφερι. ο Marcu Guida είναι ο διαιτητής με τα περισσότερα πέναλτι φέτος στην Serie A αφού έχει 7 σε 14 ματς. Στο 3,05 αξίζει. Γενικά βλέπεται ότι κυνηγάω συχνά τα πέναλτι στην Ιταλία. Από εκεί και πέρα λόγω ντέρμπι και όχι λόγω ρέφερι μπορεί να βγει κόκκινη , οπότε δείτε και το συνδυαστικό.

Πέναλτι και κόκκινη.

Από Γαλλία τίποτα. Και πάμε στη Γερμανία. Συμφωνώ με το Germano για το ματς της Λειψίας και το g/g ημιχρόνου. Από εκεί και πέρα μου αρέσει και το anytime score 1-2 εδώ. Να Προσθέσω εδώ ότι μόνο ένα εκτός έδρας ημίχρονο έχει κερδίσει η Λειψία. Μετράει πολλά 1-1 σκορ ημιχρόνου.

Τι ίδιο anytime score βλέπω και στη Μπάγερν. Εδώ μήπως έχουμε την έκπληξη της Ευρωπαίας ;;; Πάντως εκεί κυμαίνονται τα ματς και των δύο.

Στη Β Γερμανίας πολλά γκολ και g/g ημιχρόνου κρατάω στο Αμβούργο – Καιζερσλάουτερν.

Πάμε λίγο στη Πορτογαλία όπου έχουμε πάλι το Σπόρτινγκ – Μπενφίκα. Πήρε η Σπόρτινγκ την πρόκριση τη Τρίτη και τώρα έχουμε πολύ κομβικό ματς για τον τίτλο. Εδώ σήμερα έχουμε τον Soares Dias στην σφυρίχτρα και ένα λογικό ποντάρισμα είναι το πέναλτι.

Φέτος έχει 5 σε 8 ματς και γενικά δείχνει βούλα. Για κάρτες λέω να κάνω πάσο.

Κλείνοντας πάμε και στα δικά μου χωράφια όπου έχουμε ένα δυνατό ντέρμπι στον Ισημερινό. Αναφέρομαι στο ντέρμπι του Κίτο ανάμεσα στην Ελ Νασιονάλ και τη Λίγκα ντε Κίτο. Περιμένω δυνατό ματς με κάρτες. Η παράδοση των δύο ομάδων είναι τρομερή αν και στα τελευταία δύο παιχνίδια δεν είδαμε κόκκινη κάρτα ενώ είχαμε και ένα φιλικό.

Γι αυτό και θα πάω μαζεμένος στο ποντάρισμα. Ο Ρέφερι είναι ένας απλός κλασικός Λατίνος ρέφερι που βγάζει κόκκινες λίγο πιο δύσκολα ενώ είναι τρομερός πεναλτάκιας. Το κλασικό ειδικό ”όβερ 1,5 κίτρινες ημίχρονο + κόκκινη” δίνει 4,5 και είναι στις επιλογές μου σε ένα ήρεμο Σάββατο από κάρτες. Το προτιμώ από το ντέρμπι στη Πορτογαλία και στην Ιταλία λόγω αποδόσεων.

Αυτά είναι όλα όσα είδα για σήμερα. Γενικά λίγες επιλογές χωρίς να χρειαστεί ιδιαίτερη διαλογή.

Ωστόσο μου αρέσουν αρκετά.

Τι θα κάνω;; Λέω να ρίξω ένα trixie με πέναλτι. Θα είναι το 2ο για φέτος. Στο προηγούμενο είχαμε πιάσει δυάδα. Θα βάλω τα ματς των Ρόμα , Σπόρτινγκ και το ντέρμπι στον Ισημερινό. Μετά θα παίξω το μονό με τις κάρτες στο ντέρμπι. Τέλος θα κρατήσω τα ματς των Φούλαμ και Φράιμπουργκ για γκολ. Ξερή δυάδα με τα anytime 1-2 score ενώ σε μονά και δυάδα το 2-2 anytime σε Φούλαμ αλλά και στο 1-1 σκορ ημιχρόνου σε Φράιμπουργκ.

Λίγο περίεργο παιχνίδι σήμερα. Τα λέμε στο στέκι μας παίδες, αρματωμένοι για μάχη!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS