4094

Billaras

Ολίγος χαβαλές!

Ο Μάκης τα έγραψε περίπου όλα γιά το τριήμερο. Καλό Σάββατο, μέτρια Κυριακή, κακή Δευτέρα. Οκ, στη σούμα βγήκα από πάνω, αυτό κρατάω. Και ένα ευρώ να κερδίζω, το υπολογίζω. Και από λεπτομέρειες δεν υπήρξαν παραπάνω κέρδη. Λίγο χημεία (να μπει πχ η Σάντερλαντ στο yankee του Σαββάτου), λίγο ατυχία (να μην σπάσει με το οριακό 0-1 το Χ της Ρεμς), λίγο κακή επιλογή (Ολανένσε).

Λίγο από ολα. Γιά να καταλάβετε τι εστί χημεία, στην Ελευθεροτυπιά Σαββάτου που γράφω γιά όλο το τριήμερο, εδωσα πέντε μεγάλα σημεία, γιά μονά ή σύστημα με ζητούμενα. Στόουκ, Πιτέρμπορο, Σάντερλαντ, Τορκί, Οσασούνα Χ! Πέρασαν τα….τέσσερα δηλαδή. Anyway, είπαμε τι κρατάω. Οτι βγήκα έστω και ελάχιστα από πάνω. Και επιτρέψτε μου και να κρατήσω το….

καμάρι γιά την Στόουκ (που πολλοί, δεκάδες, είτε στοιχηματογραφιάδες, είτε παίκτες, το….οικειοποιήθηκαν. Καλά να το παίξουν. Γι αυτό το αναφέρω-προτείνω, γιά να το παίξουν. Αλλά να το οικειοποιούνται κιόλας ως “δικό τους”; Την ώρα που το κράζω…δέκα μέρες πριν;; Ας είναι. Οποιος έχει μάτια βλέπει… Πάμε στα φρέσκα. Αρχικά έλεγα να μην παίξω τίποτα.

Μετά, είπα να κάνω λίγο…χαβαλέ. Το ξαναγράφω: ΧΑΒΑΛΕ. Να περάσει το τριήμερο μου άνετα και όμορφα. Και πως γίνεται χαβαλές που μπορεί να αποδώσει και καλά κέρδη με ελάχιστο ποντάρισμα; Μα…το έχετε ξαναδεί! Με σκορ. Και ποιό σκορ λατρεύω; Το….2-2! Ε, αυτό θα παίξω. Οχι στη Μπάγερν. Εδώ ομολογώ ότι το 3.80 πλέον της Μπάρτσα με προκαλεί.

Δεν έχει ξαναβγεί τέτοια απόδοση γιά τους καταλανούς γιά τουλάχιστον έξι χρόνια που θυμάμαι. Δεν θα το παίξω όμως. Ως σημείο θα παίξω μόνο ένα, το ξερό Χ της Μίλγουολ με την Μπλάκμπερν. Οκ, εγγλέζοι είναι, αλλά αν βολεύει (ή μάλλον δεν κακοπέφτει σε κανέναν), το φέρνουν κι αυτοί. Γιά θυμηθείτε πχ την Μπλάκπουλ πριν μιά εβδομάδα ή προχθές την Μπέρνλι ή την Κόλτσεστερ! Ε, απόψε δεν θέλει πρωτίστως να χάσει κανείς.

Οχι ότι θα “στήσουν” κάτι. Πόσα θα παίξω; Μιλάμε γιά…ψίχουλα. Πιό ψίχουλα δεν γίνεται. Είπαμε, χαβαλές. Οσοι έχουν χασούρα γενναία, ας μην διαβάσουν παρακάτω. Ας μην παίξουν τίποτα. Με…ψιχουλάκια λοιπόν. Θα βάλω από 15 μονάδες στο 2-2 της Ντόρτμουντ (11.00), 12 στο 2-2 της Βασιλείας (15.00) και 12 στο 2-2 της Φενέρ (15.00). Και μετά, μπας και κοιμηθεί ο Θεός, θα βάλω και 2 μονάδες σε κάθε δυάδα, ακόμα 6 δηλαδή.

Ολα μαζί 45 μονάδες. Οτι…περίσσεψε από τις 19.079 μονάδες που είμαι σήμερα, οι άλλες 34 μονάδες, θα πάνε σε μονό αποδεκτό Χ στο Μίλγουολ-Μπλάκμπερν (3.30). Είναι προφανές ότι δεν στοχεύω σε κέρδη. Είναι προφανές ότι απλώς θέλω να περάσω τα βράδια μου προσθέτοντας ψήγματα αδρεναλίνης όπως προσθέτεις αλάτι στο φαί. ΜΗΝ διανοηθεί κανένας είτε να …ορμήσει, ούτε να αρχίσει κανένας την…υψηλή κριτική (γέλια).

Ηδη το μάτι και το μυαλό μου είναι στο Σαββατοκύριακο. Από εκεί ήδη αναδύονται οι πρώτες “μυρωδιές” (από Ιταλία μεριά, από Βερόνα μεριά…). Νέα στήλη το Σάββατο, να απολαύσουμε μπαλίτσα και γιά σοβαρό κουμάρι έχουμε ένα μήνα ακόμα. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Κέρδη από 21/4: 539 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 19.079 μονάδες. Ποντάρισμα 23/4: Μονό αποδεκτό: Ντόρτμουντ 2-2 σκορ (11.

00), με 15 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Βασιλεία 2-2 σκορ (15.00) με 12 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Φενέρμπαχτσε 2-2 σκορ (15.00), με 12 μονάδες. Και από 2 μονάδες σε κάθε δυάδα. Ολο μαζί 45 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Μίλγουολ-Μπλάκμπερν Χ (3.30) με 34 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 19.000 μονάδες. Υ.Γ: Το σημερινό μου κείμενο στην Kingbet δεν γράφτηκε με την ιδιότητά μου ως αθλητικογράφος.

Ούτε με την ιδιότητα μου ως στοιχηματογραφιάς. Αλλά με την “ιδιότητα” του ΑΕΚτζή. Ή αν προτιμάτε, του αγνού φιλάθλου μιάς ομάδας. Υ.Γ 2: Σιγά σιγά οι ρυθμοί στο γραφείο πέφτουν, θα έχω πολύ περισσότερο χρόνο γιά να είμαι -όπως πριν τον Δεκέμβρη- στο chat. Ημουν και χθες βράδυ, θα είμαι μάλλον και απόψε και γενικά….θα τα λέμε συχνότερα πλέον!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras