2524

Billaras

Οκτώ μεγάλα από το διήμερο!

Τελευταία αγωνιστική με πλήρες πρόγραμμα πριν την διακοπή, στα μάτια μου αυτό (σήμερα-αύριο) είναι το τέλος της….προετοιμασίας. Παίζω 20 μέρες, αλλά παίζω σβηστός, χάνω 38 ολόκληρα ευρώ (βάζω ακριβές νούμερο γιά να καταλάβετε πόσα παίζω), αν τα πάρω στο διήμερο καλώς, αλλιώς θα έχουνε πάει γιά…καλό σκοπό. Θα μπορούσα να τα έχω πάρει τα μισά ήδη, αλλά η Νότιγχαμ δεν μας έδωσε το 8αρι, κέρδισε στην παράταση η ρουφιάνα (και με δοκάρι στο 90' παρακαλώ).

Κατά τα άλλα, είδατε ότι ενώ στο σεντόνι δεν είχε μπόμπες, στο Europa League έγινε λίγο της ακολασίας, βασικά τσαντίστηκα που και στα δύο ματς ενώ την…κόζαρα, δεν έπαιξα Ρόζεμποργκ. Ηταν το πλέον κραγμένο λάθος των μπουκ. Θα μπορούσα να γράψω πολλά ακόμα γιά όσα έγιναν (ειδικά γιά τον ΠΑΟΚ), αλλά δεν έχει νοήμα. Μένω στο αμιγώς στοιχηματικό κομμάτι.

Οπως έχω ξαναγραψει, η σαιζόν ξεκινάει φουλ στις 9/9. Και δεν σας κρύβω ότι από αύριο θα διακοπάρω λίγο, θα φύγω μιά βδομαδούλα, μεσοβδόμαδα τίποτα, επόμενο κείμενο το άλλο Σάββατο, κι εκείνο χαλαρό θα είναι φυσικά (ακόμα πιό χαλαρό από σήμερα). Από τις 9/9 θα ….μιλήσουμε αλλιώς. Κυριολεκτικά “αλλιώς”. Σας έχω προϊδεάσει. Αλλά έχουμε χρόνο να τα δούμε αυτά, ας πάμε στα φρέσκα… Στο νησί, δεν θα ξεφύγω απ' όσα ήδη έχω γράψει στην Kingbet.

Οσα είχα ξεχωρίσει ήταν Γουέστ Χαμ (3.25), Χάτερσφιλντ (3.75) και Εβερτον (8.50 και 5.50 το dnb) από Premier. Ιπσουϊτς (3.40), Μπέρτον (4.00), Γουλβς (2.80) απο Championship. Ντονκάστερ (2.62), Φλίτγουντ (3.90), Σριούσμπερι (4.00) από 1η. Και μιά Γουίκομ (2.45) από τη 2η… Χωρίς περιστροφές έσβησα αυτά που έπεσαν και πλέον δεν αξίζουν, δηλαδή Γουίκομ και Ντονκάστερ. Ακολούθησε και η Γουλβς, δεν έχει αξία το 2.

80. Και έμεινα με τα μεγαλύτερα. Εχω ήδη “στο χέρι” ότι αύριο θα παίξω στο draw no bet την Εβερτον. Χωρίς σκέψη. Είδατε και με την Σίτι. Πήρε το 1-1, παραλίγο και το διπλό. Και αφού άντεξε εκεί, κάλλιστα αντέχει και με την Τσέλσι. Η οποία Τσέλσι δεν μπορεί να παίξει πάλι κατενάτσιο, ενώ πάλι (απ' όσο είδα) δεν θα έχει τον Αζάρ. Και 100% δεν είναι έτοιμος και αν τον βάλει ο Κόντε θα πρέπει να τον στείλει μετά στην εθνική του.

Γενικώς, η Τσέλσι δεν είναι σόι, οκ γλύτωσε με την Τότεναμ γιατί ο Κόντε το έχει ψωμοτύρι το αμυντικό κομμάτι, με 3 κόφτες έπαιξε και έστησε τοίχος. Τώρα δεν μπορεί να το κάνει, θα ανοιχτεί. Και το κλίμα νομίζω παραμένει κακό (διάβασα και γιά Τούχελ έτοιμο ν'αναλάβει). Οσο γιά την Εβερτον, τα έγραψα όλα προ ημερών. Καλή ομάδα. Αρα, ένα μονό αύριο.

Τα υπόλοιπα σημερινά έχουνε μερικά κοινά. Πρώτον, από τα έξι τα τρία είναι.. άσοι, ψηλοί άσοι. Δεύτερον, από τα έξι, οι τεσσερις έχουν το απόλυτο! Χάτερσφιλντ, Ιπσουιτς, Φλίτγουντ, Σριούσμπερι. Δηλαδή έχουν φόρμα. Δηλαδή έχουν ξεκινήσει πολύ καλά. Παρ' όλα αυτά, οι μπουκ τις υποτιμούν (ξανά). Οκ, κάποτε θα σπάσουν, αλλά στοίχημα δεν παίζεις με το “κάποτε”, παίζεις με αυτά που έχεις στα χέρια σου.

Πας “με το χέρι του γκρουπιέρη”. Στα άλλα δύο ματς, είναι περισσότερο κόντρα δύο ομάδων με “θέματα”. Μεγάλα (Νιουκάστλ) και μικρά (Σέφιλντ). Στη μια όλα ακροβατούν, στην άλλη πολύ άγχος και νεύρα (φανταστέιτε, ο Καρβαχάλ με την Μπόλτον αποβλήθηκε γιατί πλακώθηκε με σεκιουριτά). Να παιξω και τα έξι δεν γίνεται, έχω κι ενα αυριανό ήδη.

Θέλω τα…μισά. Δεν το ψειρίζω, τώρα μπαίνει το ένστικτο. Πετάω Ιπσουιτς (έχω σε μεγάλη εκτίμηση την Φουλαμ κι ας μην έχει ακόμα νίκη), Σριούσμπερι (καλή εντός η Οξφορντ που παρότι άλλαξε πολλά το πάει καλά κι αυτή φέτος) και πετάω και Γουέστ Χαμ γιατί δεν πάω κόντρα στην…γκαντεμιά που τη δέρνει! Προχθες παλι αποβολες, τραυματισμοί, πέναλτι στο 90φεύγα, έχει φάει μούτζα ο Μπίλιτς! Οπότε καταλήγω: Μπέρτον-Φλίτγουντ-Χάτερσφιλντ.

Κι έκλεισα με ένα patent. Εκτος νησιού τίποτα σήμερα. Ναδα. Μια Ιντερ κοίταξα, το άφησα. Και πήγα στο αύριο που έτσι κι αλλιώς, αφού η στήλη είναι διημέρου, καλύτερα είναι έτσι. Αφησα τρία σημεία έξω. Μαρσείγ, Νορτζελαντ, Αρμίνια. Και μενουν ακόμα τέσσερα. Το ένα θα πάει μόνο, ακριβώς σαν την Εβερτον. Θα είναι η Αταλάντα. Ναι, σούπερ η Νάπολι εντός, μιά χαρά είναι γενικά, αλλά και πέρυσι έσκασε εκεί η μπόμπα.

Η Αταλάντα είναι ίδια (και καλύτερη) με πέρυσι. Και με τη Ρόμα, που το είδα, απλά δεν την ήθελε η μπάλα. Την έπαιζε μονότερμα κανονικό στο β' μέρος, την πάτησε. Τώρα θα βρει χώρους, τεράστια η απόδοση, 8.00 “ξερό”, στο 5.50 το draw no bet. Πάω σε αυτό, μαζί με Εβερτον τα δύο αυριανά μεγάλα ρίσκα μου. Και μένω με άλλα τρία γιά ένα σύστημα ακόμα.

Στουρμ (άλλη μιά “τραίνο” που την υποτιμάνε οι μπουκ). Λιλ (του αγαπημένου Μπιέλσα) και Μάτερσμπουργκ (κόντρα Αλτάχ είναι αυτό περισσότερο, τα'χει φτύσει, είναι άμαθη στην Ευρώπη, προχθές έπαιζε στο Ισραήλ, έχει και απόντες). Με αυτά θα κλείσω. Ενα σύστημα σήμερα, ένα αύριο, δύο μονά draw no bet επίσης αύριο. Και νέα στήλη σε μιά εβδομάδα.

Ποντάρισμα 26-27/8: Patent εγγλέζικο: Μπέρτον 1 (4.00)-Χάτερσφιλντ 1 (3.75)-Φλίτγουντ 2 (3.90). Βάρος στα μονά. Patent αυριανό: Στουρμ 1 (4.20)-Λιλ 2 (3.50)-Μάτερσμπουργκ 2 (3.60). Ομοίως βάρος στα μονά. Μονό αποδεκτό draw no bet: Εβερτον 2 (5.50). Μονό αποδεκτό draw no bet: Αταλάντα 2 (5.50). Υ.Γ: Υπενθύμιση, περιμένω σταθερά ..δηλώσεις συμμετοχής γιά το Blogger of the week 2017-2018. Τη διαδικασία την ξέρετε, στείλτε e-mail στο Bill33gr@yahoo.

gr, με όνομα-επώνυμο-nick name που έχετε στο Betsellers. Κι αν έχετε κάποιες στάνταρ ημερομηνίες που θέλετε να γράψετε, το αναφέρετε κι αυτό. Θέλω καλά ελληνικά, καλά κείμενα, όχι …ξεπέτες και αράδιασμα σημείων. Και όχι μόνο γιά ποδόσφαιρο, είδατε ότι και πέρυσι είχαμε από τένις ως άλογα και ως eurovision και league of legends και ελεύθερα κείμενα. Δίκη σας στήλη είναι αυτη, όχι δική μου.

Εγώ το μόνο που ζητάω είναι μην με….παιδέψετε (μην ξεχνάτε όνομα, επώνυμο, nick name) και όσοι δηλώσετε να είστε 100% σίγουροι ότι μόλις ειδοποιηθείτε θα γράψετε γιά μιά εβδομάδα. Ήδη τωρα έχουμε γιά το Eurobasket που έρχεται. Και ηδη εχω 15 συμμετέχοντες γιά τη σαιζόν. Υ.Γ 2: Ολα δείχνουν ότι “κλειδώνει” η 9η Σεπτέμβρη (Σάββατο) γιά την σύναξη της Αθήνας, κλασικα, στα “Πεύκα” στην Πεύκη.

Δεν το λέω 100%, αλλά είναι στο 95%. Κάντε τα κουμάντα σας, να τα πούμε από κοντά όπως κάθε χρόνο. Σύντομα η….τελική ανακοίνωση, να δηλώσετε στο φόρουμ συμμετοχές!!!!!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras