69

Thassios

Γκολ και κόκκινες υψηλού ρίσκου

Καλημέρα παικταράδες μου!

Μεγάλη απογοήτευση οι Λατίνοι αφού μας έδωσαν το απόλυτο μηδέν. Μπορεί να αξίζαμε κάτι αλλά το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει. Η Ουνιβερσιτάριο ας πούμε είχε καλές φάσεις για ισοφάριση και επιβεβαίωση του g/g αλλά δε το κατάφερε ποτέ. Το ίδιο και η Σαν Λορέντζο που ήταν πολύ ανώτερη και έκανα τα εύκολα , δύσκολα για να φτάσει στο 87′ να πάρει τη νίκη.

Θα τους ξαναδούμε τη τελευταία αγωνιστική που ακολουθεί αν και νομίζω ότι μας το έριξαν το σύνθημα.

Πάμε τώρα στα φρέσκα όπου είναι ένα πολύ επίφοβο ΣΚ για τούτη τη στήλη. Είναι ένα κουπόνι γεμάτο ”τελικούς” που αφορά ομάδες που είτε πέφτουν , είτε που θέλουν Ευρωπαϊκά εισιτήρια. Χθες είχαμε το πρώτο από αυτούς μεταξύ Φιορεντίνα και Νάπολι όπου το άφησα ήσυχο για να δω πως θα πάει.

Κανονικά ήταν ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να ποντάρουμε κάρτες.

Τελικά αποδείχτηκε ακόμη μία φορά για φέτος ότι οι ομάδες δεν παίζουν παθιασμένα. Μόλις 3 κίτρινες κάρτες σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Και το ερώτημα πλέον είναι το κλασικό ”Τα αφήνω όλα στην άκρη ;;; ‘H το χθεσινό θα αποτελέσει μια εξαίρεση και θα έχουμε πολλές κάρτες στα υπόλοιπα που έχω σταμπάρει”.

Είναι αρκετά τα παιχνίδια και θα ανεβάσω ποντάρισμα αν τελικά χωθώ στους ”τελικούς” το οποίο βέβαια έχει το ρίσκο πως άμα επιβεβαιωθούν οι φλωριές τους , τότε θα χάσω και πολλές μονάδες που σε τέτοιο χρονικό σημείο, κάνει σχεδόν απίθανο τον στόχο να πρασινίσω φέτος. Αυτό το ΣΚ είναι το πιο μεγάλο δίλλημα για εμένα.

Πάμε να δούμε όμως τι έχω τσεκάρει για σήμερα ώστε στο τέλος να πάρω τη μεγάλη απόφαση.

Ξεκινάω από τη Πορτογαλία όπου έχουμε το ματς της Μπράγκα με τη Πόρτο. Εδώ περιμένω δυνατό ματς με πολλές κάρτες αλλά και γκολ. Ομάδες που δε μπορούν να κρατήσουν το μηδέν πίσω ενώ η Μπράγκα θέλει τη νίκη ώστε να κλέψει τη 3η θέση από τη Πόρτο και τους ομίλους του Europa League. Δυνατός ρέφερι σφυρίζει όπου φέτος έχει σε 18 ματς 84 κίτρινες και 10 κόκκινες.

Λάθος η Απευθείας κόκκινη στο 8 που βλέπω.

Μετά ένα συνδυαστικό είναι το παρακάτω.

Προχωράμε και πάμε στη Τουρκία όπου έχω δύο υποψήφια παιχνίδια. Και τα δύο είναι από τα χαμηλά στρώματα όπου έχουμε ομάδες που θέλουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Το πρώτο ζευγάρι είναι το Γκαζιάντεσπορ – Φατίχ Καραγκιουμρούκ. Θα παλέψουν μέχρι τέλους για τον υποβιβασμό και σήμερα το παιχνίδι έχει χαρακτηριστεί τελικός και από τους δύο. Τίμιος ρέφερι ο Kucuk που φέτος έχει 6 κόκκινες και 79 κίτρινες σε 17 ματς. Μάλιστα είναι ο διαιτητής στο πρωτάθλημα που έχει σφυρίξει τα περισσότερα φάουλ.

Οπότε έχει συχνά το στραγάλι στο στόμα. Οι μπουκ το έχουν πάρει μυρωδιά πάντως και η αποδόση για τη κόκκινη είναι πετσοκομμένη πάντως. ‘

Το άλλο ζευγάρι είναι το Ανκαραγκουτσού – Πέντικσπορ με το αρνητικό εδώ ότι έχουμε τον χειρότερο διαιτητής της Λίγκας. Φέτος ο Bayarslan έχει μόλις 47 κίτρινες σε 16 ματς και 1 κόκκινη. Πάντως οι ομάδες ρίχνουν ξύλο όπως και στο πάνω ζευγάρι.

Κλείνοντας με τους Λατίνους έχουμε και δύο ντέρμπι.

Το ντέρμπι στον Ισημερινό μεταξύ Ιντεπετιέντε Ντε Βάλλε και Λίγκα κίτο. Ομάδες που είχαν υποχρεώσεις για το Libertadores αλλά δε νομίζω να τις σταματήσει να τα δώσουν όλα απόψε. Πάντως στα τελευταία μας μεταξύ τους παρουσιάζονται χαλαρές. Αν πάρει ρυθμό η Κίτο που ρίχνει το πιο πολύ ξύλο , τότε θα δούμε εύκολα κόκκινη και κάρτες.

Μεγάλο λάθος η απευθείας κόκκινη που δίνει 9 εδώ. Δυνατός ρέφερι ο Bryan Loayza που στη καριέρα του έχει 21 κόκκινες σε 37 ματς και μέσο όρο 6,5 κάρτες ανά ματς. Φέτος έχει 14 κίτρινες και 3 κόκκινες σε 4 ματς όπου και οι 3 ήταν απευθείας.

Το άλλο ντέρμπι είναι στη Χιλή μεταξύ Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα και Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε. Κλασικό ντέρμπι που έχουμε ποντάρει αρκετές φορές. Στην Σφυρίχτρα ο Cistrain Garay που είναι τίμιος ενώ θα παίξει ρόλο κατά πόσο θα φανεί αντάξια η Ουνιβερσιδαδ κατόλικα.

Αν δεν είναι σε καλή μέρα θα δούμε κανένα 3-0 με 2-3 κίτρινες μόνο.

Αυτά είναι τα πέντε παιχνίδια που έχω ξεχωρίσει για ξύλο.

Πάμε και στα υπόλοιπα.

Ξεκινάω από τα g/g ημιχρόνου όπου βλέπω σε Φρανκφούρτη , Χοφενχάιμ από Γερμανία .Πολλά γκολ βλέπω στο Σαν Χοσέ – Ορλάντο αλλά και στο Μινεσότα – Πόρτλαντ. Στο πρώτο αξίζουν πιο πολύ οι αποδόσεις.

Μετά έχουμε καλό g/g 2ου ημιχρόνου στο Κομπρελόα – Ικίκε. Έχω ξαναναφέρει τη φιλοξενούμενη ομάδα όπου τότε δεν την είχα επιλέξει και επιβεβαιώθηκε.

Αυτά ήταν όλα από εμένα. Τι κάνουμε τώρα;;

Θα πάρω ένα trixie με γκολ.

Όπως το βλέπετε παραπάνω.

Μετά πάμε και στις κάρτες. Πήρα την απόφαση να ”χωθώ” αλλά με ρίσκο και να μην ξεφύγω σε μονάδες.

Θα πάρω μονά δυάδα τις απευθείας κόκκινες στους Λατίνους.

Μετά θα τα κάνω και μία τριάδα με το Πορτογαλικό.

Μετά σε μονό αποδεκτό την απευθείας της Μπράγκα σε άλλη εταιρία που το δίνει πιο καλά.

Ενώ θα το κάνω και μία δυάδα με το Τούρκικο της Γκαζιαντέπ.

Κλείνοντας θα πάρω και μια τετράδα μόνο κόκκινες σε όλα τα ματς.

Νομίζω πως έκλεισα για σήμερα. Βάζω 10 μονάδες σύνολο στα πονταρίσματα για κάρτες και άλλες 7 στα γκολ.

Να δούμε τι θα δούμε. Παίζω εκεί που βρίσκω αξία. Εσείς αν θέλετε μπορείτε να ρίξετε στο 2,5 και 2,70 τις ξερές κόκκινες ή να τις κάνετε ένα trixixe. Επιλέξτε ότι σας αρέσει. Εγώ στοχεύω αρκετά ψηλά με ρίσκο ώστε να γίνει κανένα καλό άμα κάτσει. Δυάδα , τριάδα , τετράδα. Θεόρατες όλες (πάτε και στη 2η σελίδα με τα πονταρίσματα).

Τα λέμε το απόγευμα στο chat! Καλό Σαββατοκύριακο.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS