1963

Editorials

Αγιοβασίληδες με…δωράκια!

Πέρασε ένας μήνας. Στις 7 Νοέμβρη έκλεισε το Betsellers και πέρασε στη συνδρομητική εποχή. Ηταν μιά δύσκολη περίοδος η προηγούμενη, με πολλή δουλειά και άγχη. Ομως, τώρα πλέον, ένα μήνα μετά, μόνο να χαμογελάμε μπορούμε. Κι εμείς και (πιστεύω) και εσείς.

Ηταν πέρα των προσδοκιών μας ότι έγινε. Ειδικά το πρώτο 10ήμερο.

Και πλέον, με άλλους ρυθμούς φυσικά, η παρέα ολοένα μεγαλώνει. Πόσο μεγαλώνει; Ας μην πω ακριβή νούμερα. Ας πω μόνο ότι αν συνεχίσετε να έρχεστε κοντά μας, προβλέπω ότι σύντομα, μέσα στις γιορτές, άντε με το έμπα του 2019, μπορεί και να είμαστε “σπαρτιάτες” στις Θερμοπύλες (γέλια).

Κάθε μέρα νέες στήλες, ατελείωτες ώρες στο chat, live πάντα με κόσμο εκεί, νέα…φυντάνια να παίζουν κι αυτά μπάλα μαζί μας, γιατί το ξέρετε, το Betsellers πάντα ήταν της παρέας.

Και όπως επτά χρόνια ως ελεύθερο site ανέδειξε πολλούς (και ικανότατους και πανάξιους με σωστές στοιχηματικές αρχές) tipsters, έτσι γίνεται και τώρα, έρχεται νέο αίμα και αναμιγνύεται με το παλιό! Και ταυτόχρονα οι κάβες σταθερά παίρνουν το…ωραίο πρασινάκι χρώμα του θετικού προσήμου, όλα καλά, θέλω να πιστεύω ότι παράπονα δεν υπάρχουν (τουλάχιστον δεν έχω γίνει δέκτης).

Εχθρός του καλού όμως είναι το καλύτερο. Αυτό είναι πάγια ο γνώμονας. Η προσπάθεια είναι αμείωτη, ας έρχονται γιορτές, ίσα-ίσα τώρα τις γιορτές που οι Αγγλοι θα παίζουνε μπάλα ασταμάτητα θα είμαστε στις επάλξεις όπως πάντα. Και στο (όχι μακρινό) μέλλον έρχονται πολλά. Και καλά. Η στασιμότητα είναι εχθρός μας.

Σκεφτόμαστε λοιπόν, πως θα σας λέγαμε ακόμα μιά φορά ένα ευχαριστώ.

Γιατί ότι έγινε, δεν έγινε καν με διαφήμιση, ένα …ταπεινό newsletter στείλαμε όλο κι όλο! Ούτε Facebook δεν έχει (από το Σεπτέμβρη που οι “καλοθελητές” μας έκαναν report) το Betsellers. Και βρήκαμε τον τρόπο. Θα ήθελα να είμαι σε θέση από σήμερα να σας κάνω αναλυτική ενημέρωση, αλλά ακόμα δεν είμαι.

Θα είμαι όμως μάλλον Δευτέρα-Τρίτη.

Προς το παρόν, ανακοινώνουμε το εξής: Γιά όλους όσους έχουν ήδη κάνει συνδρομή και γιά όσους θα κάνουν ΜΕΧΡΙ και την Δευτέρα 31/12, θα έχουμε…δωράκια. Καλά δωράκια. Θα κάνουμε μιά κλήρωση, live, στο chat, είτε την Πέμπτη 3 είτε την Παρασκευή 4 Γενάρη. Θα ενεργοποιήσουμε την βιντεοκλήση και θα μας βλέπετε.

Τι δωράκια; Ταξιδάκι θα είναι; Tablet θα είναι; Κινητό; Φανέλες θα είναι; Κάτι άλλο; Ιδωμεν. Πάντως δεν θα είναι ένα, θέλουμε να έχουμε δύο ή και τρεις νικητές! Υπομονή λοιπόν, στο επόμενο editorial θα τα μάθετε αναλυτικά.

Προς το παρόν κρατήστε τα παραπάνω, τα επαναλαμβάνω: Ολα τα μέλη μας ως τις 31/12 θα μπούνε στην κλήρωση.

Οπότε, όσοι έχετε σκοπό να κάνετε συνδρομή, τώρα θα έχετε κι ένα επιπλέον κίνητρο, να κερδίσετε κάποιο δώρο, καλό δώρο. Μένουν 24 μέρες, σπεύσατε! Και να μην κερδίσετε, χαμένοι δεν θα βγείτε (και το ξέρετε).

Ντυνόμαστε λοιπόν ΑγιοΒασίληδες στο Betsellers, μέρες που είναι, τι ωραιότερο από το να κάνεις δώρα; Χαρά μας και σας ευχαριστούμε ακόμα μιά φορά!

Υ,Γ: Θυμίζω ακόμα μιά φορά κάτι σημαντικό: Οσοι κάνετε συνδρομή με τραπεζική κατάθεση, να στέλνετε άμεσα με μιά φωτογραφία το καταθετήριο/απόδειξη με το όνομά σας στο [email protected] , για να ενεργοποιείται άμεσα ο λογαριασμός σας.

Από εκεί και πέρα, όσοι κάνουν συνδρομή με κάρτα (πιστωτική/χρεωστική/viva) το κάνετε μέσα από το περιβάλλον της Viva Wallet. Εκεί πρέπει να μπαίνετε, χωρίς καμιά χρέωση, θα βρίσκετε πανεύκολα την κάρτα που εσείς θέλετε.

Τίποτα άλλο (προς το παρόν), ευχές θα έχουμε μέρες να ανταλλάξουμε, νέο editorial εντός των ημερών με τα δώρα που θα κληρώσουμε και…τα λέμε μέσα!

Παλαιότερα Editorials