2646

Billaras

Ολο και λιγοστεύουν (Update)!!

Αααααα, δεν πάμε καλά! Μέσα σε δύο μήνες, δεύτερη φορά πέφτω τάβλα (σχετικό το “πέφτω”), ανέβασα πυρετο, από χθες το βράδυ υποφέρω. Τούτη τη φορά ευτυχώς δεν είναι ίωση, είναι απλώς “καλό” κρυολόγημα. Και γράφω…με τα χίλια ζόρια, ακόμα και τα δάχτυλά μου πονάνε! Στοιχηματικά δεν έχω να πω κάτι γιά όσα έγιναν, από τα τρία αουτσάιντερ τα δύο έμειναν στο Χ, καμιά δεν κέρδισε, πάμε παρακάτω.

Στα φρέσκα. Είναι….άλλο κουπόνι πλέον. Το έγραψε κι ο Μάκης. Η Αγγλία “σβήνει”, τα αουτσάιντερ με παικτική αξία εξαφανίζονται, αν πλέον ξεκινάς να μελετάς με βαθμολογία κι όχι φόρμα, ξέρεις ότι..μπαίνει ο Μάης. Οπως έγραψα και πριν μιά εβδομάδα, παίζουμε και φαβορί (αλλιώς ειδικά από εδώ και πέρα μάλλον δεν θα πρεπε να παίξουμε τίποτα), αλλά κάπου βάζουμε και κόφτη.

Δηλαδη ναι, κι εγώ λέω ότι αύριο η τριπλέτα Μπιλμπάο-Κόρδοβα-Τζένοα θα κερδίσει. Δεν είναι μόνο ότι το προσωπικό μου όριο είναι το 1.80 κι αυτά είναι (πλέον) πιό κάτω. Είναι ότι…ψιλοδουλευόμαστε με τον μπουκ (γέλια). Στο 1.72 η Κόρδοβα, στο 1.66 η Τζένοα, στο 1.75 η Μπιλμπάο; Κάνουμε πλάκα; Ειδικά την Μπιλμπάο, αν ήταν στο 1.85 και άνω θα την πόνταρα.

Τώρα σας τα αναφέρω αλλα δεν παίζω. Κάντε ότι καταλαβαίνετε, δεν διαλύω τις αρχές μου επειδή μπαίνει Μάης. Εχει κι άλλα τέτοια. Δηλαδή οκ, Βέρντερ στο 1.72; Μην τρελλαθώ. Και για να το κλείσω το θέμα, η στήλη θα είναι διημέρου, από αύριο θα παίξω μόνο Εμπολι στο -έστω υποφερτό- 2.10 και αν προσθέσω κάτι, να έχετε το νου σας θα κάνω update στην σημερινή στήλη (βασικά θέλω να δω τι θα κάνει η Τοντέλα, γιατί αν κερδίσει σήμερα, μου κάνουν αύριο Μορειρένσε διπλό και Μπελενένσες Χ.

Κρατήστε κι αυτά στο μυαλό σας. Επίσης, θέλω να ξαναδώ το φιναλε της 1ης Αγγλίας που είναι αύριο. Γι αυτό λέω, “Εμπολι και βλέπουμε το νου σας σε τυχόν update, το μεσημέρι αν προσθέσω κάτι”. Πάμε στο σήμερα. Θα παίξω όλα κι όλα δύο αουτσάιντερ. Εσπανιόλ στο 10.00 του draw no bet (είναι εκτός πραγματικότητας τα 14αρια σε ντέρμπι με την φετινή Μπάρτσα).

Αυτό μονό. Και το άλλο είναι η Αστον Βίλα. Πήγε στο 3.90, εγώ πιστεύω οτι ο Μπρους δεν θα ανοίξει τα πόδια στην Μπλάκμπερν, ότι κι αν θέλουν οι οπαδοί. Αγαπάει την Μπέρμιγχαμ, είναι φίλος με τον Ρέντναπ και στο φινάλε το “χρέος” του το έκανε στο ντέρμπι. Επειδή καίγεται η Μπλάκμπερν έφτασε το 2.05; Πλάκα κάνουμε; Κοίταξα κι άλλα (Νιούπορτ, Εξετερ, Χαλ), τα άφησα.

Και με τι παίζω την Αστον Βίλα; Μα…με την Μπέρμιγχαμ! Ιδου άσος που δεν είναι σφαγμένος, απλά γιατί είναι στο νησί. Καίγεται αλλά στο 2.55. Η Χάτερσφιλντ επίσης δεν θα κάνει χατήρι, αλλά πλέον περιμένω “άδειασμα”, οριστικά στα πλέι οφ με τη μεσοβδόμαδη νίκη, ίσως γίνει και διαχείριση υλικού. Με λίγα λόγια; Παίζω την…κόλαση της ουράς της Championship και τίποτα άλλο από το νησί σήμερα! Τι μένει; Θα παίξω ένα χαλαρό trixie με ισοπαλίες, την Προ Βερτσέλι, την ΚΠΡ και την Σαραγόσα.

Είναι…της εποχής κι αυτά. Κοίταξα κι άλλα (πχ Μονπελιέ), θα μείνω με αυτά τα τρία. Και θα κλείσω με δύο δυάδες ακόμα. Μάιντζ με Εμπολί από αύριο και Οσναμπρικ διπλό με Σ.Πόλτεν άσο. Η Μάιντζ βρισκει την Γκλάντμπαχ άδεια και με απόντες, η Οσναμπρικ με κινητρο και καλές σχέσεις με την Λοττε, η δε Πόλτεν…μην λέμε ότι είπαμε στον πρώτο γύρο, ελπίζει βάσιμα σε δωράκι του προπονητή της Αλτάχ ο οποίος…την πονάει την ομαδούλα (θα τα θυμάστε).

Στη σούμα: Τρεις δυάδες, ενα trixie-λόττο με Χ, ένα μονό και τέλος. Αντε, να βάλω και λίγα στην 4αδα τη μη εγγλέζικη μήπως γίνει ότι εγινε και πριν μιά εβδομάδα (το λεγόμενο “μπας και”, το οποίο επ' ουδενί δεν είναι σοβαρό στοίχημα)! ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 1.660 μονάδες. Ποντάρισμα 29/30-4: Μονό αποδεκτό: Εσπανιόλ-Μπάρτσα 1 draw no bet (10.

00) με 25 μονάδες. Trixie ισοπαλιών: Προ Βερτσέλι Χ (2.87)-Σαραγόσα Χ (3.00)-ΚΠΡ Χ (3.30). Με 10 μονάδες στην τριάδα και 35 σε κάθε δυάδα, όλο μαζί 115 μονάδες. Αγγλική δυάδα: Μπέρμιγχαμ 1-Αστον Βίλα 2 (9.94) με 35 μοναδες. Δυάδα: Μάιντζ 1 -Εμπολι 1 (4.30) με 70 μονάδες. Δυάδα: Οσναμπρικ 2 -Σ.Πόλτεν 1 (6.18) με 55 μονάδες. Τετράδα: Οσναμπρικ-Πόλτεν-Μαίντζ-Εμπολι (26.63) με 10 μονάδες.

Ανοιχτά μπετ: 310 μοναδες. Νέο υπόλοιπο: 1350 μονάδες. Οποιος θέλει αλλάζει τη χημεία (πχ μπορεί να κάνει trixie με Πόλτεν-Μπέρμιγχαμ-Βίλα, μιά ιδέα ρίχνω). Είναι προφανές ότι δεν ξανοίγομαι, μπορώ με λίγη εύνοια να πατσίσω και μετά βλέπουμε. Ξαναλέω, το νου σας αύριο τέτοια ώρα αν κάνω update! Ειδάλλως νέα στήλη την Τρίτη. UPDATE: Δεν κερδίσαν τα περισσότερα φαβορί, τζίφος η δουλειά χθες.

Γιά σήμερα έχω απο χθες γράψει ότι μιά τριπλέτα (Κόρδοβα-Μπιλμπάο-Τζένοα) μπορεί να περάσει μεν, δεν φτουράει δε. Τα…ξεφτίλισαν όλα οι μπουκ (1.70-1.70-1.60 κατά σειρά) και δεν μπαίνω καν στη διαδικασία. Στην Πορτογαλία μετά την ήττα της Τοντέλα θα μπορούσαμε να κάνουμε κουβέντα γιά το διπλό της Μορειρένσε, αλλά…εδώ να δείτε βουτιά! Από το 3.

20 στο 2.50! Οπότε μοιραία το αφήνω ήσυχο επίσης. Μιά Εμπολι κι αυτή στο 2.00 έμεινε, ας κάνει ότι θέλει. Ημουν πολύ κοντά στο no bet ώσπου αποφάσισα να ξαναδώ την 1η Αγγλίας που σήμερα έχει φινάλε. Που επικεντρώθηκα; Στην Μπρίστολ Ρόβερς (αδιάφορη μεν, με έδρα-κάστρο δε και δεν θα κάνει χατήρι στη Μίλγουολ), στην Νορθάμπτον (αδιάφορη μεν αλλά επίσης δεν θα χαριστεί στν Τζίλιγχαμ και…είναι αστείο να βλέπω την Τζίλιγχαμ φαβορί, σημειώστε ότι ο νυν τεχνικός της Νορθάμπτον ήταν στην Τζίλι πριν μερικούς μήνες και…κάτι τους χρωστάει) και τέλος στην Πορτ Βέιλ.

Εδώ θεωρητικά η Φλίτγουντ έχει κίνητρο αλλά…ουσιαστικά μάλλον δεν έχει. Παίζουνε Μπόλτον-Πιτέρμπορο, με άσο ή με ισοπαλία η ομάδα μου ανέβηκε (έχει δύο βαθμούς και διαφορά +8 γκολ από την 3η Φλίτγουντ). Να χάσουμε από την Πιτέρμπορο είναι…χλωμό. Αυτό πρακτικά σημαινει ότι η Φλίτγουντ δεν πάει για τίποτα, την ώρα που η Βέιλ παίζει το τομάρι της, έρχεται από διπλό μεσοβδόμαδα και κυνηγάει και Τζίλιγχαμ (πρωτίστως) και Μπέρι.

Δεν θα έχουμε χατήρια, αυτό το θεωρώ σίγουρο. Αλλά έχω κίνητρο και απόδοση δεξιά. Με λίγα λόγια: Σε μιά μέρα που τα φαβορί θα…πέσουν βροχή σε ξεφτιλισμένες αποδόσεις, λέω να παίξω χαλαρά τα τρία εγγλέζικα. Στο 3.50 η Μπρίστολ, στο 2.87 η Νορθάμπτον, στο 5.00 η Πορτ Βέιλ. Ετσι, γιά…αποχαιρετισμό στην 1η Αγγλίας! Παω σε trixie (η Βέιλ παιζεται και μονό γιά όποιον θέλει).

Ανανέωση-ενημέρωση κάβας την Τρίτη. Ποντάρισμα 30/4: Trixie: Μπρίστολ Ρόβερς 1 (3.50)-Νορθάμπτον 1 (2.87)-Π.Βέιλ 2 (5.00) με 15 μονάδες η τριάδα και από 35 κάθε δυάδα. Ολο μαζί 120 μονάδες.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras