2447

Billaras

Νυχάκια γιά…την Εθνική!

Θα ήθελα ένα ακόμα σημείο μέσα στο Σαββατοκύριακο, αλλά οκ, δεν γκρινιάζω. Είδα τα τρία από τα τέσσερα ματς της Κυριακής, και η Λούγκο μπορούσε (όλα κρίθηκαν στο 1ο μέρος που δεν “καθάρισε” το ματς παρότι είχε δοκαρι αλλά και διωξιμο της μπάλας πάνω στην γραμμή από την αντιπαλο) και η Ντεν Χάαγκ μπορούσε (ισοφαρίστηκε στο 87') και η Γουόκινγκ μπορούσε (έπαιξε στα ίσια, έχασε και καλές ευκαιρίες ως το τέλος).

Το ωραίο είναι ότι έχασε μαρς το…μικρότερο σημείο, η Σεντ Γκάλεν. Ωραίο πράγμα το στοίχημα! Οπως και να'χει, καλά μπήκε ο μήνας και αυτό δεν αλλάζει, απλά μπορούσε…και καλύτερα. Anyway, πάνε αυτά, έφυγαν. Τώρα…πάπαλα. Ούτε μου περνάει από το μυαλό να παίξω. Λίγο κουμάρι το Σαββατοκύριακο που θα έρθει (μιάς κι έχει “μικρές” Αγγλίας) και σοβαρό παιχνίδι από τις 18 του μήνα πάλι.

Τώρα, στα επόμενα 24ωρα, απλώς θα μελετήσω, θα δω ματς, και…θα χαλαρώσω και λίγο. Κι όπως εγραψα και στην Kingbet, προτιμώ να φάω τα νυχάκια μου για την Εθνική, παρά γιά ένα μπετ. Τι να παίξω; Λιγκ Τρόφι ή από τα μπαράζ; Καθαρό πάσο. Οσο γιά την Εθνική; Μας πόνεσε η απουσία Μανωλά. Πολύ, πάρα πολύ. Αλλά οκ, είμαστε σύνολο κι αυτό μετράει. Η Κροατία στηρίζεται στο (τεράστιο) ατομικό ταλέντο, αλλα ως σύνολο είναι ρηχά νερά.

Αν δεν ήταν, δεν θα στράβωνε με τη Φινλανδία, δεν θα την πέρναγε η Ισλανδία. Και είναι γενικώς αφερέγγυα ομάδα. Ικανή γιά πολύ καλό ματς αλλά και πολύ κακό. Οχι τυχαία, έχουμε καλή παραδοση μαζί τους. Δεν τολμώ να κάνω πρόβλεψη, το βέβαιο είναι ότι κάθε λεπτό που περνάει θα είναι υπέρ μας. Και θεωρώ πιό ζόρικη τη ρεβάνς, παρά το μεθαυριανό.

Γιατί μεθαύριο παίζεις και γιά το 0-0 ας πούμε. Με 0-0 όμως, θες γκολ στη ρεβάνς. Και νίκη. Θα τα ξαναπούμε πιό αναλυτικά όταν δούμε το ματς της Πέμπτης, στην επόμενη στήλη που θα είναι φυσικά το Σάββατο. Καλή επιτυχία στην Εθνική και αν θέλετε ακολουθήστε την συμβουλή μου γιά στοιχηματικό πάσο.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras