631

Κώστας Ζαφείρης

Ξεκάθαρα άδικο

Γεια χαρά! Δεν έμεινε πολύ, κάτι λιγότερο από έξι ώρες (01:30 ώρα Ελλάδας) για το πρώτο τζάμπολ στην δεύτερη ημιτελική σειρά στα πλέι οφ της Ανατολής. Μπακς εναντίον Χιτ, με τους μπουκ να… προσφέρουν στο 1,20κάτι την πρόκριση του Μιλγουόκι και στο 4 συν το Μαϊάμι.

Στα μάτια μου αυτό είναι ξεκάθαρα άδικο σε σχέση πάντα με όσα έγιναν και είδα μέχρι τώρα στη «φούσκα» του Ορλάντο.

Θα πουν κάποιοι ότι τα «ελάφια» ολοκλήρωσαν την κανονική περίοδο με το καλύτερο ρεκόρ στο NBA, θα προσθέσουν ότι μόλις σοβαρεύτηκαν κόντρα στους – λαβωμένους – Μάτζικ, ξεμπέρδεψαν για πλάκα (και αυτό ισχύει) και θα ολοκληρώσουν σημειώνοντας πως τώρα που πήραν φόρα θα «καταπιούν» τους Χιτ. Με το τελευταίο διαφωνώ, χωρίς να θέλω να πάρω κανέναν στον λαιμό μου (άλλωστε έχω παίξει 9 μονάδες στο να μην είναι οι Μπακς οι νικητές της Ανατολής – υπενθυμίζω ότι υπάρχει στα στοιχήματα μακράς διάρκειας μαζί με αρκετά ακόμη) πιστεύω ότι θα δούμε μία δυνατή και ανταγωνιστική σειρά που δεν θα εξελιχθεί σε περίπατο για το Μιλγουόκι.

Δεν είναι για 1,20 η πρόκρισή του. Κι ας τελειώσει 4-0.

Στο ιατρικό δελτίο τώρα, αμφίβολος για την ομάδα του Γιάννη ο βασικός πλέι μέικερ Μπλέντσο, «οκ» ο ηγέτης του Μαϊάμι Τζίμι Μπάτλερ (ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον αριστερό ώμο).

Περιμένω μάχη και τους Χιτ της προπονητάρας που λέγεται Ερικ Σπόελστρα να βάζουν δύσκολα στα «ελάφια».

Πήρα τους +5,5 πόντους του διπλού.

 

Παλαιότερα άρθρα του Κώστας Ζαφείρης