2356

Billaras

Ξενέρωμα από τις…βουτιές!

Πολύ καλά έκανα και δεν έπαιξα μεσοβδόμαδα, δεν είχε και τίποτα, δεν ήρθε καν ένα αποτέλεσμα που να είπα “γαμώτο μου ξέφυγε”. Σαν να μην…έγιναν τα ματς ηταν γιά μένα. Μελέτησα πολύ, αλίευσα και κάτι από την Kingbet, από τη σελίδα (πολύ χρήσιμή, ως “καθρέφτης”) με τα σημεία που εμφανίζονται ανά απόδοσή. Αλλά πιέζει ο χρόνος, θα το δούμε αύριο αυτό.

Οπότε, πάμε στο παρασύνθημα χωρίς πολλά-πολλά. Εκτός νησιού μιά τετράδα είχα ως αρχική διαλογή, την σκέφτομαι ξανά και ξανα. Κροτόνε, Σετούμπαλ, Φράιμπουργκ και Τουλούζ έστω με κάλυψη. Κοινός παρανομαστής στις τρεις που σκέφτομαι να κοντράρω, η…Ευρώπη. Πολύ σημαντικό, έχουμε Champions League και Europa League μεσοβδόμαδα, πολλές φορές πριν ή ανάμεσα από αυτά τα ματς βλέπουμε…κουλά από τις συμμετέχουσες.

Τώρα η Αταλάντα (με Ντόρτμουντ), η Μπράγκα (με Μαρσέιγ) και η Παρί (με Ρεάλ) έχουν άλλου το νου τους και κυρίως έχουν άπλα στο πρωτάθλημά τους. Καμιά δεν καίγεται, η Μπράγκα δεν..πάει πουθενά προς τα πάνω, δεν κοιτάω πίσω της. Η Παρί…σβηστά το έχει ήδη σηκώσει, η Αταλάντα κυνηγάει το επόμενο ευρωπαικό τικέτο αλλά οκ, έχει χρόνο ακόμα, έχει ψωμί η Ιταλία.

Εσβησα γρήγορα το γερμανικό (που δεν μπλέκει με ευρωπαικά ματς και είδα και απουσίες βασικών στην Φράιμπουργκ), έσβησα τη Σετούμπαλ σεβόμενος και την πανίσχυρη έδρα της Μπράγκα (δύο ήττες μόνο από τις “μεγάλες”), έσβησα και Κροτόνε γιατί οκ, εκτιμώ την Αταλάντα πολύ, ενώ η Κροτόνε είναι και περιορισμένων δυνατοτήτων. Πάντως δείτε τα κι εσείς! Θα κρατήσω Τουλούζ, το'χει ξανακάνει φέτος η Παρί να γκελάρει (τότε με Στρασβούργο), δεν θα έχει Καβάνι απόψε, καλή η Τουλούζ εντός, μπορεί να πάρει “κάτι”.

Και ίσως ειναι καλό και το under, δείτε το όσοι τα κυνηγάτε! Επομένως, μόνο Τουλούζ με κάλυψη… Και πάω στα…δικά μου. Είχα καιρό να δω τόση αντιστροφή αποδόσεων σε ένα ματς, αναφέρομαι στο Ντάγκεναμ-Ολντερσοτ. Στο 3.00 το διπλό ως και χθες, παιζόταν…σούπερ (θα έβαζα 3 μονάδες). Γύρισε όλο τούμπα, πήγε…2.15 το διπλό πλέον, είχε πάει και 2.

00, κρίμα μας…πρόλαβαν. Οπότε σβήστηκε καθαρά λόγω σετ αυτό. Ποιά ήταν τα άλλα της αρχικής; Κανένα από Premier (σήμερα, στέκομαι γενικά μόνο στο σήμερα), μόνο Σέφιλντ Γουένσντεϊ από Championship, Νορθάμπτον-Σάουθεντ-Πλίμουθ-Τζίλιγχαμ από 1η, Μανσφιλντ από 2η και Σόλιχαλ-Ιστλί από Κόνφερενς (ήταν και η Ολντερσοτ αλλά…είπαμε). Τσακ μπαμ έσβησα Σέφιλντ που παίζει και νωρίς, μπορεί να βγάλει αντίδραση μετά την φυγή Χέκιμπόντομ η Μπάρνσλεϊ.

Εσβησα Τζίλιγχαμ, παραπήγε χαμηλά το 2.87. Με…ξέρανε και η Σόλιχαλ, πριν λίγο πηγε 2.87. Εδώ..είπα ένα γαμώτο. Πριν μια ώρα ήταν 3.30! Σαν να..πήρανε χαμπάρι οι μπουκ (και οι παίκτες) τις πατάτες που κάνουν στο Κόνφερενς. Και σκόντο δεν κάνω. Μην ακούσω κανέναν να πει “οκ, αφού τα βλέπεις τόσο πολύ, τι σημασία έχει το 2.87 αντί του 3.30 και το 2.

15 αντί του 3.00;”. Η απόδοση τα καθορίζει όλα. Θα παίζα 100% και τα δύο δυνατά, τώρα σβήστηκαν και τα δυο. Και πόσα απέμειναν; Μόλις πεντε. Ιστλι-Σάουθεντ-Νορθάμπτον-Πλίμουθ-Μάνσφιλντ. Τι να αφήσω; Δεν κοντράρεις εύκολα Γουίγκαν και Σριούσμπερι, θέλει…αντερα. Απ την άλλη, είναι καλά και η Σάουθεντ με τον Πάουελ πάγκο και πόσο μάλλον η Πλίμουθ που σταθερά αδικείται από τις αποδόσεις (έχει…ξεχάσει να χάνει).

Ο Μάκης πήρε Πλίμουθ με κάλυψη και Μάνσφιλντ (αυτό δεν χαλάει, θα το ποντάρω κι εγώ). Καταλήγω… Επειδή…σπάστηκα αρκετά σήμερα με τις απόδοσεις (αμα χάνεις δύο σημεία που έχει αποφασίσει να χτυπήσεις δυνατά είναι εκνευριστικό), θα πάω προσεκτικά. Ιστλι-Μάνσφιλντ-Πλίμουθ. Αυτα τα τρία. Συν την Τουλούζ… ΙΣΤΛΙ-ΜΠΟΡΧΑΜ 1 (3.30): Αμα μιά ομάδα έχει 5-4-0, σε πληρώνει συχνά (πως χάσαμε κι άλλο διπλό προ ημερών…) και είναι στην έδρα της, όσο καλή κι αν είναι και η άλλη, την ποντάρεις.

Περίμενα μοιρασμένο σετ, βλέπω 3.30 και δεν το πολυσκέφτομαι, έχω πάνω από μισή μονάδα άξια. ΣΟΥΙΝΤΟΝ-ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ 2 (3.40): Εκθείασα τόσες φορές τη Σουίντον αλλά..οταν παίζει εκτός (κορυφαία όλων). Μας στέρησε ταμείο προ εβδομάδας που ισοφαρίστηκε στο 93', μεσοβδόμαδα ξανάπαιξε εκτός, έμεινε ξανά με 10 παικτες, έβγαλε κούραση κι έχασε (δεν την άφησα τυχαία την Τρίτη).

Εντός αν υπήρχε ειδική βαθμολογία θα ήταν…19η! Μετρια προς κακή. Την ίδια ώρα η Μάνσφιλντ είναι φρέσκια, ξεκούραστη, φορμαρισμένη με 6-3-0. Καλό σημείο αυτό εδώ. ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ-ΠΛΙΜΟΥΘ 2 (5.00): Θα πάω χωρίς κάλυψη. Τα γράφουμε καιρό. Μιά ομάδα που είναι σταθερά με το πόδι στο γκάζι, κερδίζει καθαρά τη Μπλάκμπερν, έχει μιά ήττα από…τέλη Νοέμβρη και την βρίσκεις στο 5.

00, την ποντάρεις. Σέβομαι απόλυτα την Σριούσμπερι, ομαδάρα είναι, αλλά η ψαλίδα δεν έπρεπε να είναι τέτοια. Με τίποτα. ΤΟΥΛΟΥΖ-ΠΑΡΙ 1 DNB (13.00): Τα έγραψα όλα στον πρόλογο. Ποντάρω στην σχετική αδιαφορία και στην σίγουρη άνεση της Παρί. Ρεάλ έχει μπροστά της, δεν βρίσκω λόγο να πατήσει γκάζι απόψε. Η Τουλούζ έχει δόντια, μπορεί να κρατήσει, αξίζει μια μονάδα.

ΚΑΒΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: +0.8 μονάδες. Ποντάρισμα 10/2: Σουίντον-Μάνσφιλντ 2 (3.40), 2 μονάδες. Τουλουζ-Παρί 1dnb (13.00), 1 μονάδα. Σριούσμπερι-Πλίμουθ 2 (5.00), 1 μονάδα. Ιστλι-Μπόρχαμ 1 (3.30), 1 μονάδα. Ανοιχτά μπετ: 5 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: -4.2 μονάδες. Βάζω δύο μονάδες εκεί που μου αρέσει περισσότερο. Ξαναλέω, έχω…ξενερώσει με τις δύο που “έχασα”. Νέα στήλη κανονικά αύριο και…νωρίτερα από σήμερα.

Και τα λέμε και μετα τις 5 στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras