4135

Billaras

Ξανά με παιχνίδι διημέρου!

Οπως ήδη έγραψε ο Μάκης, σήμερα τα κουκιά είναι μετρημένα. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Τα πολλά ματς δεν σημαίνουν και καλύτερο πρόγραμμα. Προσωπικά, σήμερα (και αύριο) το έγραψα από χθες, μου αρέσει το μενού περισσότερο. Οσο γιά χθες; Ολα κρίθηκαν στην Μπόλτον, αλλά ας όψεται. Αμα είσαι 0-2 στο 20' κόντρα σε ομάδα που δεν έχει νίκη εντός εδώ και δύο μήνες και δεν κερδίζεις, σόρυ ρε ομάδα αλλά δεν πας έτσι γιά πλέι οφ.

Οκ, η διαιτησία μας…γονάτισε (εμ αποβολή, εμ πέναλτι, εμ δεύτερη αποβολή, τα δύο πρώτα σφυρίγματα μέσα σε 5'), αλλά αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι. Η αλήθεια είναι πάντως ότι δεν πολυέσκασα. Με ενδιέφερε πολύ η Χέρενφεν. Γιατί ξέρω ότι σήμερα παίζω με 50% πιθανότητες πλέον να κερδίσω (ή και να πάρω μεγάλη νίκη). Και εκεί ήταν εξ' αρχής το βάρος μου.

Δεν ξέρω αν έκανα καλά που δεν πήγα σε ατόφιο χθεσινό trixie με βάση την ολλανδέζα που πίστευα πολύ, θα…δείξει σε λίγες ώρες. Ξέρω όμως ότι είμαι ζωντανός. Αν θα μπορούσα να επιλέξω άλλα; Υποθετικά και κατόπιν εορτής δεν μπορούμε να μιλάμε. Οπως εύκολα κάποιος μπορεί να πει “αν είχα βάλει μέσα Πλίμουθ-Μάλαγα (ή Σαουθάμπτον) θα είχα πιάσει trixie”, έτσι κάποιος μπορεί να πει “αν είχα βάλει Κατάνια και Λοριάν θα είχα χάσει”.

Οπότε, κρατάω τις χθεσινές επιλογές απο τα σημερινά μεγάλα σημεία, τα στηρίζω-πιστεύω και πάω παρακάτω. Τι έχει λοιπόν σήμερα; Οχι και πολλά. Ειδικά από τη στιγμή που έχω ήδη παίξει δύο σημεία μεγάλα, οι επιλογές λιγόστεψαν. Μιά Καϊζερσλάουτερν από φαβορί, μιά Τραμπζονσπόρ επίσης. Και ίσως ένα-δύο over καλοπληρωμένα (πχ Ολυμπιακός).

Αυτά από μικρά. Λίγο μεγαλύτερο είναι η Αούστρια που μου αρέσει αρκετά. Καλύτερη είναι, εντός είναι, τίτλο με στυλ θέλει να γιορτάσει, η Σάλτσμπουργκ είναι αυτή που πρέπει να ανοιχτεί, έχει και πολλές (και σοβαρές) απουσίες η φιλοξενούμενη. Ο άσος του 2.25 είναι σωστός. Κι αν ανέβω σκαλί, έχω ένα…ξερό Χ στο Λεβαδειακός-ΑΕΚ (μετά το χθεσινό 0-0 στο ματς του Αρη, με ισοπαλία σήμερα στη Λιβαδιά οι γηπεδούχοι πάνε στο +5 από τη ζώνη, οι φιλοξενούμενοι στο +4 (και η ΑΕΚ έχει και εντός ματς με τον Πανθρακικό).

Κανείς δεν θα χαλαστεί με το Χ σήμερα, όχι ότι έχουν..φτιάξει κάτι, αλλά σάμπως έχουν και πολλές νίκες τελευταία και οι δύο; Ο Λεβαδειακός οκτώ χωρίς νίκη, η ΑΕΚ εκτός δύο διπλά έχει όλα κι όλα, ο Λεβαδειακός δεν σκοράρει εντός με την ΑΕΚ εδώ και…πολλά χρόνια αν κοιτάξουμε την παράδοση. Αν το ματς είναι ισόπαλο ως το 75'-80', ο συμβιβασμός είναι πιθανότατος.

Και στο 2.80 είναι οριακά αποδεκτό. Μετά έχω τα …γνωστά Αστον Βίλα και Νις, τα ανέλυσα χθες. Και αν θέλω κι άλλο μεγάλο, μιά Αλκμάαρ μου βγαίνει, “δανεικό” σημείο από τον Μάκη. Οντως έχει σφίξει, όντως η αντίπαλος έχει σοβαρές απουσίες, όντως δεν είναι γιά να πέφτει η Αλκμάαρ. Βέβαια, στο 2.63 είναι πλέον, δεν έχει καμιά μεγάλη αξία, αλλά οκ, παραμένει οριακά αουτσάιντερ.

Αυτά είναι όλα, αλλά επιμένω, δεν είναι άσχημα. Μου αρέσουν. Γιά να…πεταχτώ λίγο στο αύριο, αφήνω τα εγγλέζικα στην άκρη (είναι άλλο κεφάλαιο που θα το δούμε σε ένα 24ωρο), έχω μιά Γκενκ ως αουτσάιντερ με αξία (χωρίς Μποκανί και Γιοβάνοβιτς η “μπουκωμένη” Αντερλεχτ), μιά Μπεσίκτας είναι σωστό φαβορί, ένα καλό over είναι αυτό στο Μπέτις-Χετάφε.

Αυτά ναι, μπορώ να τα συνδυάσω με τα σημερινά. Να κάνω δηλαδή ότι και χθες. Που καταλήγω; Ενα trixie με Λεβαδειακό Χ (2.80)-Αλκμάαρ 2 (2.63) και Γκενκ 2 στο dnb στο 4.00. Αξιοποιώ δηλαδή πάλι ένα αυριανό μη εγγλέζικο. Βάζω το dnb γιατί οκ, Αντερλεχτ είναι η άλλη, ας έχει απόντες. Και μετά, ένα παρολί και μιά δυάδα. Το παιχνίδι μου μοιάζει αρκετά με το χθεσινό.

Και αυτά διημέρου θα είναι. Η δυάδα είναι Αούστρια 1-Χετάφε over (4.4 η δυάδα) και το παρολί μου είναι με Τραμπζονσπόρ 1-Ολυμπιακό over- Μπεσίκτας 2 (7.2 η τριάδα). Βέβαια, το…ζουμί είναι αυτά που εκκρεμούν. Ας περάσουν και τα δύο και δεν θέλω κανένα άλλο, ας κάνω…μηδεν από μηδέν στα σημερινά, δεν θα με χαλάσει καθόλου. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μου αρέσουν τα “φρέσκα”, το ξανατονίζω.

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 17.570 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: Χέρενφεν 1 (3.00, πιασμένο), Νις 1 (2.80)-Αστον Βίλα 1 (5.00), από 70 μονάδες σε κάθε δυάδα και 25 στην τριάδα. Ποντάρισμα 31/3: Trixie: Αλκμάαρ 2 (2.63)-Λεβαδειακός Χ (2.80)-Γκενκ 2 dnb (4.00), με 80 μονάδες σε κάθε δυάδα και 20 στην τριάδα, όλο μαζί 260 μονάδες. Δυάδα: Αούστρια 1-Χετάφε over (4.4), με 170 μονάδες.

Παρολί: Τραμπζονσπόρ 1-Μπεσίκτας 2 -Ολυμπιακός over (7.2), με 100 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 530 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 17.040 μονάδες. Αυτά ήταν. Οπου τους πιάσω, κερδίζω, όχι απλά παίρνω το μπετ πίσω. Κλειδί είναι τα δύο που εκκρεμούν από χθες βέβαια. Αλλά είμαι αισιόδοξος σήμερα και αύριο. Τα λέμε ξανά λοιπόν σε ένα 24ωρο, πρωταπριλιά θα είναι (γέλια).

Ουσιαστικά, αν έχει περάσει κάτι σημερινό, επειδή κάνω παιχνίδι διημέρου, αύριο θα είμαι…αμιγώς “εγγλέζος”.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras